Хрониките на Абсурдистан - страната на Булгарбаши
Moderator: Moridin
От друга страна никой до сега не е подавал оставка, а предишните 2 правителства бяха доста по-зле от този маймун. Нито пък имаше уволнения, смени на министри и т.н.. Всички си крадяха с кеф по 4 годинки.
Според мен е време да се върнат истинските майстори. Ще се смея с интерес на новото правителство.
Според мен е време да се върнат истинските майстори. Ще се смея с интерес на новото правителство.

- RRSunknown
- Elder God
за мен едно твърдо сварено яйце...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ти всъщност не живееш тук. Каквото и да си говорим, сега в държавата има повече възможности, отколкото преди 20 години. Приемай го, както искаш. Няма хора да се възползват от тях. Българите са мърди, буквално, а немърдите са потъпквани и комплексирани за да не реализират потенциала си. Но възможности има.Amelia wrote:Онея времена са същите. Ние живеем в същите времена от много отдавна.