За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)
Moderator: Moridin
Мдам, то за 30 мин ясно, ма се пак не мое да нема начин ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Днес бяхме във Вент от едно време досега. 6-7 мъже ми пяха цяла вечер и ми пускаха музика >.<. Голям цирк падна, през Елвис, Бийтълс, Куийн и всякакво ретро и се стигна до разни съвременни комерсиални глупости. Но бяха много мили и прекрасни. Много се забавлявах ^^.
Пяха ми дори 'I'm too sexy for my shiiiirt' и т.н. и т.н.
Иначе днес релакс, малко дейлита, малко риболов и билки и много ягоди ^^.
Ланис, хайде връщай се!
Пяха ми дори 'I'm too sexy for my shiiiirt' и т.н. и т.н.
Иначе днес релакс, малко дейлита, малко риболов и билки и много ягоди ^^.
Ланис, хайде връщай се!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Хехе, отмъщението може да се забави ма идва
Баси къф е шанса да го табна същия тоя гей в мелето баш на финала просто
Иначе 3 епика вчера, собствено производство и 1 арена вендора
WG е баси чиита за гиър. Копаене на турнирни и дейлита за пари. И чакам да се продадат разни лилави неща в ах с марка Сливовица 

- Spoiler: show
Иначе 3 епика вчера, собствено производство и 1 арена вендора

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Да му се невидяло и късмета - тъкмо се върнах и бяхме толкова близо до свалянето на Мимирон, и моят компютър хлъцна и издъхна.
тая сутрин уж още беше зле, след което внезапно се "върна" (т.е. мога да стартирам на нормален мод), но пък сега не ще да подкара WoW. Тръгва да качва пач 3.1.1. и по едно време казва, че не може да отвори нещо си и ми препоръчва repair или преинсталиране. Та май наистина му е време да се преинсталира - всичко, не само WoW.
тая сутрин уж още беше зле, след което внезапно се "върна" (т.е. мога да стартирам на нормален мод), но пък сега не ще да подкара WoW. Тръгва да качва пач 3.1.1. и по едно време казва, че не може да отвори нещо си и ми препоръчва repair или преинсталиране. Та май наистина му е време да се преинсталира - всичко, не само WoW.

Юда, егоист, луда и wow-холик 

Не става с рипеъра тоя бъг, но пък са качили в пакет целия уоу по-малък от близард за сваляне от сайта. Бааааааая време, ма май е по-оптимизиран.
Ж'го опраиме уиндоуса
баси 20тина човека сме в УГ, нема лаг... ебаси кютека почти само с машините. Земе ми хареса най-сетне пвпто в голяма група
Ж'го опраиме уиндоуса

баси 20тина човека сме в УГ, нема лаг... ебаси кютека почти само с машините. Земе ми хареса най-сетне пвпто в голяма група

Last edited by Xellos on Mon May 18, 2009 11:49 am, edited 1 time in total.
както Ланис вече спомена, снощи беше къръшка рейд-вечер...
от фарм-босовете ни на хероик мод бяха останали Айрън Консил и Торим, и съответно след това ни чакаше Мимирон... рейда бе пълен с хилъри, дори повече от обичайното... обаче стартирахме с няколко уайпа дори на Консула
при положение, че битката е може би една от най-елементарните като стратегия, по мое мнение... това малко ни поизнерви, но в един момент го убихме... след това, леко изненадващо, Торим падна от първия път... разчистихме траша до Мими и го почнахме...
първите два опита - драма... не можем да влезнем в трета фаза... мрем си като кучета на масовия дмж във втора или още от напалма в първа... според мене си имаше коварен лаг, защото би трябвало да може да се аутхийлва напалма поне... хайде, ако ме таргетне мен веднъж не е драма - влизам в айс-блок, ама когато онзи реши да ме облее с огън втори път, айс блока ми вече бе на КД и просто трябваше да се аутхийлне, а аз си умирах... но това което виждах ми носеше усещането, че точно е от лаг, защото както съм с 22к НР, в следващия миг се виждах на 5к и въпреки спама върху локския ХС, си умирах, а той стоеше неизпит
РЛ направи и наново разпределение на хилърите около центъра, а ние трябваше да стоим колкото може по към вътрешността, за да сме в рейндж на повече хилъри... то добре, ама онзи бос като ми се развърти и посее всичко около мен с мини и не мога да мръдна... а като сме на 4-та фаза и тръгне и Баража или пък стана таргет на бомба и трябва да търча на някъде и все забърсвах по някоя мина наблизо
върхът на къръщината обаче тепърва следваше... ще обясня битката, за да стане ясно какво се случва там...
Мимирон е един механичен конструктор дето прави смъртоносни играчки
(негови творения са босовете Флейм Левиатан и ХТ-002)... битката се води в една кръгла зала, където боса е позициониран в средата и почти не мърда оттам... Мимирон води цялата битка срещу нас посредством механичната си играчка, която е от три части - долна част (шасито/краката), средна част (тялото с ръцете, които са 2 картечници) и глава... битката съответно е разделена на 4 фази...
- първа фаза - бием долната част... танква се от нормален танк.. онова чудо хвърля напалм по единични таргети, минира където мръдне в мелее и ни толкова мелее рейндж и мята 1-2 бомби, дето правят милиони дмж... когато го убием, минаваме във втора фаза...
- втора фаза - бием средната част... онези къртечници се въртят навсякъде и пуцат на поразия и хем масов дмж тече, хем интеръптват... отново летят и ядрени бомби (така им викат, щото правят милиони дмж), а веднъж или два пъти (не е на таймер, а когато му хрумне) - влиза в Бараж, т. е. малко по-бавно по часовниковата стрелка прави полукръг от картечни откоси, които удрят за по 20к. дмж... та търчиш задължително, за да оцелееш, но и гледаш да внимаваш да не си много близо до мелее-рейнджа, че влизаш в минното поле, а и се оглеждаш за червени петна по пода, където ще падне ядрена бомба... като го убием минаваме нататък...
- трета фаза - бием главата... танква се от рейндж дпс (при нас от лок), защото главата лети във въздуха... същата започва да ни праща траш... освен механичния траш-боклукчак, дето се танква, главата ни праща 2 вида ходещи бомби - едната гърми в рейда определени секунди, след като е "родена", и затова трябва да се нюкне на мига, в който я изплюе (има само 50к живот), а другата се офф-танква и като я убием дропва някаква джаджа, която като се използва, за няколко секунди сваля главата на земята и същата поема повечко дмж докато се върти като пумпал по земята... луута в тази фаза е фрий фор ол, за да може което и да е от мелее-тата да луутне тази част и да свали боса за секунди... като убием главата, доразчистваме траша и влизаме в последната фаза...
- четвърта фаза - бием сглобени всички части накуп, но на 50% от живота им... косматата част от битката тук е, че същите трябва да умрат едновременно в рамките на 15 сек., иначе си се резетват на 50%... можете да си представите какво е на последната фаза, защото всичките им абилитита, изписани по-горе вече ги имаме накуп... само дето аддове не идват...
та снощи, след като уайпвахме на първите 2 фази в началото, се постиковаха нещата и взехме трайно (с единични загуби на рейд-играчи) да влизаме в четвърта фаза с по-голям и по-малък успех...
на един от опитите се случи така, че маса народ влезе в четвърта фаза... процентите на трите части взеха да се стопяват, а адреналина - да се покачва... в един момент настанаха викове да се спре дмж върху главата, но имаше кастнати дотове и тя умря... няколко секунди по-късно умря и тялото, а от краката оставаха само 3-4%... но 15-тте секунди изтекоха и главата се резетна на 50%, когато оставаха само 2% от краката, за да убием боса...
направо ни се ревеше...
та така... ще продължаваме да мъчим Мими до резета на Улдуар в сряда.. за съжаление мейн-танка е кенсълнал участие за днес, както и 3 от хилърите, та е вероятно довечера да няма рейд изобщо, но поне във вторник се надявам Мими да падне...

от фарм-босовете ни на хероик мод бяха останали Айрън Консил и Торим, и съответно след това ни чакаше Мимирон... рейда бе пълен с хилъри, дори повече от обичайното... обаче стартирахме с няколко уайпа дори на Консула

първите два опита - драма... не можем да влезнем в трета фаза... мрем си като кучета на масовия дмж във втора или още от напалма в първа... според мене си имаше коварен лаг, защото би трябвало да може да се аутхийлва напалма поне... хайде, ако ме таргетне мен веднъж не е драма - влизам в айс-блок, ама когато онзи реши да ме облее с огън втори път, айс блока ми вече бе на КД и просто трябваше да се аутхийлне, а аз си умирах... но това което виждах ми носеше усещането, че точно е от лаг, защото както съм с 22к НР, в следващия миг се виждах на 5к и въпреки спама върху локския ХС, си умирах, а той стоеше неизпит

РЛ направи и наново разпределение на хилърите около центъра, а ние трябваше да стоим колкото може по към вътрешността, за да сме в рейндж на повече хилъри... то добре, ама онзи бос като ми се развърти и посее всичко около мен с мини и не мога да мръдна... а като сме на 4-та фаза и тръгне и Баража или пък стана таргет на бомба и трябва да търча на някъде и все забърсвах по някоя мина наблизо

върхът на къръщината обаче тепърва следваше... ще обясня битката, за да стане ясно какво се случва там...
Мимирон е един механичен конструктор дето прави смъртоносни играчки

- първа фаза - бием долната част... танква се от нормален танк.. онова чудо хвърля напалм по единични таргети, минира където мръдне в мелее и ни толкова мелее рейндж и мята 1-2 бомби, дето правят милиони дмж... когато го убием, минаваме във втора фаза...
- втора фаза - бием средната част... онези къртечници се въртят навсякъде и пуцат на поразия и хем масов дмж тече, хем интеръптват... отново летят и ядрени бомби (така им викат, щото правят милиони дмж), а веднъж или два пъти (не е на таймер, а когато му хрумне) - влиза в Бараж, т. е. малко по-бавно по часовниковата стрелка прави полукръг от картечни откоси, които удрят за по 20к. дмж... та търчиш задължително, за да оцелееш, но и гледаш да внимаваш да не си много близо до мелее-рейнджа, че влизаш в минното поле, а и се оглеждаш за червени петна по пода, където ще падне ядрена бомба... като го убием минаваме нататък...
- трета фаза - бием главата... танква се от рейндж дпс (при нас от лок), защото главата лети във въздуха... същата започва да ни праща траш... освен механичния траш-боклукчак, дето се танква, главата ни праща 2 вида ходещи бомби - едната гърми в рейда определени секунди, след като е "родена", и затова трябва да се нюкне на мига, в който я изплюе (има само 50к живот), а другата се офф-танква и като я убием дропва някаква джаджа, която като се използва, за няколко секунди сваля главата на земята и същата поема повечко дмж докато се върти като пумпал по земята... луута в тази фаза е фрий фор ол, за да може което и да е от мелее-тата да луутне тази част и да свали боса за секунди... като убием главата, доразчистваме траша и влизаме в последната фаза...
- четвърта фаза - бием сглобени всички части накуп, но на 50% от живота им... косматата част от битката тук е, че същите трябва да умрат едновременно в рамките на 15 сек., иначе си се резетват на 50%... можете да си представите какво е на последната фаза, защото всичките им абилитита, изписани по-горе вече ги имаме накуп... само дето аддове не идват...
та снощи, след като уайпвахме на първите 2 фази в началото, се постиковаха нещата и взехме трайно (с единични загуби на рейд-играчи) да влизаме в четвърта фаза с по-голям и по-малък успех...
на един от опитите се случи така, че маса народ влезе в четвърта фаза... процентите на трите части взеха да се стопяват, а адреналина - да се покачва... в един момент настанаха викове да се спре дмж върху главата, но имаше кастнати дотове и тя умря... няколко секунди по-късно умря и тялото, а от краката оставаха само 3-4%... но 15-тте секунди изтекоха и главата се резетна на 50%, когато оставаха само 2% от краката, за да убием боса...

та така... ще продължаваме да мъчим Мими до резета на Улдуар в сряда.. за съжаление мейн-танка е кенсълнал участие за днес, както и 3 от хилърите, та е вероятно довечера да няма рейд изобщо, но поне във вторник се надявам Мими да падне...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Всъщност може и да се запътите натам. Мими така или иначе го танква основно Хао, хийлъри може да се съберете достатъчно при добро разпределение, остава само дпс-то, което се събира май.
iron council вчера ни затрудни главно заради лага. На гиганта танкът носи много, ама много демидж и особено след punch, ситуацията става още по-зле. Пенънс е инстант каст и веднага дава няколко хиляди живот и пак не успяваше да падне навреме, а го каствах веднага. Вярно, че само той по никакъв начин не може да удържи, но тази битка сме я хийлвали двамата с Рем без никакъв проблем. Даже се наложи да пускам PS, което преди не се е случвало като необходимост.
На Торим също беше тегаво - отново лаг. Когато трябваше да скачаме от терасата, очаквах компютърът ми да забие всеки момент. После и другите се оплакаха точно от този момент. Да не говорим, че придвижването също беше затруднено, докато бяхме вече долу.
Съответно това вече ни разказа играта на Мимирон. Там се иска наистина много, ама много хилинг на втора фаза.
iron council вчера ни затрудни главно заради лага. На гиганта танкът носи много, ама много демидж и особено след punch, ситуацията става още по-зле. Пенънс е инстант каст и веднага дава няколко хиляди живот и пак не успяваше да падне навреме, а го каствах веднага. Вярно, че само той по никакъв начин не може да удържи, но тази битка сме я хийлвали двамата с Рем без никакъв проблем. Даже се наложи да пускам PS, което преди не се е случвало като необходимост.
На Торим също беше тегаво - отново лаг. Когато трябваше да скачаме от терасата, очаквах компютърът ми да забие всеки момент. После и другите се оплакаха точно от този момент. Да не говорим, че придвижването също беше затруднено, докато бяхме вече долу.
Съответно това вече ни разказа играта на Мимирон. Там се иска наистина много, ама много хилинг на втора фаза.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Поне е въпрос на доста малко време да падне Мими, вече имате доста опит с битката и някои неща сигурно могат да се предвидят.
Аз вчера водих много дълъг и задушевен разговор с class trainer-ът ми, който се оказа страхотен човек и ужасно мил, пък и е номер 2 секси глас в гилдията
. Пращахме си снимки на традиционна кухня и разни красиви местенца из държавите. Дания е доста скучна
. А той има параноя и отказва да пробва дробчета и всякакъв друг вид подобна храна. Каза, че никога не е пробвал мозък ^^ и никога нямало да опита. Хаха, кой ли го е наплашил за мозък пък точно, ненам.
Поне сега като няма за какво да харча парите се трупат и след 1-2 седмици ще си купя най-после epic flying mount-а и с прийстката.
Аз вчера водих много дълъг и задушевен разговор с class trainer-ът ми, който се оказа страхотен човек и ужасно мил, пък и е номер 2 секси глас в гилдията

Поне сега като няма за какво да харча парите се трупат и след 1-2 седмици ще си купя най-после epic flying mount-а и с прийстката.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
ами то проблема е, че Кзану го няма и сред записалите сиLannis wrote:Всъщност може и да се запътите натам. Мими така или иначе го танква основно Хао, хийлъри може да се съберете достатъчно при добро разпределение, остава само дпс-то, което се събира май.

както и да е... дори да нямаме рейд, няма много да рева... бска възможност за почивка ми е добре дошла... а честно казано толкова ми е писнало от стреса да направиш максимално всичко, дето ти е нужно, че малко ми писна... примерно, мисля да позарежа турнирните куести - УЖАСНО ме изнервят и единствено заради прекрасната музика, която тече, още ги правя...
уморих се и да търча към УГ - вече имам 36 значки с Лийд, които нямам за какво да похарча... вчера вдигнах и на Амелито тейлъринга до 415, за да мога да си правя платове, че ми трябват 10 Ебон + 10 Спел-уийв плата за крафтения колан, но и тях не ги бързам, щото орбовете в гилд-банката са свършили и без това

иначе вече само 2 улдуарски емблеми ме делят от Т8 робата, която моя офицер снощи след Торим отиде да си вземе (личи си кой е правил повече ВоА25)... само дето се оказа, че не е точно роба и съчетанието на цветове винено-червено с предишното лилаво е направо смърт с кисело зеле... и съответно ми помрачи радостта от това да я имам... няма ли най-сетне нещо секси да сътворят, мамка му

вече и хероици не ми се правят особено, а трябва да ходя с Лийд заради бижутерските рецепти, дето падат... май ме е подгонил летен мързел...

Едно познато българче дето е във <Fate> ми се оплакваше оня ден, че Мимирон им е препъни-камък, повечето от гилдията му просто не искали да ходят на тази битка
Разчиствали до него в първия райд ден, а после всеки се скатавал и не се записвал за райд,, и така до следващия инстанс резет
Щом опря до мен да ме пита дали ми се райдва...
Поразглезили са се явно повечето райдери
Искат лесни епици, ех
Добре че са нашите хора в <Contaminated>, та да ми поддържат вярата в доброто
Моят нов проект се казва "Гоблини от всички картели обединявайте се"
Сиреч се опитвам да си вдигна репутациите към 4-те гоблински фракции, хем до Екзалтед.
За целта се преместих да живея в ДМаул Север
Освобождавам там едно гоблинче, а то ми се радва и ми шие костюмчета на огре
Това огрето е страшна работа... в смисъл плаши малки ордички
А в ДМаул е весело, редовно им ставам цар да ги подредя малко
Предишният им цар е така добър да дропва Даркмуун карта от време на време плюс сини боклуци 

Моят нов проект се казва "Гоблини от всички картели обединявайте се"

А в ДМаул е весело, редовно им ставам цар да ги подредя малко

Ми гледал е филми за Ханибал Лектър човека. Или за Индиана Джоунс как хапва маймунски мозъци в Индия.
Никич, голям скрийншот си направил. Втория. Хванал си ме и мен в кадър как хийлвам целия алиански рейд и изигравам основна роля за победата. А иначе хънтера е ненормален за масс ПвП. Най-много съм се кефил на ПвП с ходрския ми хънтер орк (най-добрата раса за хънтер) в оригиналното AV още когато Близзард не бяха въвели влизането в рейд насила. Всички хънтери тогава играеха соло без да влизат в рейда и останалите класове се скъсваха да хленчат на хънтерите да влязат в рейда и спамеха инвайти... А тогава дори хийлърите не взимаха хонор за хийлване и не им се броеше съпричастност към убийствата... Еххххх какъв БЕЗУМЕН хонор правих тогава..
А че УГ е тотално небалансирано... Няма такъв доставчик на епици. Вчера взех 4 ПвП епика, 2 с УГ значки и 1 с хонор, които фармих 2 дена и 1 епик от ПъГ рейд. Сега имам 26400 живот като котка само!!, 33600 като мечка и 500 резилиънс. А имам да взимам още 3 ПвП епика само и 1 енчант, които като се енчантнат ще ми дадат още 154 стамина и 121 резилиънс...
А дори не съм влизал още в нито един батълграунд. Мисля да си изкарам и последните 3 епика и тогава да ходя по останалите БГ-та.
Жалко, че не мога да си сменя името на The Unstoppable Force.
Никич, голям скрийншот си направил. Втория. Хванал си ме и мен в кадър как хийлвам целия алиански рейд и изигравам основна роля за победата. А иначе хънтера е ненормален за масс ПвП. Най-много съм се кефил на ПвП с ходрския ми хънтер орк (най-добрата раса за хънтер) в оригиналното AV още когато Близзард не бяха въвели влизането в рейд насила. Всички хънтери тогава играеха соло без да влизат в рейда и останалите класове се скъсваха да хленчат на хънтерите да влязат в рейда и спамеха инвайти... А тогава дори хийлърите не взимаха хонор за хийлване и не им се броеше съпричастност към убийствата... Еххххх какъв БЕЗУМЕН хонор правих тогава..
А че УГ е тотално небалансирано... Няма такъв доставчик на епици. Вчера взех 4 ПвП епика, 2 с УГ значки и 1 с хонор, които фармих 2 дена и 1 епик от ПъГ рейд. Сега имам 26400 живот като котка само!!, 33600 като мечка и 500 резилиънс. А имам да взимам още 3 ПвП епика само и 1 енчант, които като се енчантнат ще ми дадат още 154 стамина и 121 резилиънс...
А дори не съм влизал още в нито един батълграунд. Мисля да си изкарам и последните 3 епика и тогава да ходя по останалите БГ-та.
Жалко, че не мога да си сменя името на The Unstoppable Force.
Не мое да мъмриш, брат!
Аз за ся програмата ми е турнирни /баси за 1 значка ше чакам до утре изпусната
24 ше имам днес/ дейлитата от vault-а в района и вг-то. Ма тая вече ше опраяме на ланис техниката бая време.
Иначе намислих место по покривите на WG и техника да седи вов-а цел ден без да разлогва ма неам време да зимам метроном и да инжинерствам ся.

Иначе намислих место по покривите на WG и техника да седи вов-а цел ден без да разлогва ма неам време да зимам метроном и да инжинерствам ся.

хахаха, да не е шамана Маймунчо, бре?Svetlio wrote:Едно познато българче дето е във <Fate> ми се оплакваше оня ден, че Мимирон им е препъни-камък, повечето от гилдията му просто не искали да ходят на тази битка![]()

преди три дни ходих в езерцето в СБ да ловя сенчестата риба за дейли фишинг-куеста... и както си ловя, върху главата ми пада орк-уориър и за секунда ме лишава от половината ми животец... аз каквато съм паника и пвп-нууб имам само 2 реакции в тези случаи - Блинк или Айс блок

тааа, да осветля нашата пала по въпроса

ъъ, кой енчант?Dzvero wrote:Тишо я погледни този енчант и прочети коментарите. Особено последния 32-ри. Мисля до 2-3 дена да мога да го правя.
Тъй като гледам може да се наложи да правим UP за още един меч. Това е енчанта за соло инстанси. А и за ПвП за мен.

Баш той ехахаха, да не е шамана Маймунчо, бре?