And Then There Was Spam

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Aug 09, 2007 4:54 pm

Мани, сигурно ще трябва да снажда два един за друг, горкият...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Aug 09, 2007 4:56 pm

Corwin wrote:Продават по супермаркетите найлонови чували 110 литра макс, ако се наложи...
Тва да държи изхвърляните секрети :)

@Шархири - отиваш в зоологическата градина, намираш някой подящ на големина питон, набиваш му го орално да му изправиш пръстените и действаш. Работи. Може и с гърмяща змия като и избиеш зъбите- хем по тънко, пък и една позната обясни, че онова трептенае на опашката ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Aug 09, 2007 4:58 pm

Трябва да се избият и на питона зъбите първо :) че иначе няма измъкване
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Aug 09, 2007 4:59 pm

Сори, за спама, но си го представих... :monkey: :monkey: :monkey:
I don't wanna die

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Aug 09, 2007 5:00 pm

thunder wrote:Трябва да се избият и на питона зъбите първо :) че иначе няма измъкване
Проблема си е на питона - като иска да си ги троши :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Aug 09, 2007 5:14 pm

Повече няма да засягам сериозни (поне за мен, благодаря за разбирането :roll:) проблеми в спам-темата. :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Aug 09, 2007 5:26 pm

Всеки със сериозните си проблеми... :roll:
I don't wanna die

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Aug 09, 2007 5:35 pm

Влезте му в положение на човека, да ви не влезе той. :lol: :lol: :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Aug 09, 2007 5:59 pm

Morwen wrote:Всеки със сериозните си проблеми... :roll:
Добре, бе, мам*а му, представете си обратното положение: някъв човечец споделя случайно, че презервативът редовно му се изхлузва и това му създава големи проблеми. (Случва се редовно, доколкото съм чувал.) И на него ли щяхте да се смеете така? Не е ли всъщност точно същото положение? Адската болка при поставяне настрана, знаете ли колко често ми се спраскваха доскоро гадините, обезмисляйки употребата си и изправяйки пред риск мен и партньорите ми? Наистина много ме е яд, че производителите си затварят очите. Ясно, че няма търсене, ма обувки #46 все пак си намирам нали - и (колкото и трудно да е) шапка, която да пасне (поне донякъде) на голямата ми тиква? :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Aug 09, 2007 6:13 pm

Зависи от някаквия човечец :) Ако е от известно време във форума и не пуска често самоизтъкващи се намеци на сексуална тематика в своите постове, може да го приемем насериозно и да го насочим къде може да си купи от гореописаните презервативи :)
Last edited by thunder on Thu Aug 09, 2007 6:54 pm, edited 1 time in total.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Aug 09, 2007 6:25 pm

Къде? :shock: Къде?!! :evil:

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu Aug 09, 2007 6:30 pm

"Майкрософт" отвръща на удара
Компанията "Майкрософт" съобщи, че възнамерява да намали цените на игровите приставки Хиксбокс, съобщи електронното издание К2Капитал. Цената на най-популярния модел Хиксбокс 360 с 20-гигабайтов твърд диск ще бъде намалена с 50 долара и ще струва 349 долара. Цената на осъвременената версия на приставката със 120-гигайбайовия диск също ще бъде намалена с 50 долара на 449 долара, докато основната версия ще поевтинее само с 20 долара и ще струва 279 долара на брой.
Според анализатори понижаването на цените на Хиксбокс и Плейстейшън 3 на "Сони" е свързано с опитите на "Майкрософт" и "Сони" да догонят обема на продажбите на японската компания "Нинтендо", която произвежда по-съвършени игрови конзоли Wii с цена 250 долара.
От ТУК

И разбира се WC Mania не остават по-назад и цитират същата новина по следния начин:
По-евтини конзоли от Microsoft
09.08.2007 : VlaDiMir4o

След като Sony намалиха цената на своя PlayStation 3, от Microsoft решиха, че няма да останат по-назад и направиха абсолютно същото. Това научихме днес от колегите ни от вестник Монитор. Сега Xbox 360 (или Хиксбокс 360, както авторът на статията го нарича, wtf?) с 20-гигабайтов хард ще се продава за 349 долара. Т.е. с 50 по-малко. Версията със 120 гига хард също е паднала с 50 долара и в момента се предлага за 449. Предвид ужасно слабия успех на черната кутия и множеството технически проблеми, с които бе съпътствана премиерата й, този ход на компанията на Бил Гейтс не изглежда особено изненадващ. Дали ще им донесе очаквания успех обаче? Едва ли.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Aug 09, 2007 6:33 pm

shayhiri wrote:Къде? :shock: Къде?!! :evil:
В сексошоповете например. Където има и пробни.
Обаче тези дълбоко екзистенциални проблеми обикновено не се обсъждат публично, верно ;р

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Aug 09, 2007 6:44 pm

Ян... знаеш ли с какво очакване кликнах на линка ти "От ТУК" в отговор на "екзистенциалния" си въпрос? Не мога да ви опиша... изживения абсурд и разочарование...

Както и да е. Млъквам. Преводач, ше питам, ма не ми се вярва. Пробни?! :shock: Мерси, все пак.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu Aug 09, 2007 7:09 pm

shayhiri wrote:Ян... знаеш ли с какво очакване кликнах на линка ти "От ТУК" в отговор на "екзистенциалния" си въпрос? Не мога да ви опиша... изживения абсурд и разочарование...

Както и да е. Млъквам. Преводач, ше питам, ма не ми се вярва. Пробни?! :shock: Мерси, все пак.
И аз какво съм виновен, че не четеш за какво иде реч в поста :lol:
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.