В събота...
Moderator: Moridin
Aaaaaaaaaaa, ВЕЛИК СЪМ беееееееее!!!!
Днес, най-паметния ден от всички най-паметни дни, а именно лето господне 2005, 28 Февруари, АЗ ( Стефан Райков/ Dzvero) успях да се дипломирам ( естествено със 6:00) и да завърша официално своето 17 !!!! годишно образование. И за да е още по-паметен на днешния ден получих и първа заплата, да ми е честита. Ако успя някак си да оживея до идната Събота, и успея да скътам някой мизерен остатък от заплатата ми, жив-умрял ще се довлека до Моарейн. Т.е. ще чакам на Лъвов мост някой да ме заведе. И тъй като мернах някои еретични постове за кирливи съседи, някво ограничение до 10 часа.... абе я ме оставете мене да посрещам недоволните. Като се има предвид че влизам в серия още от Понеделник, само с външния си вид ще ги отказвам. Аре наздраве на всички, дано го добутам физически и финансово до Събота, а пък тогава, както казват руснаците : Ну, а потом Богу виднее!
Днес, най-паметния ден от всички най-паметни дни, а именно лето господне 2005, 28 Февруари, АЗ ( Стефан Райков/ Dzvero) успях да се дипломирам ( естествено със 6:00) и да завърша официално своето 17 !!!! годишно образование. И за да е още по-паметен на днешния ден получих и първа заплата, да ми е честита. Ако успя някак си да оживея до идната Събота, и успея да скътам някой мизерен остатък от заплатата ми, жив-умрял ще се довлека до Моарейн. Т.е. ще чакам на Лъвов мост някой да ме заведе. И тъй като мернах някои еретични постове за кирливи съседи, някво ограничение до 10 часа.... абе я ме оставете мене да посрещам недоволните. Като се има предвид че влизам в серия още от Понеделник, само с външния си вид ще ги отказвам. Аре наздраве на всички, дано го добутам физически и финансово до Събота, а пък тогава, както казват руснаците : Ну, а потом Богу виднее!
Не мое да мъмриш, брат!
Хех, за пореден път честито! Да внимаваш до събота, че да почерпиш все пак
.
И не можа ли да си пуснеш отделна тема бе! Та това е финал на 17годишен маратон с препятствия, има си нужда от внимание
!

И не можа ли да си пуснеш отделна тема бе! Та това е финал на 17годишен маратон с препятствия, има си нужда от внимание

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Така сега да обобщя, че след тези пет страници може би леко се загуби идеята...
В събота. РД. Закъснял. В Лили. След 19:00.
За който не може да се оправи до Лили, ще му назначим гид, но да си каже.
Носете си музика, както и описание на съдържанието на дисковете... това само ако Ланис донесе МР3 плейъра, де...
Честито, Дзверо, все така да ти се събират по няколко хубави неща наведнъж:)
В събота. РД. Закъснял. В Лили. След 19:00.
За който не може да се оправи до Лили, ще му назначим гид, но да си каже.
Носете си музика, както и описание на съдържанието на дисковете... това само ако Ланис донесе МР3 плейъра, де...
Честито, Дзверо, все така да ти се събират по няколко хубави неща наведнъж:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Няма лошо. Тъкмо това си говорех вчера с Морви, че може би и аз ще взема да запиша някаква компилацийка от сравнително по-динамични аниме мелодийки и ще донеса. Поне единици ще ги оценим, вярвам.може да донеса някой особено противен аниме-асундтрак

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Аз пък нищо няма да нося...
кат музика де
кат музика де
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Night-time sharpens
Heightens each sensation . . .
Darkness, wakes and stirs imagination.
Silently the senses abandon their defenses
Хехе, котките рулз. Мене ме няма никъде. Кеффф
respect for
IMG_4137.jpg 
Heightens each sensation . . .
Darkness, wakes and stirs imagination.
Silently the senses abandon their defenses
Хехе, котките рулз. Мене ме няма никъде. Кеффф

respect for

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”