Christmas Chat
Диваци!! 
Правете секс... с който там ви е подръка - вместо вербални чикии.
Иначе шукарно.

Правете секс... с който там ви е подръка - вместо вербални чикии.

Иначе шукарно.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да, и аз го изчетох целия, така че се налага да припомня, че съм моногамен по убеждения - за да контрирам спекулациите. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Толкова е просто. Ако имам на разположение хубава жена, не бих и помислил за друга. Това е моногамност по дефиниция.
Но тъй като животът не е в състояние да поддържа гарантирано горното положение, съм принуден да приемам оферти от други хубави жени, за да няма празно - и така.
Абсолютно невинен съм.
Една трагична жертва на вселенската ирония.
Но тъй като животът не е в състояние да поддържа гарантирано горното положение, съм принуден да приемам оферти от други хубави жени, за да няма празно - и така.
Абсолютно невинен съм.
Една трагична жертва на вселенската ирония.
Last edited by shayhiri on Mon Dec 10, 2007 10:34 pm, edited 1 time in total.
Вярно, че съм максималист и имам неограничен сексуален заряд и щения - но в периодите, когато съм имал постоянна приятелка, която да отговаря на нуждите ми, и аз съм й давал всичко насреща. 100% вярност и в мислите, за начало.
Въпросът е, че някои хора дори и тук са убедени, че веднъж на седмица е постоянна връзка.
Ми сори, фолкс, не е.
Въпросът е, че някои хора дори и тук са убедени, че веднъж на седмица е постоянна връзка.