Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Apr 16, 2009 11:56 am

Е то на Уонтида цяла тема му беше посветена тук, ама такова благо пожелание на никого не хрумна да отправи. Благодаря, че коригира пропуска. :lol:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Apr 16, 2009 12:32 pm

В Замунда добър ъплоудър е качил "One Man's Justice". Едно време го даваха милиони път по телевизията под заглавието "Един луд кучи син", а също и "Войната на Норт". Бях забравил колко ме кефи тоя филм. Долнопробен, тъп, с най-ужасяващата актьорска игра, която съм виждал в последните десет години, и... Брус Пейн. Той КЪРТИ. Искам да го видя в ролята на Карсър. Е, освен това има и доста качествени екшън-сцени и нелоша атмосфера. Изобщо, много качествен тъп екшън. Жалко, че вече не правят такива.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Apr 16, 2009 8:49 pm

Гледах отново The Wrestler. Бях леко притеснен дали изключително добрите ми впечатления от първото гледане преди месеци ще се запазят и сега, и за щастие точно така стана. Изключително силен и дълбоко въздействащ филм. Хвалил съм го преди по-подробно, не искам да се повтарям, освен да го препоръчам на всички.

За съжаление, както вървят нещата, май няма да дочакаме нормалното му разпространение по кината в нашата мила татковина (досега са го пускали само на Киноманията). Да се надяваме, че разпространителите ще ме опровергаят скоро.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Apr 16, 2009 8:52 pm

Ние го чакаме на БД тука към края на месеца. Много съм му се наточила. Ужасно ми се е догледал, макар че си знам, че после 2 дена ще съм сдухана.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Thu Apr 16, 2009 10:43 pm

He`s Just Not That Into You- успя да е почти по-зъл от Push!!! :shock: Трябва да спрат с тия филми с многото истории вече, че истински ги презирам на този етап. Всичко им стана твърде дженерик. И да вземат да дадат една почивка на т.нар. жанр "female fiction", че и той съвсем зацикли (не че и преди имаше кой знае какво да каже).
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Apr 17, 2009 9:53 am

Западното шоджо е по-лошо от източното, нема спор :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Apr 17, 2009 11:36 am

На мен пък He`s Just Not That Into You пък общо взето ми хареса, не съм и смятала, че ще има кой знае какво да каже...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Apr 20, 2009 10:13 pm

"Прогноза" - наш си български филм. Хубав, да не повярваш :)

Много ми хареса, имаше доста моменти, които направо ми напълниха душата. Историята накратко - група балкански субекти - българи, македонци, че и един сърбин, до един луди сърфисти, отиват на турски остров да се кефят на силния вятър там. Сестрата на единия, която нон-стоп се забърква в каши, и един хърватски журналист също се оказват там (е не може без любовна история :)). По някое време вятъра спира, не може да се кара вече и на народа нервите се пообтягат.

Не е необходимо да сте луд по водните спортове за да го харесате, филмът изобщо не е за това. По-скоро е за нашите си, балкански проблеми. Гледайте и ще видите, не мисля, че ще съжалявате.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Apr 20, 2009 10:21 pm

Бях забравила колко обожавам всички части от Alien franchise-a... и взех, че си припомних. :mrgreen:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Fri Apr 24, 2009 1:04 am

In Bruges
Най-после ми остана време за този. Много се изкефих на оригиналния му абсурден стил. На това колко земни персонажи бяха главните герои. На хуморът вътре. Изключителен филм.
Не пречеше и това как всички герои точно се срещаха "случайно" по няколко пъти с цел мега-завързване на историята. Защото такъв е стилът на филма, леко сюрреалистичен. Като приказка. Това, което ме издразни обаче е...
Spoiler: show
...сцената, в която Кен скочи от кулата, за да предупреди Рей И когато падна долу беше жив да му каже предсмъртните си реплики та-дааа
fuckin lame
Избраният отворен край не блести, но не беше и лош.
Mузиката и актьорската игра не бяха никак лоши.
Намирам Clémence Poésy за доста чаровна
http://thumbs.filmstarts.de/wallpaper/I ... ene_09.jpg
http://images.hollywood.com/cms/300x375/5059011.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/1633 ... esy8ic.jpg
fap fap fap
9+/10

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Apr 24, 2009 10:15 am

Мен лично ме разочарова филма, защото не може половината от него да се състои в разглеждането на забележителностите на Брюж и реално да остане твърде малко за същинското действие. А и честно казано ми беше скучен.

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Fri Apr 24, 2009 11:35 am

Delegat wrote:Мен лично ме разочарова филма, защото не може половината от него да се състои в разглеждането на забележителностите на Брюж и реално да остане твърде малко за същинското действие. А и честно казано ми беше скучен.
По мое мнение въобще на забележителностите на Брюж не се набляга, чисто фонови са. Същинското действие е твърде малко, защото това е от филмите, които по-скоро целят да те запознаят с героите, мисленето и съдбите им, отколкото да има някакъв екшън вътре. И ако това не ти е интересно, няма как да не е скучен, но просто си говорим за грешен подбор на филм за даден вкус/момент, а не за качеството на съответния.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Apr 24, 2009 1:01 pm

Еми ако разглеждане на разни музеи е фон - ок :shock:

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Apr 24, 2009 9:49 pm

pnv_Creator wrote:In Bruges
Най-после ми остана време за този. Много се изкефих на оригиналния му абсурден стил. На това колко земни персонажи бяха главните герои. На хуморът вътре. Изключителен филм.
Не пречеше и това как всички герои точно се срещаха "случайно" по няколко пъти с цел мега-завързване на историята. Защото такъв е стилът на филма, леко сюрреалистичен. Като приказка. Това, което ме издразни обаче е...
...сцената, в която Кен скочи от кулата, за да предупреди Рей И когато падна долу беше жив да му каже предсмъртните си реплики та-дааа
fuckin lame
Избраният отворен край не блести, но не беше и лош.
Mузиката и актьорската игра не бяха никак лоши.
Намирам Clémence Poésy за доста чаровна
http://thumbs.filmstarts.de/wallpaper/I ... ene_09.jpg
http://images.hollywood.com/cms/300x375/5059011.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/1633 ... esy8ic.jpg
fap fap fap
9+/10
Йей! Ще има човек, който да ми хареса ревюто от идващия брой, значи. ;)

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Apr 25, 2009 4:01 pm

Най-накрая изгледах и аз "Кечистът". Адмирации за играта на Мики Рурк, а и мацката стриптизьорка също ме изкефи.Колкото за сюжета, изключително тъжен, драматичен и реален - направо ме насълзи на моменти. Обаче за съжаление ми се струва, че реалността за повечето кеч легенди наистина е такава, от което ми става още по-смотано :neutral:
Image