Не знам 19годшното ми аз кво е правило да се докара дотук
И в Германия е крака

Как така за България? Няма български амазон магазин. Праймът работи на който магазин си го купиш, в моя случай британския. За разлика от Нетфликс услугата ми, която ми дава различни каталози като помириша самолет, праймът мога да си го гледам от всякъде.
Трябваше да уточня, ма бед.Ambartanen wrote: ↑Fri Jul 26, 2019 4:59 pmПенза, това за HBOGO не го разбирам. Големите филми излизат по-рано от българския нетфликс (който е няколко ранга над американския им каталог в повечето отношения) с няколко месеца и количеството готини сериали... еми все пак е HBO, освен че купуват още доста други яки неща.
Това ми беше много разочароващо това лято като си бях в София, щото исках да зарибя майка ми с Нетфликс, но не знаех, че няма субтитри :/Ghibli wrote: ↑Fri Jul 26, 2019 5:49 pmHBOgo в България има огромно предимство пред Netflix (и ако правилно помня, Amazon Prime също) - има субтитри на български. Това е единствената платформа, на която майка ми може да гледа нещо. Селекцията им на филми също е доста по-качествена спрямо Нетфликс, но тук вече е въпрос на вкус. Освен това имат доста български филми, много по-спокойно е да можеш да се запознаеш с тях без да трябва да даваш пари за билет.
Сравнявайки филма и книгите, във филма сюжета го карат малко разбъркано, макар да се придържат към книгата. Петата, която я има на български, когато я четох ми се стори доста неблагодатна за екранизирание и не резонира много с действието досега - т.е. развива се на една планета, ако съдя по трейлъра, новият сезон явно ще е съсредоточен върху това.alshu wrote: ↑Tue Jul 23, 2019 10:39 pmМалко рекламни материали за The Expanse сезон 4.
https://www.youtube.com/watch?v=kNIim3xqsEU
https://www.youtube.com/watch?v=mOcTECzQVdM
Якото е, че Ерик Крипке е замесен в The Boys, така че не вярвам да му падне качеството.
Праймът и съдържанието му работят спрямо билингът ти. Ако билинг адресът ти е в БГ, т.е. ползваш родна карта и каталогът с наличните неща е доста по-малък спрямо UK билинг или US билинг. Играл съм ги и двата филма затова коментирамAmbartanen wrote: ↑Fri Jul 26, 2019 4:59 pmКак така за България? Няма български амазон магазин. Праймът работи на който магазин си го купиш, в моя случай британския. За разлика от Нетфликс услугата ми, която ми дава различни каталози като помириша самолет, праймът мога да си го гледам от всякъде.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest