The Comics Topic

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 20, 2008 6:03 pm

То освен тва Валери няма Мастъруъркс (те са хардкавъри с малко броеве в тях), а Есеншълс, но и те почват от 94 брой. И по-добре, щото тия първите на Стан Лий са О ГОСПОДИ БОЛКАТА!
Добре, щом казваш :wink: Аз лично точно този горе съм го гледал и държал в ръцете си с Валери и Ицо един от последните пъти;).

Баси добре че ми каза разликата, аз не я знаех!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jun 20, 2008 6:05 pm

Колко тъпо ще се чувстваш съвсем скоро, не е истина :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 20, 2008 6:07 pm

Да, наистина сигурно ще ми е ужасяващо гадно и невероятно тежко за психиката да видя, че съм объркал името на рандъм Masterworks комикс, който Валери си е купил преди 3 месеца и/или вече ти е продал.

Ух мамицата му, какво ще правя :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jun 20, 2008 6:34 pm

Ah, the smell of stale beer and defeat :mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 20, 2008 7:47 pm

Dobre ostro shte go imam predvid kato se okazhe kolko si v greshka. Tochno tezi ti dori ne si gi i vizhdal, zashtoto ne sa na obichainoto miasto :wink:

По темата: Започнали са да издават Уичблейда на "нормални" ТПБта "редовно" от 80ти брой (в първото са 80-85) с нова номерация, това се води волюм първи....Мен ми липсват май само един от тия 6 лол:(

И междувременно е излязло ТПБ-то на First Born, което задължително ще се купува, поне от мен.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 21, 2008 3:10 am

Дочетох Wanted, жегата и пълнолунието както обикновено ми разказват играта на съня, а 3 часа е безумен час да се опитвам да разбера кога има умисъл за убийство на повече от едно лице...

Страхотен комикс. Без да се изхвърлям - едно от особено ценните неща в колекцията ми. Историята е оригинална, макар и постничка като изпълнение. Артът е на 6 както обикновено при всичко с марката "Top Cow". Има една купчина омега-култови тестостерон-лафчета точно като за мен. Както и едни jaw-dropping последни 2 странички (и не, не става дума за сюжетен обрат).

Та така - силно препоръчвам, най-доброто на Милар, което аз съм чел. За филма ще видим - няма как да е по комикса, защото очевидно в трейлъра няма кьорав супергерой. Взели са основното идея за братството на убийци - достатъчно е за да има баси нехуманното зрелище, което всъщност си се вижда и на ниво трейлър. Дано не е само това дето е в трейлъра де. И определено предпочитам Анджелина пред Хали Бери.

ЕДИТ: ОХ НА БАТКО!
http://www.amazon.com/gp/product/078513 ... d_i=507846

Баси това с колко страшна сила ще го боцна точно не е риба. Преди да започнете да флеймите - правете си сметката, ако Енис е заслужил омбинус за какво става въпрос. Това е целият Пънишър преди МАКС серията.

ЕДИТ 2: Излязъл е Фейбълс 10 бтв.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jun 21, 2008 10:02 am

Ънкенитата май ги имам на мастъруорксове. Ама трябва да отида при нашите да проверя. Ще взема да си събера комиксите на едно място че почнах и аз да се обърквам вече. Иначе ако знаех че ще излиза омнибус можеше да спестя няколко долара. Всъщност по-добре да преиздадат другия на Клермонт. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 21, 2008 8:02 pm

Омг сега се поразтърсих из амазон и всъщност в размките на 4 месеца са излезнали бързите 4 ТПБ-та по Уичблейд, от брой 80 до 109 ги има всичките в 4 книжки и 5тата се чака (в нея ще са 110-115 + First born). Ще се боцка, само да видя кои от 80 до 90 липсват в колекцията на Симо :D

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Jun 23, 2008 2:54 pm

Тя не е ли вече твоята колекция? :wink:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 23, 2008 3:04 pm

Реално погледнато е, въпросът е, че на стари му липсваха 5 броя от 1 до 90. Което не е болка за умиране, защото новите ТПБ-та съм ги набелязал ениуей :lol:

Той даже беше мн мил да ми даде и Darkness Black Sails както и няколко други отделни комиксчета.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Jul 04, 2008 12:41 pm

На 27 юни 2008 на 37 годишна възраст след дълга борба с рака е починал Майкъл Търнър.
Заедно с Марк Силвестри е създател на Witchblade имаше и собствена поредица Fathom. Работил е за DC, а в последно време и за Marvel.

Повече информация за него:
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Turner_(comics)

Това е неговият вариант на корицана на Uncanny X-Men #500
Spoiler: show
Image
R.I.P
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 04, 2008 12:42 pm

Лека му пръст :cry:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jul 06, 2008 12:34 am

Прочетох Chronicles of Wormwood. Много е здраво и както всичко на Енис не е за хора със слаби сърца и не достатъчно покварена психика. Не е велико, но е доста приятно за четене и поставя не една и две интригуващи идеи.

Започнах да чета Уичблейд. Засега е потрисащо тъпо...Хубаво, че го направих преди да си поръчам де що има ТПБ което ми липсва де, но и не съм чел достатъчно за окончателно мнение...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jul 08, 2008 10:58 am

Here we go again in the comic world

Не знаех че по WOT имало комикс :shock: wtf
http://encyclopaedia-wot.org/books/nscomic/index.html

И още болка.
http://www.dabelbrothers.com/index.php? ... rticleid=8
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lord
E'lir

Post by Lord » Thu Jul 10, 2008 11:21 pm

Xellos wrote:Here we go again in the comic world

Не знаех че по WOT имало комикс :shock: wtf
http://encyclopaedia-wot.org/books/nscomic/index.html

И още болка.
http://www.dabelbrothers.com/index.php? ... rticleid=8
Комиксът по Колелото е страхотен, мен RRSUnknown ме запали и мога да кажа, че си заслужава! Много, много красив арт, действието е добро, абе кефче за фенове на поредицата.