World of Warcraft
Moderator: AlDim
- armageddon
- Forsaken
Интересно индийд. Още един Mystic Theurge ...
Mystic Theurge
40% Combativeness, 46% Sneakiness, 61% Intellect, 58% Spirituality
Brilliant and spiritual! You are a Mystic Theurge!
Score! You have a prestige class. A prestige class can only be taken after you’ve fulfilled certain requirements. This may mean that you’re an exceptionally talented person, but it probably doesn't.
The Mystic Theurge is a combination of a cleric and a mage. They can cast both arcane and divine spells, and are good at both, making them pretty terrifying on the battlefield. They have more raw spellpower than just about any other class.
You're both intelligent and faithful, but not violent or deceitful. I guess that makes you a pretty good person.
- herairness
- Jaghut Tyrant
ama kak mi otiva beheheheheh
Spellsword
66% Combativeness, 30% Sneakiness, 76% Intellect, 38% Spirituality
Aggressive, but with the brains to back it up: You are a Spellsword!
Score! You have a prestige class. A prestige class can only be taken after you�ve fulfilled certain requirements. This may mean that you're an exceptionally talented person, but it probably doesn't.
Spellswords combine arcane might with combat know-how. They're much tougher than mages, like to wear armor, and can cast spells through their weapons. They're very, very, good at doing lots of damage to a single target very quickly, and while not quite as tough as most fighters, are still pretty hard to kill.
You're both smart and aggressive, which means that you're probably pretty dangerous when pissed off. You also tend to be somewhat straightforward, which is nice, and don�t have much use for spirituality or mysticism.
Моята гилдия започна успешно покоряването на BWL този уикенд, първите 2 дракона погинаха след като се инатиха за по няколко часа.
Направо пребихме конкуренцията от другите гилдийки дето се пънкат на тях по няколко месеца
R.I.P. Razorgore The Untamed
R.I.P. Vaelastrasz The Corrupt
Направо пребихме конкуренцията от другите гилдийки дето се пънкат на тях по няколко месеца

R.I.P. Razorgore The Untamed
R.I.P. Vaelastrasz The Corrupt
Не мое да мъмриш, брат!
guildless...
причини - неясни... писаха ме виновна за напускането на един друг мейдж, който напусна, защото рейд-офицера нинджоса един айтъм, като промени лют-правилата по време на ЗГ-рейд и то само за един от босовете, колкото да си прибере това, което му е нужно...
предполагам, че просто гилд-мастъра прави чистка на неудобните мембъри... каквато и да е причината, фактите са си факти...
не мисля, че връщане назад ще има този път, защото след подобен фарс, сама не желая да съм част от това, което виждам...
минавам на ПвП докато си намеря гилдия
за пръв път в живота имам някого в игнор-листа си на кю-то... усещането е странно
причини - неясни... писаха ме виновна за напускането на един друг мейдж, който напусна, защото рейд-офицера нинджоса един айтъм, като промени лют-правилата по време на ЗГ-рейд и то само за един от босовете, колкото да си прибере това, което му е нужно...
предполагам, че просто гилд-мастъра прави чистка на неудобните мембъри... каквато и да е причината, фактите са си факти...
не мисля, че връщане назад ще има този път, защото след подобен фарс, сама не желая да съм част от това, което виждам...
минавам на ПвП докато си намеря гилдия
за пръв път в живота имам някого в игнор-листа си на кю-то... усещането е странно
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- herairness
- Jaghut Tyrant
проблема е, че съм много отдадена... досега това е първата ми и единствена гилдия и съм правила какво ли не за нея... мислила съм и за това как е най-добре да се развива, кой най-добре би стоял като офицер и т.н... та аз съм (бях де) първият човек, регистриран във форума й след гилд-мастъра... беше ми като дом... затова ми е тежко...
има и друг проблем... Зенедар вече е риалм, бъкащ основно с 60 лвл герои, а ниските левъли, обикновено са алтове на 60-тки... сериозните гилдии вече са затворени общества и не приемат нови хора... днес разгледах форумите на Зенедар и намерих само 3 гилдии, които приемат нови членове, една от които е само за ниски левъли, а другите 2 не приемат магета...
варианта е да поиграя ПвП и да видим познатите ми дали ще могат да ми намерят място в техните гилдии... ако не стане, играта ми се обезсмисля и ще трябва да зарязвам Вова...
има и друг проблем... Зенедар вече е риалм, бъкащ основно с 60 лвл герои, а ниските левъли, обикновено са алтове на 60-тки... сериозните гилдии вече са затворени общества и не приемат нови хора... днес разгледах форумите на Зенедар и намерих само 3 гилдии, които приемат нови членове, една от които е само за ниски левъли, а другите 2 не приемат магета...
варианта е да поиграя ПвП и да видим познатите ми дали ще могат да ми намерят място в техните гилдии... ако не стане, играта ми се обезсмисля и ще трябва да зарязвам Вова...
- herairness
- Jaghut Tyrant
имам си гилдия!
още не мога да повярвам, че ме приеха - гилдията е сериозна и вече прави BWL, а приема в нея е закрит доста отдавна
снощи ме инвайтнаха и ме приветстваха много топло, а отношението на гилд-мастъра силно ме впечатли - беше ужасно мило!
видях светлинка в тунела
яд ме е на мен самата, че не мога да съм просто безразлична към старата си гилдия след всичко случило се, но наистина ми е болно как се разпада - ежедневно напускат членове на кор-състава
но какво да се прави... когато всеки вижда само негативното, нещата рано или късно се влошават...

още не мога да повярвам, че ме приеха - гилдията е сериозна и вече прави BWL, а приема в нея е закрит доста отдавна

снощи ме инвайтнаха и ме приветстваха много топло, а отношението на гилд-мастъра силно ме впечатли - беше ужасно мило!
видях светлинка в тунела

яд ме е на мен самата, че не мога да съм просто безразлична към старата си гилдия след всичко случило се, но наистина ми е болно как се разпада - ежедневно напускат членове на кор-състава

но какво да се прави... когато всеки вижда само негативното, нещата рано или късно се влошават...
- herairness
- Jaghut Tyrant