евалаSuper M wrote:...

Тръгнах да пиша почти същото, ама ме изпревари
Moderator: Moridin
На Слави.Super M wrote: Сега вече на кой му пука за Слави?
Eми сори, ама не са. Писна ми от тоя high-faluting цинизъм, ако трябва да съм честен. Не е като цял живот да съм общувал само с типа хора като тези във форума, с които се познавам от около 4 години. Преди това съм живял именно "в провинцията" (oh, but we shall speak no more of it *spit*), и не хората не са такива. Ако щете се съгласявайте.Абе вие луди ли сте? Не било това България! Баш това си е България. Или поне голяма част от нея. Това, че вие избягвате да общувате с такива хора, не означава, че хората не са в масовата си част подобни.
Няма да се съглася. Доколкото знам учиш английска филология в София. Сигурно си завършил езикова гимназия в някой средно-голям град. Даже ако не се лъжа - Бургас. Надали си от Етро поле или от село Хубавене както някои от героите в Биг Брадър. Помисли си ако не беше в Английската, Немската или Математическата гимназия, а учеше в ЛУСКА (Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации), откъдето учениците хвърляха буркани със зимнина по минаващите отдолу, Техникума по дървообработка или ТОХ-а (Техникум по обществено хранене) с какви хора щеше да ти преминат тийнейджърските години. И не че в тези училища всички непременно са рецидивисти, но има разлика в нивото и тя е осезаема. Много е хубаво, че повечето или всички хора, с кото си общувал, не са такива, ама това не означава, че други няма. Ако не беше така криминалната хроника щеше да е празна и всички щяха интелигентно да си обсъждат филми и книги, а дори и този форум нямаше да е остров сред океана от форумна простотия.Eми сори, ама не са. Писна ми от тоя high-faluting цинизъм, ако трябва да съм честен. Не е като цял живот да съм общувал само с типа хора като тези във форума, с които се познавам от около 4 години. Преди това съм живял именно "в провинцията" (oh, but we shall speak no more of it *spit*), и не хората не са такива. Ако щете се съгласявайте.
Въпрос на вкус.Еми за мен Отечествен Фронт е почти жълташко в сензационността си, а водещият е нагло келеме с его, което не позволява на зрителя да види нищо смислено отвъд кретенските му маниеризми. Последно гледах предаването с майката на пребития в Амнезия студент - нямаше такава липса на добър вкус. Никаква естетика на пошлото няма там, освен ако не става въпрос за стилистиката на самото предаване.
Съгласен. Особено за PG рейтинга.БьигБрадер че ще се изчерпи и ще отшуми, така ще стане. Ама айде барем верно да не е в 8 вечерта с 2 часа токшоу след това и обсъждане в новините... Някакви предупредителни PG символи също биха си били доста на мястото.
Добре, в такъв случай подкрепяш ли и забраната на чалгата?Добре че беше Shamajotsi, за да покаже нагледно за какво си говорите, защото, знаейки какво точно са показвали в ББ, бях доста озадачена как може да се защитава "свободата на словото" в това му проявление.
Така, значи няма хора с щастлив брак в България? Всички или се бият, или си изневеряват, или се тъпчат един друг? Да му се не види, не трябва висше, за да си човечен.Абе вие луди ли сте? Не било това България! Баш това си е България. Или поне голяма част от нея. Това, че вие избягвате да общувате с такива хора, не означава, че хората не са в масовата си част подобни.
Частично съм съгласна. Както криминалната хроника не възпитава престъпници, така и тези не са образец за поведение. Освен когато започната да обясняват как те са Българското семейство, разбираш ли и разни хора се успокояват, че това е нормално или че и по-лошо има. Но за деца съм категорично против да гледат, децата са твърде впечатлителни и твърде много напълно погрешни представи могат да си създадат. Макар че не знам каква част дават в ранните предавания, де...И още нещо трябва да се има предвид! Кое в каква светлина се показва. Дали това, че някой е нагрубил жена си в това предаване е представено като нещо положително, като добър пример - или напротив - заклеймява се. Аз съм забелязал, че по цял ден и цяла нощ по Нова разни "умни" глави от българския шоубизнес и журналисти коментират, дискутират и обсъждат какво се случва и защо. Не виждам нищо лошо, на който му е интересно да си гледа. Ако се отврати достатъчно от това, което вижда може и наистина да има много сериозен възпитателен ефект Биг Брадър.
Така, значи няма хора с щастлив брак в България? Всички или се бият, или си изневеряват, или се тъпчат един друг? Да му се не види, не трябва висше, за да си човечен.Абе вие луди ли сте? Не било това България! Баш това си е България. Или поне голяма част от нея. Това, че вие избягвате да общувате с такива хора, не означава, че хората не са в масовата си част подобни.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests