Изобщо не вярвам, че сега щях да харесам старите епизоди, ако не ги бях гледала като малка. Даже наскоро се пробвах с еп 4 или 5 по първа програма, ама тотално ми се доспа.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Mъдро, мъдро - демек така си е.shayhiri wrote: Освен това аз се уча не по-малко от боклуците, отколкото от шедьоврите. В случая на последните си казваш - ма разбира се, има ли друг начин да се направи това? А при масата боклуци си казваш - аха, ето още един начин, по който не става.
трубадур wrote: BaYa, кефиш ме, всяко мнение го завършваш с "Буахахахахахахаха" и всеки път и мен ме прихваща и си се смея като шашавите. А колкото до Стар Варс, така го четях на младини, демек бях само на няколко хиляди, то и аз почнах да ги гледам след 1999г.
Не съм съгласен. Първо, това, че някой копира от друг преди него, не гарантира, че ще го направи толкова добре или ще го подобри. Второ, дори и да приемем, че киното се развива в положителна насока, това не значи, че преди не са се правили хубави неща и че трябва да игнорираме тотално всичко, правено преди.Така че, уви, това е мнението ми по темата. Киното не деградира. То непрекъснато се развива, усвоява всичко стойностно и надгражда върху него. Така че няма смисъл от връщане назад. Съвременното кино предлага всичко възможно и необходимо, въпросът е да си го отсееш.
А, нищо такова не съм казал.Demandred wrote:това не значи, че преди не са се правили хубави неща и че трябва да игнорираме тотално всичко, правено преди.
Бтв, ти имаше техническото време да изчетеш всичките ми постове, ама кел файда, като нищо не възприе от тях. Ай сиктир. Трябва да съм луд да пиша по 100 пъти едно и също нещо, ама на, пак се оставих да ме увлече в спор Радиоточката. За последен път: гледай филми, чети книги и сайтове. Като изгледаш по няколко филма от споменатите горе режисьори и попрочетеш това-онова за тях, тогава можеш да си ми равностоен партньор в някаква дискусия. Дотогава жалките ти опити да се изкарваш неразбран могат да предизвикат само смях у всеки, запознал се с мненията в темата.Roland wrote:Естествено, че го изгубих спора, как. Смисъл, като нямаме кво да кажем конкретно, ше изсимулираме няколко :лол: смайлита и ше се изсулим по бели гащи от топика, че стана неудобенAmos Trask wrote:Пич, много ми е смешно, честно!![]()
![]()
От девет кладенеца вода донесе, как ли не извъртя нещата, пък спора всъщност бил затова, а не за онова, технологиите, марсианците и Фелини...
Освен да почна и аз да те замерям с тенденциозно извадени орязани цитати, съпроводени от "саркастични" коментари и тотално игнориране на всичко, което не ми изнася, пък да видим дали темата не можем да я направим колкото оная за 300.
Ама достатъчно време загубих вече. Квото щеш гледай, квото щеш си мисли, квото щеш прави - твоя си работа. Спора го изгуби, съжалявам. Надявам се някой ден да го разбереш. Ако не, потърпевшия си единствено ти. Айде лек ден, аз излизам малко на чист въздух.
![]()
Цитатите са "рязани" само където се прехвърлят в друга тема бтв. А единствената "тенденция" в цялата работа е, че в тоя топик аз споря, а ти се фъчкаш и се опитваш да се заяждаш на личностна основа поради простата причина, че "доводите" ти не са в състояние да издържат и най-простичкия спор.
Бтв, нямаше техническото време да изчетеш реално поста ми.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest