Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 25, 2007 1:25 pm

Пък аз си поднових гледането на Lost - Season 2 преди няколко дни и след снощното неуспяване да заспя от нерви изгледах бая епизоди. Кефи ме, ако и да е леко прекалено завлачено и мудно на моменти, героите са страхотни. Това, което не ме кефи, но пък то си е част от сериала/идеята му е, че нито едно от странните явления на острова:
Spoiler: show
Черният кон на Кейт, Черният дим на Еко, една странна птица, която уж произнасяла името на Хюго, бялата мечка... и прочие
няма да получи своето обяснение, ама грам, никакво. Харесва ми как всичко това създава мистериозност, но не ме кефи, че ще останат само така...

В общи линии ми писна от 'на час по лъжичка'.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Jun 25, 2007 1:44 pm

Ако това ще те успокои, мога да кажа, че поне присъствието на белите мечки има напълно логично обяснение, но това се разбира в третия сезон :)
This signature is not yet rated

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 25, 2007 1:57 pm

Поне четирипръстната статуя намира ли някакво обяснение?

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Jun 25, 2007 3:16 pm

Не :( Но като имаш още 48 епизода, няма закъде да бързаш.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 25, 2007 3:18 pm

Е то това е дразнещото, че въпреки бъдещите 50 серии аз (а и сигурно ти) съм убедена, че тия неща изобщо няма да бъдат дори загатнати какво са. :cry:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Jun 25, 2007 3:22 pm

То аз не съм сигурен дали ще ги гледам изобщо ... като дойде февруари догодина, ще видя.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 25, 2007 3:28 pm

Е така и така съм започнала, ще си ги догледам :). Според Никола третият сезон е много хубав , та с нетърпение ще си го изгледам тия дни.

zari
Sorcerer

Post by zari » Mon Jun 25, 2007 9:00 pm

DELgado wrote:
zari wrote:Много ми харесва новия сериал по бтв-Ghost Whisperrer.
Това не беше ли с сладураната Jennifer Love Hewitt. Аз само заради нея бих му хвърлил едно око. :lol:
Мисля че го имаше някъде в нета първите два сезона, ма не съм сигурен. Като свърша Герои и Сопрано мисля да го пробвам.
Aз го гледам и заради Дейвид Конрат.Той е готиният архитект от Matchmaker с Алисия Силверстоун.Май и двата са правени от един екип.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Wed Jun 27, 2007 8:23 pm

Elayne wrote:Е то това е дразнещото, че въпреки бъдещите 50 серии аз (а и сигурно ти) съм убедена, че тия неща изобщо няма да бъдат дори загатнати какво са. :cry:
Ще бъдат, това казаха самите продуценти в 1 от последните подкаст-и. Почти всички мистерии и загадки ще получат обяснение, въпроса е дали все още ще ги помним, когато това стане. Като казвам "почти", имам предвид по-важните такива. За черния кон в прав текст казаха, че няма да има директно обяснение, но ако пък сценария на новите епизоди отведе до него, може и това да стане. Никога не се знае при Lost.
pulled out

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 27, 2007 8:28 pm

Damn, решавам да си гледам 11 епизод от сезон 3 и се оказва бъгнат. Сега не ми се сваля нито от Линкос, нито от Пайрът Бей, нещо торент клиентът ми не закача сийдъри/лийчъри :(.

По-лошо = без да искам си изтрих останалите епизоди :( и сега торентът от Арена-та не иска да захапе... егати смешката. :cry:

Random
Ascendent

Post by Random » Thu Jun 28, 2007 2:07 am

Изгледах преди малко 1 епизод на Lost Room на Sci-fi channel. Страхотен. Така и на Хироус не се радвах. Все едно Геймън мийтс Тъмната кула на Кинг. Като усещане поне де:) А и в главната роля е Peter Krause, който ми направи страхотно впечетление в Six Feet Under (страхотен сериал бтв, краят на пети сезон направо ме съсипа).
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jun 28, 2007 12:18 pm

Random wrote:Изгледах преди малко 1 епизод на Lost Room на Sci-fi channel. Страхотен. Така и на Хироус не се радвах. Все едно Геймън мийтс Тъмната кула на Кинг. Като усещане поне де:) А и в главната роля е Peter Krause, който ми направи страхотно впечетление в Six Feet Under (страхотен сериал бтв, краят на пети сезон направо ме съсипа).
Аз си свалих трите части на Lost Room на ДВД-та, но още не мога да намеря време да ги изгледам. :(

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 30, 2007 12:15 pm

Почнах Регенезис. Силен е първите 3 епизода, няколко клишенца подразниха, но са бели кахъри. Главният герой МАЧКА.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 30, 2007 12:16 pm

Доста ми е странно как тоя сериал се води сай-фай бтв... Иначе съм хвърлял поглед на няколко епизода, яко изглежда, ма определено не е мой тип...
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 30, 2007 12:24 pm

За пръв път чувам, за мен също е безумно далеч от сай-фай, поне засега. Има някаква изключително неприятна, грозна и скучна дъщеря, която упорито има поне 10-15 минути всяка серия, мамка му.