на втория въпрос - по-скоро като би, макар че говоря наизуст, ако се стигне дотам, може и да се скатая в крайна сметка

Moderator: Moridin
Изнасилването е hotkalendarut_ska4a wrote:Нямам как да кажа, че го мразя, защото съм виргинец и нямам опит.![]()
Аз се плаша като човек ме пипне, не помня кога последно съм прегръщал някого или обратното вие за секс говорите. Ако някога го правя, болният ми мозък сигурно ще го драматизира и разбере като изнасилване.
Ако някой е гледал филма La Pianiste на Michael Haneke, е точно като Ерика съм (само дето не съм злобен като нея, иначе всички други черти са мота-мо) Получих оргазъм докато гледах този шедьовър.
Лошо е ... ама кретам
Мастурбацията се превръща точно в нещо техническо, рутина, a must. За разнообразие си пускам филми и превъртам на любими сцени по пет пъти докато синхронизирам еякулацията със сцената.The Dragon wrote:Технически и комбото здрава ръка + лубрикант се брои за секс.kalendarut_ska4a wrote:Нямам как да кажа, че го мразя, защото съм виргинец и нямам опит.![]()
Все още се сдържам да не почна да пускам стари вицове в темата, макар че ми е трудно. Обаче това мнение вече не мога да пропусна и трябва да го отбележа:Silver wrote:Нали и двамата (с Ролик), като сте се размечтали сега, разбирате, че става дума буквално за пенис в устната ви кухина? Ок, а като би- ли се самовъзприемате или като... култово хетеро-?
Oooooooo, не само че ще позволя, ми даже и ще питам дали може да гледам.Silver wrote:Между другото - ето ви нагледна демонстрация на разликата между мъжкото и женското мислене. Хората приемат за съвсем нормално, и даже за куул, когато Христина заяви, че би пуснала на жена, ако я кефи много. Но нека си представим как ще се погледне на Сашо, ако той заяви как би го налапал на мъж, който много го кефи.Amelia wrote:@Алексис
Е, който квото го влече естествено.![]()
Аз също не бих отказала на някоя жена, ако ме кефне.![]()
Христино, коментирай! Докъде достига широката ти кройка?
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] and 1 guest