Хрониките на Ралмия
Лнкът на Кселос е за ТВ7, а те са гостували на ТВ 7 Дни двете са различни:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
/wrists + /quit = win
Не виждам защо едно гостуване в телевизия трябва да буди отново хейт и оплювки. Просто е долно. Аз примерно бих се радвал за някоя ваша медийна изява.
Както и да е, става дума за сутрешния блок на 7 дни, не телевизия 7. Между другото смея да твърдя, че беше доста интересно. Лично аз говорих доста за Гемел и Мартин (може би най-любимите ми все пак). За ваше щастие почти не стана дума за Хари Потър. Говорихме също така за Толкин и Урсула. Фентъзито преди тях. Що е фантастика и фентъзи и няколко думи от мен за сайта.
Не виждам защо едно гостуване в телевизия трябва да буди отново хейт и оплювки. Просто е долно. Аз примерно бих се радвал за някоя ваша медийна изява.
Както и да е, става дума за сутрешния блок на 7 дни, не телевизия 7. Между другото смея да твърдя, че беше доста интересно. Лично аз говорих доста за Гемел и Мартин (може би най-любимите ми все пак). За ваше щастие почти не стана дума за Хари Потър. Говорихме също така за Толкин и Урсула. Фентъзито преди тях. Що е фантастика и фентъзи и няколко думи от мен за сайта.
- RRSunknown
- Elder God
Я само ме осведоми че пак не съм разбрал- ти Разаел ли си или автора на книгата ? И дай някой линк да видим за какво става дума в това прословуто гостуване.inkheart wrote:/wrists + /quit = win
Отде да ти го дам този линк. 20 минутки на финала на блока, това е всичко. Водещият, макар и да беше мелил за политика преди това се отнесе професионално, без заяждания. Уви беше чел единствено Землемория и само чувал за Дюн и може би за това въпросите бяха малко странни.RRSunknown wrote:Я само ме осведоми че пак не съм разбрал- ти Разаел ли си или автора на книгата ? И дай някой линк да видим за какво става дума в това прословуто гостуване.inkheart wrote:/wrists + /quit = win
inkherat, можеш ли да цитираш "хейт" и "оплювки" по отношение на предаването в горните постове, защото си направих труда да ги прочета само ей така, за сеира, и нищо не намерих?
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
- RRSunknown
- Elder God
Все едно ако го бяхте гледали, нямаше да се заядете за всяко запъване/грешка/etc... Тук добра дума за Цитаделата никога не е казвана, няма и да се каже, ясно е, но това не значи, че всичко свързано (потребители, екип, статии, etc...) трябва да бъде плюто само за спорта. Айде, нали уж имате (не малкото...) самочувствие на доста интелигентни хора, дръжте се малко по-така...
Хората от екипа ви, на които като че ли всички определено подражават (или поне се опитват), поне се стараят (ако не друго) да се държат малко по-обективно, пробвайте и вие.

Така е, като не съм гледал година две телевизия.Yan wrote:Лнкът на Кселос е за ТВ7, а те са гостували на ТВ 7 Дни двете са различни:)

Мани мани заразно е. То аз за кво им викам тука конкретни примери само.QkY wrote:Все едно ако го бяхте гледали, нямаше да се заядете за всяко запъване/грешка/etc... Тук добра дума за Цитаделата никога не е казвана, няма и да се каже, ясно е, но това не значи, че всичко свързано (потребители, екип, статии, etc...) трябва да бъде плюто само за спорта. Айде, нали уж имате (не малкото...) самочувствие на доста интелигентни хора, дръжте се малко по-така...Хората от екипа ви, на които като че ли всички определено подражават (или поне се опитват), поне се стараят (ако не друго) да се държат малко по-обективно, пробвайте и вие.
Иначе от чисто научен интерес как се свързахте с телевизията? Не е лошо човек да взима пример за някои неща, колкото и да са му чужди други.
А иначе на хора от екипа или не дет си ползват темата да си поплюват към бивши приятелчета от Цитаделата ше им резна постовете. Темата е за конкретната КНИГА и е проява на лош вкус да се коментират неща в личен план. Са ако допусна да ми се вихрят тука хора изгонени по едно или друго време от цитаделата край нема да има.
Искам да помоля, тъй като просто разлистих книгата на Рол, Автора или някой там да пусне за незапознатите тук избрани от него откъси, /един вид презентация/ върху които да се коментира от гледна точка на представяне, а не избрани гафове. Все пак има доста посетители на форума незапознати със съдържанието и подозирам стреснати от цената и ще им е интересно.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Що не довършите "Патрул за ада" бе, поне почваше якоshayhiri wrote:Боби никога не е влизал по форуми (точно за да не го напсува некой), но пък мен ме излови, факт.
Отивам са в съседната тема за игрите.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Пич би ли цитирал поне един пост, който да е подигравателен или оплюващ участието в телевизия 7 Дни. Ти си този, който се държи предубедено тук, предполагайки какви биха били нашите реакции ако го бяхме гледали.QkY wrote:Все едно ако го бяхте гледали, нямаше да се заядете за всяко запъване/грешка/etc... Тук добра дума за Цитаделата никога не е казвана, няма и да се каже, ясно е, но това не значи, че всичко свързано (потребители, екип, статии, etc...) трябва да бъде плюто само за спорта. Айде, нали уж имате (не малкото...) самочувствие на доста интелигентни хора, дръжте се малко по-така...Хората от екипа ви, на които като че ли всички определено подражават (или поне се опитват), поне се стараят (ако не друго) да се държат малко по-обективно, пробвайте и вие.

Това че не ми харесва книгата не означава, че автоматично отричам всичко свързано с Цитаделата. Аз съм гледал едно друго участие по телевизията на Цитаделци и ми беше интересно. Като фен на фантастиката и фентъзито винаги се радвам когато се даде малко гласност и се направи реклама на жанра.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!