Starcraft 2
Moderator: AlDim
Цинематик трейлърът е доволно култов, сайтът - просто прекрасен. На мен обаче първоначалната ДИВА еуфория ми мина леко и се позамислих след разгледаните 30 скрийна в детайли - и какво, 10 години чакахме за просто един 3Д Старкрафт 1??? От инфото и шотовете играта мирише изключително много на нещо като C&C3, даже вече и тук имаме супер юнити...След това се сетих, че Близърд вече далеч не са това, което бяха (яките си тръгнаха отдавна преди да почне дивия комерс с УоУ) - и каква ни е на нас като фенове гаранцията, че това продължение не се прави ЕДИНСТВЕНО И САМО за да се цоцат дивите пари и нищо друго в стил ЕА???
Не ме разбирайте грешно, щастлив съм като попско дете на задушница, просто съм умерено обезпокоен също така.
п.с. само на мен ли ми се струва графиката доста ниско-детайлна и постна в сравнение със С&С 3????
п.п.с. по НАЙ-ВАЖНИЯ въпрос:
At this point, it's too early to provide an initial estimate on the release date. As with all Blizzard games, we will take as much time as needed to ensure the game is as fun, balanced, and polished as possible.
Според мен ще е сигурно 2009. Когато ТАЗИ графика от скрийнове ще е BEYOND A-N-C-I-E-N-T.
Не ме разбирайте грешно, щастлив съм като попско дете на задушница, просто съм умерено обезпокоен също така.
п.с. само на мен ли ми се струва графиката доста ниско-детайлна и постна в сравнение със С&С 3????
п.п.с. по НАЙ-ВАЖНИЯ въпрос:
At this point, it's too early to provide an initial estimate on the release date. As with all Blizzard games, we will take as much time as needed to ensure the game is as fun, balanced, and polished as possible.
Според мен ще е сигурно 2009. Когато ТАЗИ графика от скрийнове ще е BEYOND A-N-C-I-E-N-T.
Last edited by Muad_Dib on Sat May 19, 2007 12:17 pm, edited 1 time in total.
Same here, brother, same here. Просто си позволих мънинко реализъм. Не искам нещо като C&C 3, което да обере 9тките по платените сайтове като IGN и Gamespot, искам СК2 да е нещо, което е със статута на Гиърс ъф Уор примерно. Да е толкова зверски и нечовешки добро, че само да продава компютри и да се помни вечно. Дано.
3D Starcraft с елемент на мощен кич.Muad_Dib wrote:10 години чакахме за просто един 3Д Старкрафт 1???

Еми на практика при тях не е останал почти никой от създателите на WC, SC и Diablo. От известно време са си просто комерсиална машина с култов статус (те и преди бяха, но сега друго не им и остана).Близърд вече далеч не са това, което бяха
- The Dragon
- Elder God
Пък и честно казано пазара на стретегии е малко трудно да се върнат пак. В крайна сметка последната качествена стратегия беше SC. Тоест нали SCII ще стане мажещ хит, но надали ще бъде тази мулти мания която се очаква.
Освен това Релик вече имат супер енджин и много кратки срокове на разработка. И могат да се произнесат по въпроса. Бившите Westwood-ци също.
Едит - графиката съква могъщо.
Освен това Релик вече имат супер енджин и много кратки срокове на разработка. И могат да се произнесат по въпроса. Бившите Westwood-ци също.
Едит - графиката съква могъщо.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Moridin
- Global Moderator
аслъAlDim wrote:3D Starcraft с елемент на мощен кич.![]()
не знам, на мене единиците, дето са показани на сайта, са ми меко казано зле-изглеждащи, да не говорим, че са евтин ревамп.
[SC lame mode acknowledged]
НОВ вид драгууни (практическа една от ПО-неизползваемите единици в СК с вероятно най-скапания патфайндинг в индустрията) и арбитър, който служи кат пилон, голям келепир.
[/ ... ]
странно че няма нова раса, сигурно за експанжъна ше е.
