The Series Topic, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 22, 2008 12:06 pm

Явно и довечера няма да спя. :shock: А на мен ми казаха че почти до края на втори сезон били добри после ставало доста тъпо. :? Но ако продължавам да ги гледам с това темпо до края на седмицата ще съм разбрал от първа ръка. 8-) Лошото е че трябва и да се спи от време на време. :(
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Tue Jan 22, 2008 12:43 pm

Втори сезон на Torchwood почна и първия епизод беше с участието на James Marsters,който беше
Spoiler: show
гей военен тип дивия запад от бъдещето
!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jan 22, 2008 12:49 pm

Само да допълня - всъщност първият сезон на Prison Break е ок, аз главно имах предвид втория и третия сезон, че вървят надолу. Все пак няма нищо равно на първата половина от втория сезон, така че не очаквай голямо подобрение, след като изгледаш първите 11-13 епизода.

Колкото до Torchwood, видях го, само дето оня тип май беше би, а не гей, щото сваляше и мацките, ама все тая :)
This signature is not yet rated

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jan 22, 2008 3:15 pm

Целият втори сезон на Призън брейк без последните 2-3 е на нивото на първия, ако не и на по-добро заради Махоун, които ТОГАВА рутеше.

Виж трети сезон е вече толкова безумно тъп и объркан, че искрено признавам, че СПРЯХ да го гледам. Два епизода вече скипинг което е омг за мен... :lol:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 22, 2008 3:38 pm

Е не може да е чак толкова зле. :shock: Пък и ти гледаш всичко. :mrgreen: Чак да го спреш.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Tue Jan 22, 2008 3:58 pm

Аз заспах докато гледах новия,но не съмнявам,че е бил много бозав!
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 22, 2008 11:11 pm

На средата на първи сезон съм и продължава да кефи на макс Призъна. :lol: Просто не мога да си представя как могат да го развалят толкова, че да стане негледаем. :evil:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 23, 2008 12:15 am

Еми гледах небрежно у Дима малко от последната излязла днес серия и наистина ми беше противно...Все същите интриги, все същия скапан клифхенгър ВСЕКИ епизод, в който епизод НИЩО съществено не става.

Гледай и се кефи засега.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jan 24, 2008 4:56 pm

ИЗгледах Mad Men вчера и го препоръчвам много силно. Сериал в "Сопранос"-стил : много атмосфера и актьорска игра и почти незабелижима "голяма" сюжетна линия през сериите. Главният герой беше просто фантастичен, както и почти всички поддържащи. А и има най-зарибяващата оупънинг-темичка от Галактиката насам:).

Изгледах втори епизод на Терминатора също така и съм доволен, мен си ме кефи, има две супер мадами, горе-долу редовно насилие, а си е продължение на култови неща:).

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jan 25, 2008 9:27 pm

Някой ако има някакво мнение за Alias да си каже, че ми се ще след изпитите да го тествам, един-двама приятели са ми разправяли хубави неща за него, свършил е, ама цялата идея не ме къдри много..

Много бърз едит:

На Замундата също така са качили The Young Indiana Jones Chronicles, "сериала" от 90-те години, които навремето въртяха по канал 1. Аз имам доста добри спомени - всяка серия (или по-скоро малък филм, по 90 мин са) сме свидетели на най-различни приключения на младия Инди, всяко от тях свързано с определена известна личност...Например си спомням, че един епизод Гари Олдман игра Пабло пикасо в началото на кариерата си и беше жестоко....Като за загрявка и за да се намали нетърпението до лятото е доста добре :wink:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jan 26, 2008 12:55 am

Еми аз му се кефих на Младия Инди. Ама беше едно друго време и не бях гледал много сериали та не знам доколко стават сега. :wink: Аз продължавам с Призъна. :lol:

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sat Jan 26, 2008 12:56 am

Muad_Dib wrote:Някой ако има някакво мнение за Alias да си каже, че ми се ще след изпитите да го тествам, един-двама приятели са ми разправяли хубави неща за него, свършил е, ама цялата идея не ме къдри много..
Ми първите 2-3 сезона ме кефиха,ама последните бяха леко бозави!

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Sat Jan 26, 2008 7:46 am

Muad_Dib wrote:Някой ако има някакво мнение за Alias да си каже, че ми се ще след изпитите да го тествам, един-двама приятели са ми разправяли хубави неща за него, свършил е, ама цялата идея не ме къдри много..
Гледала съм повечето епизоди и съм му фенка, но наистина след определен момент забозя. Но пък всички сериали са така след като понапреднат и зациклят. Първите 2 сезона и в известна степен третият са добри според мен.

Пробвай го, може пък да те грабне, като не, какво пък, зарязваш го и това е.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jan 26, 2008 9:33 am

Отанаха ми последните два епизода на Призъна от първия сезон. Ситуацията става все по-напрегната. Направо не знам как ще се оправят вече. :shock:

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sat Jan 26, 2008 5:32 pm

Новия епизод на Torchwood беше значително скучен,което подвърждава,че сериала е яко hit or miss!