- Spoiler: show
В общи линии ми писна от 'на час по лъжичка'.
Moderator: Moridin
Aз го гледам и заради Дейвид Конрат.Той е готиният архитект от Matchmaker с Алисия Силверстоун.Май и двата са правени от един екип.DELgado wrote:Това не беше ли с сладураната Jennifer Love Hewitt. Аз само заради нея бих му хвърлил едно око.zari wrote:Много ми харесва новия сериал по бтв-Ghost Whisperrer.![]()
Мисля че го имаше някъде в нета първите два сезона, ма не съм сигурен. Като свърша Герои и Сопрано мисля да го пробвам.
Ще бъдат, това казаха самите продуценти в 1 от последните подкаст-и. Почти всички мистерии и загадки ще получат обяснение, въпроса е дали все още ще ги помним, когато това стане. Като казвам "почти", имам предвид по-важните такива. За черния кон в прав текст казаха, че няма да има директно обяснение, но ако пък сценария на новите епизоди отведе до него, може и това да стане. Никога не се знае при Lost.Elayne wrote:Е то това е дразнещото, че въпреки бъдещите 50 серии аз (а и сигурно ти) съм убедена, че тия неща изобщо няма да бъдат дори загатнати какво са.
Аз си свалих трите части на Lost Room на ДВД-та, но още не мога да намеря време да ги изгледам.Random wrote:Изгледах преди малко 1 епизод на Lost Room на Sci-fi channel. Страхотен. Така и на Хироус не се радвах. Все едно Геймън мийтс Тъмната кула на Кинг. Като усещане поне де:) А и в главната роля е Peter Krause, който ми направи страхотно впечетление в Six Feet Under (страхотен сериал бтв, краят на пети сезон направо ме съсипа).
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 1 guest