And Then There Was Spam
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Тва да държи изхвърляните секретиCorwin wrote:Продават по супермаркетите найлонови чували 110 литра макс, ако се наложи...

@Шархири - отиваш в зоологическата градина, намираш някой подящ на големина питон, набиваш му го орално да му изправиш пръстените и действаш. Работи. Може и с гърмяща змия като и избиеш зъбите- хем по тънко, пък и една позната обясни, че онова трептенае на опашката ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
Повече няма да засягам сериозни (поне за мен, благодаря за разбирането
) проблеми в спам-темата. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Добре, бе, мам*а му, представете си обратното положение: някъв човечец споделя случайно, че презервативът редовно му се изхлузва и това му създава големи проблеми. (Случва се редовно, доколкото съм чувал.) И на него ли щяхте да се смеете така? Не е ли всъщност точно същото положение? Адската болка при поставяне настрана, знаете ли колко често ми се спраскваха доскоро гадините, обезмисляйки употребата си и изправяйки пред риск мен и партньорите ми? Наистина много ме е яд, че производителите си затварят очите. Ясно, че няма търсене, ма обувки #46 все пак си намирам нали - и (колкото и трудно да е) шапка, която да пасне (поне донякъде) на голямата ми тиква?Morwen wrote:Всеки със сериозните си проблеми...

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Зависи от някаквия човечец
Ако е от известно време във форума и не пуска често самоизтъкващи се намеци на сексуална тематика в своите постове, може да го приемем насериозно и да го насочим къде може да си купи от гореописаните презервативи 

Last edited by thunder on Thu Aug 09, 2007 6:54 pm, edited 1 time in total.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
От ТУК"Майкрософт" отвръща на удара
Компанията "Майкрософт" съобщи, че възнамерява да намали цените на игровите приставки Хиксбокс, съобщи електронното издание К2Капитал. Цената на най-популярния модел Хиксбокс 360 с 20-гигабайтов твърд диск ще бъде намалена с 50 долара и ще струва 349 долара. Цената на осъвременената версия на приставката със 120-гигайбайовия диск също ще бъде намалена с 50 долара на 449 долара, докато основната версия ще поевтинее само с 20 долара и ще струва 279 долара на брой.
Според анализатори понижаването на цените на Хиксбокс и Плейстейшън 3 на "Сони" е свързано с опитите на "Майкрософт" и "Сони" да догонят обема на продажбите на японската компания "Нинтендо", която произвежда по-съвършени игрови конзоли Wii с цена 250 долара.
И разбира се WC Mania не остават по-назад и цитират същата новина по следния начин:
По-евтини конзоли от Microsoft
09.08.2007 : VlaDiMir4o
След като Sony намалиха цената на своя PlayStation 3, от Microsoft решиха, че няма да останат по-назад и направиха абсолютно същото. Това научихме днес от колегите ни от вестник Монитор. Сега Xbox 360 (или Хиксбокс 360, както авторът на статията го нарича, wtf?) с 20-гигабайтов хард ще се продава за 349 долара. Т.е. с 50 по-малко. Версията със 120 гига хард също е паднала с 50 долара и в момента се предлага за 449. Предвид ужасно слабия успех на черната кутия и множеството технически проблеми, с които бе съпътствана премиерата й, този ход на компанията на Бил Гейтс не изглежда особено изненадващ. Дали ще им донесе очаквания успех обаче? Едва ли.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
- Interpreter
- Forsaken
Ян... знаеш ли с какво очакване кликнах на линка ти "От ТУК" в отговор на "екзистенциалния" си въпрос? Не мога да ви опиша... изживения абсурд и разочарование...
Както и да е. Млъквам. Преводач, ше питам, ма не ми се вярва. Пробни?!
Мерси, все пак.
Както и да е. Млъквам. Преводач, ше питам, ма не ми се вярва. Пробни?!

И аз какво съм виновен, че не четеш за какво иде реч в постаshayhiri wrote:Ян... знаеш ли с какво очакване кликнах на линка ти "От ТУК" в отговор на "екзистенциалния" си въпрос? Не мога да ви опиша... изживения абсурд и разочарование...
Както и да е. Млъквам. Преводач, ше питам, ма не ми се вярва. Пробни?!Мерси, все пак.

Правилата на бордгейминга: