бахти незнех,че има още книги за девери.Естествено няма начин да се издадат на бгVankata wrote:Аз имам всички излезли досега и неиздадени на български книги от Деверийския цикъл (т.е. 5-11 том). Утре, като намеря малко време, ще ги метна на някой сървър.Seagrave wrote:аз си търся няколко неща на Катрин Кер и по-точно онова, което не е излязло на български (последното на бг беше на издателство Аргус).
Търсите ли ел. книги в оригинал?
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Абе то и на български го има, ако се поразровиш при антикварите 
Аз обаче останах с впечатлението, че termit го търси в оригинал, и то най-вероятно заедно с двете продължения - The Nations of the Night и The Last Star at Dawn.
P.S. А, не мога да не се възхитя и от безумния български превод - "Ковачница на сенките"
Аз обаче останах с впечатлението, че termit го търси в оригинал, и то най-вероятно заедно с двете продължения - The Nations of the Night и The Last Star at Dawn.
P.S. А, не мога да не се възхитя и от безумния български превод - "Ковачница на сенките"
Че си я търся - и попадне ли ми, ще я имаш и ти.termit wrote:Калейн, как да го разбирам това - че я имаш, или че има някакъв шанс в някой бъдещ момент да ти попадне?
К:)
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.
А ти само кажи, че я искаш - веднага ти запазвам една бройка, пък виждането ще стане рано или късно...Surfer wrote:Чудесна идея да се създаде такава колекция.Жалко че не съм от София, иначе щях да си я зема.
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
уаа
мерси много, веднага добявям меил в профила си.
Аз съм от Карнобат,проблема е че не се задържам на едно място щото уча в Сливен а пак тази година завършвам и сега на главата ми са хиляди глупости от типа на балове, дипломи, изпити и подготовка за тези изпити.Надявам се октомври да съм студент в София и тогава ще мога да се отпусна малко ама сега незнам.
Може все пак да запазиш една бройка, все някога ще мина през София щото едва ли една от спирките ти е Кт.
Аз съм от Карнобат,проблема е че не се задържам на едно място щото уча в Сливен а пак тази година завършвам и сега на главата ми са хиляди глупости от типа на балове, дипломи, изпити и подготовка за тези изпити.Надявам се октомври да съм студент в София и тогава ще мога да се отпусна малко ама сега незнам.
Може все пак да запазиш една бройка, все някога ще мина през София щото едва ли една от спирките ти е Кт.
Не сме Декарти, Нютони не сме,
за нас науката е тъмен лес
от чудеса.
А сме нормални астрономи - да!
Ловим звезди по тъмни небеса...
за нас науката е тъмен лес
от чудеса.
А сме нормални астрономи - да!
Ловим звезди по тъмни небеса...
Съвсем ненадейно намерих (т.е. намериха ме) последните три книги от Monarchies of God на Kearney. Желаещите да си ги чакат в пощите скоричко (или да ми оставят пощи, ако не са).