Пуснаха новина (ако не се лъжа) че Уичера че я пуснат и бокс- така че и той в списъка. То и без това няма кой знае колко РПГ-та напоследък освен Мас ефекта и Уичъра само за Невеуинтъра се сещам от миналата година - за тая май само Фолаут се чака.
Разни японски опити за подходови бойни игри маскирани като РПГ не ги броя.
Фейбъл също не беше революция ама забавляваше максимално- И целта в новия Фейбъл няма да е революция а развитие на идеите от първата част с по- голям мащам и 2-3 допълнения- доколкото съм чел от интервютата на Молиньо. Споре и супер издънена като геймплей да е пак ще ме радва както навремето Black and White- тези игри се играят само за кеф- няма сустезателно начало.Фейбъл и Спор са някви такива недомислени, ако ме питате. Молиньо се опитва да направи нещо, което все още не е реално постижимо(пълна и комплексна симулация на фентъзи герой). Другите пък, дето правят спората, също малко леко са се изхвърлили, може би ако бяха опростили играта, щеше да излезе нешо читаво, кви са тия еволюции, кви са тия космически кораби и джедаи. Историята казва, че почти нищо, което е било значително по-сложно от мейнстрийма, не се е налагало. И тук говоря не за техническата част на нещата, а за гейм дизайна. Килзоун и Гиърс сигурно са много яки и много красиви, ама за мен не предлагат нищо ново. Е, бих ги поразцъкал де. Команд & Конкуер... втф ? Батман - . Кака Лара - омг втф .
Батман и Лара- дюд , И Стар Варс и Инди са супер забавление за разтоварване особено в кооп не виждам защо батмана да не е. Лара същата работа- последните две бяха игри които действат много приятно за забавления.
Аз игрите ги играя или да се състезавам или да за забавлявам и разтоварвам- тези спадат към втория тип.