За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Sep 17, 2009 6:38 pm

Не мисля, че ги е грижа за мен. Това си е твоя интерпретация:)

Но не мога да се присъединя към поведение, което е провокативно и вместо да търси положително разрешение на една ситуация, която наистина се нуждае от разрушаване, просто саботира всичко и всички, защото това правиш. Можеше да разчиташ на подкрепата на Холи, но вместо това реши да го вбесиш и обидиш. Аз и Муун се хабим от сума време да се обясняваме за разни неща, обаче ти обяви и нас за предатели, и офицерите. Няма угодия, единственото правилно поведение е да застанем под развения боен байряк, който ти имаш подготвен винаги, когато те стяга шапката. Браво на теб! :D И не си хаби буквите да ме заплашваш с последици - бях толкова бясна и разочарована, че чак спря да ми пука от всичко:) Все ми е тая!
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Sep 17, 2009 6:40 pm

Само една гилдия ли има на тоя Зенедар

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Sep 17, 2009 7:16 pm

трудно ми е вече да вярвам, че ти е пукало някога.

и не се хабете с Муун... нямаме нужда да ни се обяснява колко ви е неприятно, че така се получава, след като ни една не застана зад думите с дела, дето да ги подкрепя...

а най-малко с Холи съм искала да се карам и дори не съм очаквала да се фръцне като ощипана мома, за неща, които нито са новост, нито изненада... но пък и така е най-лесно, нали? дори не съм и очаквала да се жалва на офицерите... когато ме попита искам ли нещо от него, му казах ясно, че само споделям неща, които мисля, че са нечестни и предлагам решения... но никой вече не иска и да чуе нещо, дето ще му наруши кефа... виж, това не отчетох, както и че и той е от онази група... моя грешка... мислех, че сме приятели и можем да ги коментираме нещата насаме в канала ни, ама то приятелите не са каквито си въобразяваме, че са... интереса клати феса е казал народа, ама кой да слуша...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Sep 17, 2009 7:43 pm

Деца по кротко с драмата. Последния път като проверих WoW все още беше игра :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Sep 17, 2009 10:04 pm

The Dragon wrote:Деца по кротко с драмата. Последния път като проверих WoW все още беше игра :)
Изпуснал си момента значи - още миналата година си бяха така когато за пръв път се отцепи темата в кошчето.

Аз междувременно направих 1000 хонор убийства а си стоя мирно и кротко на 42 ниво :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 17, 2009 10:54 pm

Ей за тва на жениците не трее се дава да играят на нещо повече от судоку на кухненската маса ;р

Мързи ме да модерирам едни и същи неща години наред се, малко поне разнообразете ;рр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Sep 18, 2009 8:13 am

Информационен бюлетин на Зенедар:
- дейли хероик днес - Виолетовата кула
- дейли нормал инстанс - не мога да кажа, пазя стар такъв
- дейли бижутерски - берберския амулет
- дейли куукинг - моркови с мръвки
- дейли фишинг - ще цапате с кръв водите на тундрата.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Sep 18, 2009 11:12 am

Стига де, Ксели! Не ни подценявай, ни е и за судоку можем да се скараме.... и за кухненската маса :P

В тази връзка, с малко повече късмет от днес може да имам договор за нова кухненска маса ... и прилежащия към нея апартамент под наем.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Sep 18, 2009 11:59 am

Браво, Ланис, не че ползваш кухненската маса за ядене! Знам те аз!

Бтв, Таис, Ланис каза, че евентуално ти ползваш адон, който показва бъфс-дибъфс и прокове от таланти на големи икони и с големи цифри някъде? Моите са прекалено много и някои прокове от таланти просто ми се губят и недовиждам! :roll:

Някой да даде :) идея какъв адон да си сложа, за да виждам по-големи тия неща.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Goshko
Misting

Post by Goshko » Fri Sep 18, 2009 1:06 pm

Power Auras се казва. Може да си конфигурираш ВСИЧКО с него.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Sep 18, 2009 1:55 pm

Гошко ме е изпреварил... да, ползвам Power Auras и с него е адски приятно и лесно - можеш да си избереш картинка и цвят, в който да ти се показва в средата на екрана със звук, който също ти избираш, за да ти сигнализира, че таланта, който си задала е прокнал... показва ти също и дюрейшъна на прокналия талант...
намери си го в www.curse.com или го избери и инсталирай през WoWMatrix - ако ползвяш този ъпдейтър на аддони...
в играта го повикай с команда /powa
след което си го настрой... елементарно е - сама ще видиш...

