Glee
- armageddon
- Forsaken
Този от Vocal Adrenaline е безкрайно неприятен наистина, но ми хареса как пее. Сю няма достатъчно екранно време, клипчетата из интернет не компенсират, въпреки че са безрайно яки. Особено това http://www.youtube.com/watch?v=9zCxbJyM_bE (вероятно има по добра версия ъвейлъбъл, но повечето сайтове линкват към hulu.com което на нашите географски ширини не е особено достъпно). Ема ми е неприятна нещо, Идина Менцел доста ме изкефи, дано участва в повече епизоди. Жалко ще е ако редуцират Тери до две минути на епизод. Раздухването на същата тийн драма по посока Рейчъл/Фин почва да става леееееко досадно, както и маргинализирането в този епизод на почти целия каст с тази цел. Все пак ми хареса епизода, но след цялото това чакане и hype овърдрайва май бях почнал да очаквам второто пришествие, а не типичен епизод като за средата на сериала.
- Dr. Horrible
- Forsaken
Да и при мен нещо не се получи.
Може да е заради предубежденията покрай Мадона, а може и да е заради това, че бях изслушала значителна част от песните предварително. Кофтито беше, че някак сценаристите се бяха постарали максимално литературното съдържание да служи на музикалния пълнеж, а идеята си е да е обратното. Толкова мразя извековното гъзолизане на баба Мада, което цари в шоубизнеса от около 3 десетилетия насам...

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- armageddon
- Forsaken
- Gunslinger
- Warmage
Има ли шанс да гледам някъв рандом епизод на сериала примерно 19ти и да схвана за кво иде реч или трябва да почна отначало?
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Не. Освен да харесаш евентуално песните, друг ефект няма да има. Почни го от началото.
Мен пък епизодът ми хареса много. Сю Силвестър с Vogue беше КРАЯТ. И се бяха постарали страшно много с презентацията, личи си, че голяма цифра пари са наляли в този точно епизод.
Мен пък епизодът ми хареса много. Сю Силвестър с Vogue беше КРАЯТ. И се бяха постарали страшно много с презентацията, личи си, че голяма цифра пари са наляли в този точно епизод.
And you can't dance with a devil on your back...
- armageddon
- Forsaken
Чудесен нов епизод. Ема дори беше леко likable за пръв път (досега откровено повече дразнеше), а и ме изкефи блузката й на айфеловите кули. Туиста за новата и терапевтка беше особено забавен. Molly Shanon вкара някои доста свежи лафове като новата пропаднала учителка, въпреки че имаше около 2 минути екранно присъствие, факт, който намирам за особено тъп, корекцията на който се надявам да настъпи възможно най скоро. Сестрата на Сю, както и клипа и с Оливия Нютън Джон бяха много сладурски. Тракликста беше също добре подбран и изпълнен. Като цяло след мех епизода от предната седмица (въпреки че Ейприл е също мега кефещ персонаж) съм доволен.
- Dr. Horrible
- Forsaken
Аз току що изгледах 17-ти епизод, на мен също ми хареса много. Предишните две седмици не бях доволен, но сега най-после се израдвах. Особено към края, когато Ема изгони Уил, беше добре направено и отдавна трябваше да стане. Сю Силвестър също ме изкефи, а принципно ми е сред най-противните перосанжи. Историята на Рейчъл беше яка, интересно как ще продължат натам. Харесва ми това, че по-често намират причини да вкарват музикални клипове и да показват по-разчупени неща. Вече ми беше омръзнало от формулата "отиваме на репетеция и пеем в залата". Иначе Тери вече трети пореден епизод я няма, но може би сега е моментът да се върне.
И появата на Оливия Нютън-Джон беше страхотна!
И появата на Оливия Нютън-Джон беше страхотна!

But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- armageddon
- Forsaken
Уидъновия епизод. С Нийл Патрик Харис. Който беше страхотен. Особено ми харесаха две сцени - тази от началото, и онази за звездите и черните дупки. Дуета върху Аеросмит не чак толкова.
ПС - следващата седмица вероятно ще е размазващ. One word - Gaga
- Spoiler: show
- Spoiler: show
ПС - следващата седмица вероятно ще е размазващ. One word - Gaga

Изгледах накуп последните три епизода. И трите бяха страхотни, като сцените около псевдо-слъти изпълненията на Рейчъл бяха разкошни. Епизодът на Уидън размазваше, макар че подозирам, че щеше да размазва още повече, ако беше и сценариран от него. Нийл Патрик Харис е пич, но за съжаление като пяха с Матю Морисън разликата в класите беше значима и не беше в негова полза. Идина Мензел за пореден път отвява екрана с гласа си. Баси, бих си дал единия бъбрек да видя изпълнението й като Елфаба в Wicked наживо
Плот-туистът с нея и Джеси ми е неясен до какво ще доведе.
Когато гледах денс номера на Арти обаче осъзнах внезапно колко феноменално добър е този сериал. Досега някакси не си давах сметка. Но Glee наистина е изключителен...

Когато гледах денс номера на Арти обаче осъзнах внезапно колко феноменално добър е този сериал. Досега някакси не си давах сметка. Но Glee наистина е изключителен...
And you can't dance with a devil on your back...
С нарастващ кеф си гледам и аз всеки следващ епизод. Смешките са някак по-смешни, сериозните моменти са по-калъп, но пък са изпълнени много добре, а музикалните номера са ми с класи над тия от първия полусезон.
Матю Морисън наистина се оказа с много хубав глас, ама оная последна нота на Патрик Харис в дуета беше О.М.Ф.Г. ...
А обратът с Идина и Рейчъл според мен са го сложили for laughs - в смисъл, двете ги бъркат постоянно една с друга в разни коментари на клипове в ютюб
Матю Морисън наистина се оказа с много хубав глас, ама оная последна нота на Патрик Харис в дуета беше О.М.Ф.Г. ...
А обратът с Идина и Рейчъл според мен са го сложили for laughs - в смисъл, двете ги бъркат постоянно една с друга в разни коментари на клипове в ютюб