Хвърлих един поглед върху последните излезли епизоди - от Prison Break епизода нямаше много смисъл, май трябва да изчакат стачката на сценаристите да свърши, вместо да се импровизира.
- Spoiler: show
- Нещо не схванах идеята, след като нашите хора ги върнаха обратно в затвора, само за да може лошата мацка да гръмне един генерал, и да се ядоса. Тъпо.
Terminator: The Sarah Connor Chronicles - между другото, в момента, който казаха "previously on Terminator: The Sarah Connor Chronicles" ме напуши смях, ако смятат всеки път да го цънкат толкова дълго, не знам

Както и да е, основната ми забележка е, че са го направили твърде патетично. Иначе историята няма как да е особено оригинална, ама ще видим какво ще излезе.
Jericho - като изгледах трите епизода, само ме хвана яд, че толкова много раздуваха локуми в първия сезон. Почвам да си мисля, че ако бяха направили първия сезон десет епизода, сериалчето щеше да се помни дълго. Между другото, трите епизода от втория сезон може да се гледат и без да е гледан първия сезон, общо взето най-важното е обяснено. В крайна сметка по-подходящ формат за Jericho май са мини сериите, отколкото пълен сериал.