За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън
Moderator: AlDim
При прот-паладините добри и лоши неща.
- бууст на Blessing of Sanctuary - кеф
- нърф на Judgements of the Just - мии
от мен да мине, кастърите да си поемат малко въздух, че със стън през 20 секунди си е драма
- нърф на Ardent Defender - ех, вече три орди без хилър ще имат шанс да ме убият
- промяна на Touched by the Light - тепърва ще разсъждавам дали е за добро или за лошо, същото и за промените по SoV
Ако видиш че си влязъл в безмислен ВСГ дето всички се колят в центъра (то вече има тайм-лимит поне), колиш който можеш и веднага се прехвърляш в ЕоС дето е бърза загуба (и значка) и вече е станало време за стандартната победа в Алтерак
ПвП-туризма винаги е бил изкуство

- бууст на Blessing of Sanctuary - кеф
- нърф на Judgements of the Just - мии

- нърф на Ardent Defender - ех, вече три орди без хилър ще имат шанс да ме убият

- промяна на Touched by the Light - тепърва ще разсъждавам дали е за добро или за лошо, същото и за промените по SoV
Не е точно такаДруг е въпроса че не мога да разбера какво точно пречелят с прелитане за малко като капачките се смятат накрая а реално те имат значение.

- RRSunknown
- Elder God
откъде видя промените в класовете ?
че аз нещо не ги виждам.
Между другото се чудя как така е станало време за стандартната победа в Алтерак ако самия Алтерак почва в момента в който стане прехвърлянето. А иначе лични ми опит сочи че по големия хонор в WSG идва от колене в центъра отколкото от знамена където възможно най-лешарското изпълнение е да си вземете взаимно знамената и да си стоите в базата.
че аз нещо не ги виждам.
Между другото се чудя как така е станало време за стандартната победа в Алтерак ако самия Алтерак почва в момента в който стане прехвърлянето. А иначе лични ми опит сочи че по големия хонор в WSG идва от колене в центъра отколкото от знамена където възможно най-лешарското изпълнение е да си вземете взаимно знамената и да си стоите в базата.
- RRSunknown
- Elder God
Току що тествах пача - Близард са сътворили едно голямо и смърдящо с батълграундите. Батълграунда свърши с бройка 6 на 10 на Уарсонг в полза на ордата - дотук с теорията за равнопоставеност. Плъховете почнаха да се измъкват още като загубихме първия флаг.
И което е още по тъпото - нямаше орда под 58 левел докато нашия най-големия беше 58 левел - останалите бяхме 50-54 . Равнопоставеност баце.
И едно Арати вртънах - там пък обратното - влязаох като резерва при вече течащ бой и скоро се оакзахме 15 на 7 !!!!! в наша полза. В края на батълграунда бяхме 15 на 11 хахаха.
Извод - абсолютно нищо не са променили от Близард като краен резултат в опита си за баланс.
И понеже за краткото си време успях да излешоядствам 5 врага от които 3 дед найта успяха да добарам за 2 минути хем ачийвмънта за убийство на всеки клас хем да взема 3 капачки и хонор
.
И което е още по тъпото - нямаше орда под 58 левел докато нашия най-големия беше 58 левел - останалите бяхме 50-54 . Равнопоставеност баце.
И едно Арати вртънах - там пък обратното - влязаох като резерва при вече течащ бой и скоро се оакзахме 15 на 7 !!!!! в наша полза. В края на батълграунда бяхме 15 на 11 хахаха.
Извод - абсолютно нищо не са променили от Близард като краен резултат в опита си за баланс.
И понеже за краткото си време успях да излешоядствам 5 врага от които 3 дед найта успяха да добарам за 2 минути хем ачийвмънта за убийство на всеки клас хем да взема 3 капачки и хонор

- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
добре де не чете ли миналата страница и пача?
В момента батълграунда тръгва само при равен брой участници и може да се задават само до две опашки за чакане.
А какво търся преди 80 ниво - доста тъп въпрос ,
ето това например:
http://www.wowhead.com/?item=18876
и още една камара неща + фън.
Ако не бяха батълграундите в момента нямаше да имам никава сини предмети.
Съвсем между другото като говорим за имба ретри паладин в новия пач - току що напеавих соло Uldaman без да умра нито веднъж !!!
На 50 левел съм само с 3 ПвП сини брони и едно синьо копие от Зул'Фарак. На последния бос дори не ми се наложи да използвам lay of hands.
В момента батълграунда тръгва само при равен брой участници и може да се задават само до две опашки за чакане.
А какво търся преди 80 ниво - доста тъп въпрос ,
ето това например:
http://www.wowhead.com/?item=18876
и още една камара неща + фън.
Ако не бяха батълграундите в момента нямаше да имам никава сини предмети.
Съвсем между другото като говорим за имба ретри паладин в новия пач - току що напеавих соло Uldaman без да умра нито веднъж !!!
На 50 левел съм само с 3 ПвП сини брони и едно синьо копие от Зул'Фарак. На последния бос дори не ми се наложи да използвам lay of hands.
- Spoiler: show
- The Dragon
- Elder God
Даа... и ние я видяхме снощи. Общо взето придобива май Груул статус - ще ходим да я дърпаме за опашката периодично, колкото да смъкнем някоя каска и една драконска глава.
Аз сега се чудя дали да събирам 4-сет на новия тиър или да остана на тези две парчета. Май ще задържа и евентуално ще взема другите от хероик. Макар... прекалено хубава да ми се вижда една от хероик робите извън сета... та не е ясно. Май 4-сетбонусът на стария тиър беше много по-добър. Но пък новите статсове пълнят очи, душа и мана бар:)
Аз сега се чудя дали да събирам 4-сет на новия тиър или да остана на тези две парчета. Май ще задържа и евентуално ще взема другите от хероик. Макар... прекалено хубава да ми се вижда една от хероик робите извън сета... та не е ясно. Май 4-сетбонусът на стария тиър беше много по-добър. Но пък новите статсове пълнят очи, душа и мана бар:)
Юда, егоист, луда и wow-холик 

- RRSunknown
- Elder God
Снощи изрично реших да тествам дали има разлика след новия пач. Половина HC със включен SoV , другата половина със SoC. Като всяка от половините на нероика включва траш и два боса. АМи..честно казано никаква разлика в рекаунта, плюс минус 50 dps, коетто варираше и на фона на над 3к dps e никаква разлика. Така че от новия пач не са направили друго освен че вече са изравнили SoC със SoV, като преди това първият правеше по-малко демидж. А иначе ретри паладина си го отрязаха яко предпоследния пач, с предишния сийл дето спряха си правеше доста повече демидж.
- RRSunknown
- Elder God
А и е ясна стратегията на WoW с това че от време на времеувеличават или намаляр скиловете на различните класове. Под тезата че уж гледат да изравняват класовете се крие тънката мисъл да накарат играчите да започват да развиват нов герой което съответно води ди по-дълго зарибяване. Ако не сте забелязали...снощи се разходих из земите за нива до 20лв. Само warlock шетат навсякъде...останалото хънтъри
За 10 мин. едвам засякой 1-2 ма меле играчи
Така че след месец ще има голямо нашествие на warlock из гилдиите 

- RRSunknown
- Elder God