дам... малко разбор и от мен
в събота наистина се пооляхме с хериците и беше забавно

пък и за пръв път правих Окулус

естествено, не мина без мрънкане от моя страна (то ако мине, ще трябва да си го пишете като безценен ачийвмънт

) съботното парти бе в състав - Тишо (Светльо де), ала пала-танк, една сенчеста Ланис, Илийката с лока си дето смени 2 пъти билда, само докато се мотаехме из хероиците, аз със дръвчето, щото някой трябва да лекува лейзи дпс-тата барабар с танка... (малиииииии, колко мрънкане беше, че на танка рязко му пада живота

) и допълвахме със рендъм дпс - първо един хънтър от нашата гилдия, после - един шаман от харема на Светльо, щото Браги още се подмотваше като 79 лвл
в неделята кротко си левълвах лока (че ми трябва 50 лвл, за да вдигна (дез)енчантига си над 300), като изюрках Илийката да ми направи едно СМ за куеста и един Зул Фарак - за останалите... а после и Браги подхванах за още един ЗФ, че има малета, за да довърша и куеста за моркова-тринкет... паднаха ми синята каска, хубавия амулет от първия бос, както и прекрасния стаф от втория... уви, ръкавичките не паднаха

демек - Браги, стягай се за второ убиване на 2-рия бос

та лока стана 47 лвл помежду другото... народа заприижда на линия късния следобед и решихме, че е крайно време да се съберем да направим алхимиците Асая (друида на Ланис) и Мискинче (друида на Браги) мастъри в каквото са си избрали
Илия трябваше да ходи в Накс 10 (продължение от предната вечер), затова останалите 4-ма хукнахме към Блек морас... то хубаво, ама на хероик моята Лийд и Мискинката не могат да влезнат... наложи се да направим 2 ръна на нормал, за да си събере куест-айтъмите.. аз повече дпс-вах и скинвах, отколкото да кисна в дърво, че то не им мърдаше живота... така бе и в Ботаниката по-насетне, където убихме бос-а, който държеше книжката на Ланис за поушън мастърито...
свършили полезната работа, дойде време и за дейли хероика, който вчера бе UK... грабнахме едно роге от гилдията и хукнахме... претичахме го набързо, а после се отправихме за UP, че бе най-наблизо... за десерт - Вайълит холд, където на втория бос танка умря и оставих останалите да умрат, карайки се на танка, задето... си позволи да умре! ами може ли такова неудобство да създава!!! ще ми мре, ха! само дето не викнах във Войс чата на останалите "just die", както казва нашия рейд-лидер, като положението е неспасяемо или просто на хилъра не му се хилва от яд, че танка е умрял

и така, уайп във VH (бтв, днес това е и дейли хероика)!! е, после го направихме без инциденти... но както отбеляза Браги - само мейл падаше!!

е, поне от UP танка ни се сдоби с красив огромен меч!