God Of War
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
Дани, на помощ, сега съм на Вербатим +, уж нямаше проблеми при което стигнах до проклетия мост с икар....Икар въобще не се появява, няма анимация никва...Виждат се само едни крилца под моста и като тръгна напред изчезват и ТВА Е....Стигам до края на моста и нищо. После ако падна долу забива на лоадинга на чекпоинта. Този път ми пуска кредити в трежърс така че дискът поне е правилен, просто с даване на старт както си написал не става....Ти си написал да е след анимацията с Икар, мен тая анимация въобще не ми тръгва...Ако трябва да взимам трето двд ще изперкам, просто не може да е от него.
Иначе на 5цата от арената са орязали цялата игра от Икар натам...Странно защо ли....
Иначе на 5цата от арената са орязали цялата игра от Икар натам...Странно защо ли....

- The Dragon
- Elder God
А ти ми прочети поста, анимация с Икар въобще няма при мен. Виждат се две крилца под моста при което като продължа напред изчезват и толкоз, нищо не става.The Dragon wrote:Поне при мен - след филмчето с икар, натискаш старт бутона и то те извежда на менюто с ъпгрейдите - чакаш там 1-2 минути - то чегърта и накрая прочита каквото му трябва
- The Dragon
- Elder God
Така, на мен и с отиване до кредитс филмчето преди това място и с много изчакване пак не отлепя....Драгън, някой път ако имаш път към центъра и си минал вече окончателно играта ако може да паснеш мемъри карта със сейва след моста или пък да ти дам да тестваш моя диск свиркай, ще съм ти благодарен. Иначе ще се опитам да тегля двд5 релийза на хидро, който работел, ма нещо не мога да се закача на мининовата....
Аман, баси гърча скапан.
Аман, баси гърча скапан.