The Series Topic, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jan 15, 2008 9:18 pm

:shock: Уааааау!
Не знаех, но явно има някакъв сrossover на C.S.I. Las Vegas и Without a Trace. Двучасов филм!! :shock: Но ако не искате да си го оспойлите, не четете надолу.

Добавено: По това което успях да проуча, е pазделен е на две и първата е в 8-ми сезон наC.S.I. (8х06), и се казва Who and What. Втората част е в Without a Trace, 6-ти епизод от 6-ти сезон (6х06) и се казва Where And Why.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jan 15, 2008 10:02 pm

Остро, обаче съм гледал (естествено) само CSI - частта, доста се накефих на Антъни Ла Палия, сега ще дръпна и втората част от Without a Trace.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Jan 16, 2008 8:50 am

Хвърлих един поглед върху последните излезли епизоди - от Prison Break епизода нямаше много смисъл, май трябва да изчакат стачката на сценаристите да свърши, вместо да се импровизира.
Spoiler: show
Нещо не схванах идеята, след като нашите хора ги върнаха обратно в затвора, само за да може лошата мацка да гръмне един генерал, и да се ядоса. Тъпо.
Terminator: The Sarah Connor Chronicles - между другото, в момента, който казаха "previously on Terminator: The Sarah Connor Chronicles" ме напуши смях, ако смятат всеки път да го цънкат толкова дълго, не знам :) Както и да е, основната ми забележка е, че са го направили твърде патетично. Иначе историята няма как да е особено оригинална, ама ще видим какво ще излезе.

Jericho - като изгледах трите епизода, само ме хвана яд, че толкова много раздуваха локуми в първия сезон. Почвам да си мисля, че ако бяха направили първия сезон десет епизода, сериалчето щеше да се помни дълго. Между другото, трите епизода от втория сезон може да се гледат и без да е гледан първия сезон, общо взето най-важното е обяснено. В крайна сметка по-подходящ формат за Jericho май са мини сериите, отколкото пълен сериал.
This signature is not yet rated

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jan 16, 2008 10:25 am

zhivik wrote:
Jericho - като изгледах трите епизода, само ме хвана яд, че толкова много раздуваха локуми в първия сезон. Почвам да си мисля, че ако бяха направили първия сезон десет епизода, сериалчето щеше да се помни дълго. Между другото, трите епизода от втория сезон може да се гледат и без да е гледан първия сезон, общо взето най-важното е обяснено. В крайна сметка по-подходящ формат за Jericho май са мини сериите, отколкото пълен сериал.
То в първия сезон си личеше че разтягат локуми по едно време. :twisted: Но въпреки това ми харесваше най-малкото заради сетинга, който е страхотен. Минисериите ги почвам веднага щом свършат. 8-)
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Wed Jan 16, 2008 3:04 pm

Вчера гледах Терминаторите(първи и втори епизод) и не ми хареса. Много нереалистично беше, робота от първия епизод можеше поне 10 пъти да убие Сара и синчето. Такова плоско измъкване от опасни ситуации не бях виждал от доста години.

Загледах преди седмица Surface. Става. Не е добро, но става.
Look at the darkness...
...around me.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Wed Jan 16, 2008 10:00 pm

Поредният Призън Брейк, в който уж се случва всичко, за да ни върне накрая в почти изходна позиция отпреди 2 серии. Аман вече :evil:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 16, 2008 10:06 pm

Добре че съм аз да ти измисля тайтъл! :lol:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jan 16, 2008 11:07 pm

Добре, докога ше мъчат хората с тоя Призън Брейк, май дори най-върлите му фенове вече се отказаха, то стана бетер 24 :mrgreen:
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jan 16, 2008 11:16 pm

Аз именно поради многото разочарования които виждам из форума и не само засега не мога да се насиля да го почна Призъна. :?

Иначе Ян и Симо май успяха да ме запалят пак по Сатр Трека и по специално да пробвам Вавилон 5-цата.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 16, 2008 11:21 pm

Аз го имам целия, може да ти го дам, АКО, РАЗБИРА СЕ, НЕ СИ СИ ГО ВЗЕЛ ОТ ЯН. :lol:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jan 16, 2008 11:30 pm

Не съм все още. :? Пък и ще взема от него оригиналния (колкото и да ме разубеждаваха че е доста стар и съответно зле ) + Дъ Некст Дженерейшън. :wink:

Regsa
Sorcerer

Post by Regsa » Sun Jan 20, 2008 8:52 pm

Ако под "оригиналният Стар Трек" разбираш този от края на 60-те то той не е толкова зле - просто е многоцветен и леко наивен на места и капитан Кърк все си търси с кого да се сбие.
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Jan 21, 2008 2:00 pm

За съжаление все още не съм се докопал до Стар Треците, та мисля да взема да почна Призън Брейка довечера най-сетне. 8-)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 22, 2008 11:46 am

Снощи имах неблагоразумието към полунощ да си пусна първия сезон на Призън Брейка (не го бях гледал досега :oops: ). Шест епизода по-късно и около пет и нещо сутринта все пак заспах. Сега съм зомбясал в офиса направо. :( Направо не е е честно епизодите да свършват толкова брутално че да не можеш да не си пуснеш следващия. :twisted:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jan 22, 2008 11:58 am

Ех, имаше такова време да :) просто първата половина на първия сезон си е направо нечовешка, не помня дали бяха 11 или 13 епизода, ама просто нямаше слабо място. След това обаче ... :(
This signature is not yet rated