Трейлърът и той е един... много машинария, малко от всичко останало.
This is it. Ground zero.
- Moridin
- Global Moderator
http://media.pc.ign.com/media/850/85012 ... 60469.html
това е единственото любопитно май...
т.е. сигурно си е Керриган, но изглежда странничко
това е единственото любопитно май...
т.е. сигурно си е Керриган, но изглежда странничко
This is it. Ground zero.
АлДим, мерси, че дословно си ме повторил;). Сега хубаво всички тръгнахме да гледаме супер песимистично на нещата, НО:
Драгън: За нито една игра на Релик и/или Уестууд не ми е ПУКАЛО както за Джим Рейнър. Толкоз. Това е най-големият коз на СК2, лично мен СИЛНО не ме вълнува дали ще е емнайсетата игра на WCG...Релик и бившите Уестууд показаха са, че са номер едно като изпълнение, но рпосто в техните игри никога не ме е докосвало нещо наистина. Ънлайк първия СК. И откровено казано вселените на С&С и на Уорхамър са една комедия в сравнение с тази на СК - поне за мен.
Жоро: е ясно, че е една много грозна Керигън от 2005 година...
Не, сериозно, адски ме хваща яд за проклетата графика - силно мирише на ВЦ 3 енджин, прилича на рандъм 3Д фен мод на първия СК...
p.s. Само на мен ли новите Зерглинги ми приличат на скапан Фелхънтър от УОУ?????
Драгън: За нито една игра на Релик и/или Уестууд не ми е ПУКАЛО както за Джим Рейнър. Толкоз. Това е най-големият коз на СК2, лично мен СИЛНО не ме вълнува дали ще е емнайсетата игра на WCG...Релик и бившите Уестууд показаха са, че са номер едно като изпълнение, но рпосто в техните игри никога не ме е докосвало нещо наистина. Ънлайк първия СК. И откровено казано вселените на С&С и на Уорхамър са една комедия в сравнение с тази на СК - поне за мен.
Не, сериозно, адски ме хваща яд за проклетата графика - силно мирише на ВЦ 3 енджин, прилича на рандъм 3Д фен мод на първия СК...
p.s. Само на мен ли новите Зерглинги ми приличат на скапан Фелхънтър от УОУ?????
- The Dragon
- Elder God
Сам не знаеш колко си прав. Най-големият коз на СК2 е СК. И това е плашещо. А релик много добре си знаят как да вкарват чувства в игрите си - виж ги 2та homeworld–а.Muad_Dib wrote:АлДим, мерси, че дословно си ме повторил;). Сега хубаво всички тръгнахме да гледаме супер песимистично на нещата, НО:
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Ъм, не че нещо, но някой помни ли как изглеждаха първоначално шотите от Уоркрафт 3 и кво се получи в крайна сметка? В смисъл, НУЛЕВА прилика имаше.
По-кротко с песимизма и бъдете МОЩНО ОПТИМИСТИЧНИ като мен
Бтв, Фейз Призмата ме кефи брутално с тва комбо с Уорп Гейта.
По-кротко с песимизма и бъдете МОЩНО ОПТИМИСТИЧНИ като мен

Бтв, Фейз Призмата ме кефи брутално с тва комбо с Уорп Гейта.
And you can't dance with a devil on your back...
Какато каза някой, хората, които направиха Starcraft вече ги няма в Близард. А от това което виждам, играта ми прилича на клонинг на последната, само че с нов енджин (който не впечетлява с нищо) и една-две нови единици към всяка раса за цвят. И сравненията с Warcraft 3 са неприложими тука, все пак говорим за чистокръвен РТС, а не за такъв с РПГ заемки.
Само за информация, светът на SC е почти изцяло взаимстван от този на Warhammer 40k.Muad_Dib wrote:И откровено казано вселените на С&С и на Уорхамър са една комедия в сравнение с тази на СК - поне за мен.
Last edited by Delegat on Sat May 19, 2007 8:36 pm, edited 1 time in total.