Vampire Diaries

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Post Reply
armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat Apr 30, 2011 3:06 am

Личния ми водач на листата, запътила се към отвъдното е
Spoiler: show
Аларик, а особено след последния епизод Джена го следва плътно, може и да го задмине.
Тъпото в последните серии, които иначе са яки, е че окончателно закриха отбора на нищо неподозиращите и обикновени човеци.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 30, 2011 7:12 am

Да, и аз това си мислех.
Май само на Тайлър майка му остана да не знае...
Иначе за кой ше си замине:
Джена няма да преживее сезона. Виж, Аларик не виждам що, той май е доста резистентен на затриване. Катрин също не я виждам дълго да изтрае още, уви...
And you can't dance with a devil on your back...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri May 13, 2011 7:27 pm

Последната серия беше много meh... Изобщо не ме остави в очакване на следващия сезон. Усещам как ще намирисва тоя сериал от тук насетне.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat May 14, 2011 11:36 am

Изгледах втори сезон. Като цяло същото ниво и същите силни и слаби страни, но с по-кофти финал и по-яки герои. И С КАТРИН!!!!!!!!

Ревю в блога

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat May 14, 2011 2:19 pm

Финала си беше съвсем ОК, просто бяха наблъскали всичко по-интересно в предния епизод, което директно запрати този в meh графата. Имаше повече врътки, отколкото им трябват като за следващ сезон, но пък изглеждат интересни и определено гледането ще продължи.

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Mon May 16, 2011 9:49 am

Добре де, как може никой от вас да не се притеснява за
Стефан???!!!
Що за хора сте :(
И като се има предвид, че
елиминираха най-якия мъжки персонаж за тоя сезон - Илайджа
лично аз съм крайно незадоволена от финала на тоя сезон.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 16, 2011 12:05 pm

Е то тая смърт е временна за разлика от ДЖЕНА примерно ( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ), очевидно е, че и него, и другата част от родата ще вдигнат.
А иначе кой е луд да се тревожи за Стефан? Тия тримата са АБСОЛЮТНО безсмъртни в този сериал, а Елена е неовампирима, така че за кво изобщо да ги мислим?

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Mon May 16, 2011 12:21 pm

Ще вдигнат родата най-рано в края на трети сезон, което означава, че неправомерно и немотивирано ме лишават от Илайджа задълго - затова пък върнаха и Ана, и Вики, които не мога ги трая и двете, накуп. И ся половин сезон ше ни занимават с любовния четвъртоъгълник около Джереми. Ужас.
Всеки, който има за пет пари мозък, се тревожи за Стефан. Предвид каквото се случваше между другите двама на смъртния им одър, намирисва ми на планирано изваждане на Стефан от картинката.
Тия сценаристи са болни :(

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon May 16, 2011 12:36 pm

Е малко бяха почнали да стават безсолни като двойка с Ленчето, та малко да раздвижат нещата. Елайджа и аз викам да го възкръсват по-раничко, но все пак лично мен Клаус ме кефи, та за момента съм доволен накъде са решили да тръгнат

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 16, 2011 12:50 pm

Всъщност шансът цялата Клаус история со се Илайджа и родата да не приключи нейде средата на сезона най-късно, е минимален. Досега моделът винаги е бил такъв - нещата от стария сезон приключват рано, за да се даде път на новата история.
Иначе ония двете не са върнати, просто сега Джереми явно ще вижда призраци. Голма досада за който е гледал Бъфи...

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Mon May 16, 2011 1:32 pm

Според мен двете кокошки се върнаха от плът и кръв най-вече, като страничен ефект от възкресяването на Джереми - и двете бяха пили от неговата кръв. Но все едно, и да са призраци, пак ще се налага да ги понасям. И Бони ше почне едни терзания...

Иначе - Клаус има в изпълнението си една тръпка на нервност, на психотичност, която вероятно е нарочно търсена, за да изобразява скритата му върколашкост, но в моето лично възприемане точно тя му пречи да бъде истински *куул*. Докато Илайджа излъчваше класическия куулнес, заради който въобще ги гледаме тия филми. Не знам кво им пречеше да го държат на екран, стана досаден с тия умирания три пъти вече, та ако се усетят колко са омръзнали, може и да не го съживят просто за разнообразие. Което ще е ПРЕСТЪПНО.

Чифтосването на Ленчето с Дамянчо изключително не ме въодушевява като идея, пък натам отиват нещата. За да го направят убедително, трябва нещо драматично да сторят на Стефан - или да го "убият" и него замалко, или да го съсипят като персонаж. А пък той е последният останал от двамата братя, когото още не са направили за резил. Деймън ме е срам да го гледам почти цял сезон.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 16, 2011 1:43 pm

Е Стефан за известно време ще стане много лош и ще направи много лоши неща и после ше се терзае два сезона, споко...
Прочее, я някой с по-добра памет - Вики канена ли е в къщата на Гилбъртови откак вампиряса? Щото ако не е, не са от плът и кръв двете, ми са си баш призраци. Без друго е време и призраците да се появят.

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Mon May 16, 2011 2:05 pm

И ти се пишеш фен :)
Веднага след вампирясването си от Деймън, Вики изприпка при Джереми и му опустоши хладилника.
Виж ся
няма грам смисъл от призраци, просто щото там няма да има драма. Връщането на Ана и Вики ще донесе ужасно много драма в сериала - там Мат, Бони, кажгоде. Плюс, че и двете ше се опитват да ковнат Деймън, понеже. И въобще.
А за Стефан, мисля, че съсипването му тепърва започва. Стефан засега е жертва, а не злодей, та няма да е логично Елена да го отреже и да тръгне с брат му. Нещо по-гадно ще му направят според мен :(

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon May 16, 2011 2:15 pm

Абе призраци, не знам. По-вероятно ми се вижда да са от-вампирявали при връщането си. То и без това има остра нужда от нормални в сериала, че взе да става леко досадно всички да са свръхестетвени, а бройката усилено намалява.

Драмата с Клаус, Елайджа и родата май ще я влачат цял сезон, щото в няколко интервюта мернах Season of the Originals като спрягано "заглавие" на следващия сезон.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 16, 2011 2:27 pm

Жалко, за мен тоя сторилайн се изчерпа още преди края на втори сезон...