Moderator: Moridin
Накратко и по реда на номерата, защото сигурно съм изгубил към 6 чисти месеца от живота си в сериали:passer-by wrote:Е, вярно е, че не съм много по сериалите.Muad_Dib wrote:Галактиката наистина е превъзходна и на мен ми е сред най--най-любимите неща, но ЧАК толкова:). Имаш да гледаш тепърва.
В близко време мисля да тествам 4400, Вавилон 5 и Досиетата Х.
За 24 се колебая. Първият сезон го гледах по бТВ навремето, ама чувам, че нататък нивото не е баш същото.
Хироус като идея ми допадна, ама темпото ми е много развлачено. Изгледах първите 12 епизода с превъртане, после минах направо на последния 23-и и въобще не усетих липсата на десетте преди него.
Файърфлая ми беше направо скучен. Но пък го гледах скоро след Батълстара
Извинявам се за офтопика, но това май не е чак за темата със сериалите, защото не съм гледал повечето от тези заглавия.
Спорадичното гледане по телевизията е силно безмислено, особено за стори-бейзд сериали като тези....Не ги отминавай с лека ръка, по-добри са от почти всичко, което гледаш или ще седнеш да гледаш, особено Рим.Rome, Carnivale и Sleeper Cell съм ги гледал в един или друг момент по НВО или AXN.
Не пропускай ДекстърMuad_Dib wrote:Спорадичното гледане по телевизията е силно безмислено, особено за стори-бейзд сериали като тези....Не ги отминавай с лека ръка, по-добри са от почти всичко, което гледаш или ще седнеш да гледаш, особено Рим.Rome, Carnivale и Sleeper Cell съм ги гледал в един или друг момент по НВО или AXN.
Няма проблем, да мине сесията първо.
И не пропускай Декстър.
Ще те напляскам за това 'старата', ще видиш, гадMuad_Dib wrote:Старата Илейн, която не е гледала втори сезон на Рим, но разбира бтв!
На мен много малко теми не са ми интересни като се замисля. След като се запалих и гледах до посред нощ сериал за рекламни агенти през 60-те години в Щатите...Пък може би и да бивам лесно спечелен с актьорска игра и режисура!А въпросните три сериала ги гледах спорадично именно защото като история не са ми чак толкова интересни. Може и да са добре направени, ама ако сюжетът не ме вълнува минавам нататък.
Декстъра ще го имаш скоро.passer-by wrote:Ми добре. Ако метнете и Декстъра на ДВД да го пробвам, няма да откажа
А въпросните три сериала ги гледах спорадично именно защото като история не са ми чак толкова интересни. Може и да са добре направени, ама ако сюжетът не ме вълнува минавам нататък.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests