За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Sep 11, 2009 5:47 pm

Omen omen omen
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Sep 13, 2009 1:49 pm

Хехе.
В тоя ред на мисли, тая тема си е баш като женски рейд рекаунт :plez: :plez:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Sep 13, 2009 7:34 pm

Енсидия са сменили сървърите на Тарен Мил заради "лаг" на Магтеридон .... Направо са жалки.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 14, 2009 1:41 am

Преди малко минах сам Гномереган. :twisted:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Sep 14, 2009 10:47 am

Браво!:)

А ние снощи мъчихме ХТ на хардмоуд. Най-добрият ни резултат беше 6%. Не зная точно какво не можем да отработим - май адовете по-бавно бием, отколкото трябва. Но май е въпрос на още няколко опита и ще влезем в ритъм. Обаче компютрът ми определено ще трябва да се постегне малко откъм памет, че е жална картинка това.

Жалко, че днес Трууп няма да е в рейда, че май само той ни е в момента с b&S shield. Вчера бодро се намесих в хийлинг разпределението и се разбрахме с него да шийлдва народа с гравити бомбата, че да тичкат по-бързичко извън рейда. Исках някой с такъв шийлд да засилва и тези с лайт бомбата, ама другите прийстове не са инвестирали там, а Трууп си взе само гравити-жертвите. Та слагах от моя, поне да намаля демижда. Не знам само дали паладините ни успяха да се разберат за hand of freedom върху бомбардираните по време на tantrum, че тогава става жална картина. Ще видим как ще е днес де. Лошото е, че на тая битка май не мога да си позволя да мина холи, защото ще издъхна за мана за отрицателно време... ама ще видим. Гадост, тъкмо се заиграх с шадоу за няколко дни и пак трябва да сменя :?

В тази връзка, Танчето, ще може ли един glyph of guardian spirit?
Last edited by Lannis on Mon Sep 14, 2009 10:50 am, edited 1 time in total.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Sep 14, 2009 10:49 am

Едно въпросче. Кое е най-важното да гледам при джерването на Холи-паладин. Крит,мана,хейст, спел ..? Преди няколко дена влязох в няколко хероика да си пробвам оффспеца и останах очарован от якото хийлване на холипалата. Е...вярно е че ощетявах малко дптата но танка беше през цялото време на пълен живот.Май стават главно за хелване на единични цели, ясно си е че за рейда друид на дръвче е незаменим. НО...Хоито ми правеше по 11к хеал а флаш хеала ми 4к :) Маната ми засега е 22к. Още не съм добре джернат...4200 ми е джеъра.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Sep 14, 2009 10:53 am

Кико, ето ти за справка

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... r&n=Colman

Искам да кажа, че това е много добър холи паладин - снощи го доказа за пореден път. По принцип знам, че ти трябва спелпауър, интелект и крит. Хейст на всеки трябва - но като цяло то е въпрос на достигане на определени сатсове.

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Sep 14, 2009 10:54 am

Извинявам се за постоянните ми въпроси но нямам познати които да играят wow а вие тук сте готини и много ми помагате със съвети. След този увод да си питам пак :)
Някое адонче да ми линкнете за хеалер..ако може с две думи за какво служи.Предполагам че ми трябва нещо което да ми изкарва иконките на играчите с живота им....никога не съм бил хеалер :)

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Sep 14, 2009 10:55 am

Мерси Ланис, сега ще го погледна. Лошото на холи палата само е че не може да да прави масов хеал :( Като изключим адона дето дава 10% на няколко играчи близо до хейлвания.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 14, 2009 10:58 am

Lannis wrote:Кико, ето ти за справка

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... r&n=Colman

Искам да кажа, че това е много добър холи паладин - снощи го доказа за пореден път. По принцип знам, че ти трябва спелпауър, интелект и крит. Хейст на всеки трябва - но като цяло то е въпрос на достигане на определени сатсове.
А може ли да ми дадеш армори на някой добър ретри паладин да си направя една справка :wink:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Sep 14, 2009 10:59 am

Кико, паладината е single-target healer. Вероятно най-добрият за танк хийлър - едва в последно време дисциплин прийстът се включва в тази категория. Ако искаш да мас хийлваш, направи си холи прийст, ресто друид или ресто шаман :P

Трябва ти някакъв адон за raidframes. Може да ползваш или опциите на x-perl или grid. Аз ползвам грид и го смятам за най-добър, но там си има малко драма да свикнеш да си нареждаш опциите.

За останалото - стандартните адони.

Ето това ни е най-доброто ретри

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... oneberserk

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 14, 2009 11:15 am

мерси много - по него ще се равнявам :)

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Sep 14, 2009 11:19 am

Ехе...че аз имам малко повече Damage per Second and Attack Power от вашето ретри,а съм към средата в реакоунъа на нашата гилдия :) А все пак нашата гилдия е нубска,повечето правят по хероиците над 4к дпс(аз съм около 4к)...и мислех че това е слабо :) Успокоих се сега :)

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Sep 14, 2009 11:22 am

Но всеки знае че джеъра не е най-важното. ЯВно сме добре облечени и имаме добро дпс...но като нямаме скилове не можем да направим и Toc HC 10 до края, крайните PVP босове ни стопяват направо :(

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 14, 2009 11:27 am

Да оставим екипировката - ти отчете ли критикал шанса, експертизата и weapon power ?