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Sep 22, 2009 8:59 am

Fortune favours the druids!

След тигъра от ЗГ още един маунт мечта реши да застане под протритите ми кожени гащи - Raven Lord маунта:)

Само един раптор ми остана.
Не мое да мъмриш, брат!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Sep 23, 2009 10:41 am

Гледам готвят някакъв нов пач
http://www.wowhead.com/?blog=122189

който изобщо, ама изобщо не ми харесва.
Чудя се кой болен мозък е измислил този параграф:
Spoiler: show
*
Players may now only queue for no more than two Battlegrounds at a time.
*
The dialog box for entering a Battleground match has been changed to reflect the following options: "Enter Battle," "Leave Queue," and "Minimize."
*
The time a player has to enter a battle when selected has been reduced to 40 seconds when not already in a Battleground and 20 seconds when in a Battleground.
*
Players already in a Battleground can now choose "Enter Battle" for a new Battleground under any circumstance (i.e. while dead, in combat, falling, etc.).
*
A new Battleground will not launch until the maximum number of players on each side are in the queue (i.e. 40 players per side for Alterac Valley).
b.t.w. Колкото повече напредвам в Ретри дървото толкова повече лъсва огромната разлика с предишния експанжън. Колкото бях назад в статистиките в батълграундите преди 46 ниво толкова сега редовно съм или първи или втори в класацията за убийства.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Sep 23, 2009 1:03 pm

Много са си добре тези нотове:)

От край време Близзард трябваше да направи опит да огранизира по-добре БГ-тата. Супер тъпо е да се почва 10 срещу 15 например защото wait таймера е много дълъг и докато изтече и започнат да влизат "резервите" вече е минало достатъчно време, за да е сигурна загубата.

Другото тъпо нещо беше когато хората се запишат за няколко БГ-та едновременно и стоят известно време в едно, лийчнат каквото могат, после се прехвърлят в друго, лийчнат и там и накрая идат в трето.
През това време отборите в първите със сигурност губят поради само преминаващите ПвП "туристи".

Добре, е че може да се записваш само за 2 БГ-та, още по-добре е че таймерите вече са по-кратки и има възможнност да се попълнят липсващите бройки още преди да е започнала битката.

Не съм си играл да чета целите нотове, но освен тези промени би трябвало да забранят и прехвърлянето в друго БГ ако вече си влязъл в едно.

Днес само погледнах какъв ще е луута на Они. За 10 са го пуснали целия май, за 25 само някои итеми, но може да се добие представа за какво иде реч.
Има БРУТАЛЕН полеарм за танкване.

http://www.wowhead.com/?npc=10184#normal-25-drops
Не мое да мъмриш, брат!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Sep 23, 2009 1:21 pm

Аз имам други наблюдения:
1. Чака се много за батълграунд.
2. Сега ще се чакам МНОГО повече при чакане да се съберат 40 срещу 40.
3. Докато при Уорсонг 10 на 10 няколко по малко играчи оказват съществено влияние то на Арати влиянието е по малко а на Алтерак 2-3 по-малко нямат реално значение.
4. Колкото супер тъпо е да влизат 10 срещу 15 толкова по-тъпо е да се търси равнение на бройка а нивата и екипировката да не се зачитат по никой начин. дори и да са равни по бройка вече се уверих какво става ако трима-четирима от последното за батълграунда ниво се сбият с 5-6 от ниското нива.
5. Пак ще има ПвП туристи защото правилото (което смятам за адски тъпо) да влезеш в нов батълграунд по време на текущ си остава.
Друг е въпроса че не мога да разбера какво точно пречелят с прелитане за малко като капачките се смятат накрая а реално те имат значение.