Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Feb 04, 2008 3:13 pm

Кой говори за Пришълец без Рипли? :?
Компютърните ефекти в киното напредват достатъчно стабилно, за да комбинират Си Джи Ай и Сигърни Уивър и пак да се получи нещо прилично.
Явно или няма добър сценарий, или Сигърни по някаква друга причина не ще да се захваща повече :(

Макар че при железен сценарий, режисьор и каст би могло да се оправдае даже отсъствие на Рипли или поне по-скромно нейно участие.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 05, 2008 2:07 pm

Мисля, че тя самата след четворката беше казала, че не желае повече да се занимава с франчайза и даже за АвП1 от край време беше доста сигурно, че тя няма да е там.

Както вчера си говорихме - аз искам или да има нов оригинален сай-фай или да екранизират нещо друго, не е като да няма велики нефилмирани книги. Аман от скапани продължения във всяка една област от ентъртейнмента - при филмите и при игрите най-вече.

Иначе ъндърграуд сцената пак го забоде здраво на българския киноразпространител с баси порцията "оскарови" филми с перфектно двд-качество: Майкъл Клейтън, Into the Wild, The Assassination of Jesse James, In the Valley of Elah и Джуно излезнаха в рамките на една седмица...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 05, 2008 2:30 pm

There will be Blood дано го пуснат скоро с хубаво качество, че много ми се гледа. На кино се е видяло че може и да не го пуснат въобще освен ако не помете конкуренцията в Оскарите. Въпреки че и тогава не е сигурно (примерно Чикаго така и не го пуснаха по кината в България).
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Feb 05, 2008 6:19 pm

Въх, и аз се изредих на AvPR 2. :? И, в интерес на голата истина, доста повече ми хареса първата част. За мен беше доста по-интересна, държа ме в напрежение и ми беше любопитно да открия какво става после. И това, че и тя си беше боклуче. :lol:
В тази втора част - от първите 15 минути нататък, просто чаках да свърши. Очакване прекъснато, тук таме, с някое изкикотване (случката в родилнята :twisted: ). Има ли някой от вас който да е успял да "види" повече от една трета от филма??? Честно!! :wink:
И не че самият филм беше тъмен; просто в някои от началнните "дневни" сцени си личеше, че са сложили някакъв особен филтър на камерата. И така самото осветление да придава малко нереалност на обстановката! Но са се осрали жестоко, с тея ефекти, с които даже не знаят да "боравят"! :P
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Stoly
Adept

Post by Stoly » Wed Feb 06, 2008 10:44 am

BaYa wrote:Въх, и аз се изредих на AvPR 2. :? И, в интерес на голата истина, доста повече ми хареса първата част. За мен беше доста по-интересна, държа ме в напрежение и ми беше любопитно да открия какво става после. И това, че и тя си беше боклуче. :lol:
В тази втора част - от първите 15 минути нататък, просто чаках да свърши. Очакване прекъснато, тук таме, с някое изкикотване (случката в родилнята :twisted: ). Има ли някой от вас който да е успял да "види" повече от една трета от филма??? Честно!! :wink:
И не че самият филм беше тъмен; просто в някои от началнните "дневни" сцени си личеше, че са сложили някакъв особен филтър на камерата. И така самото осветление да придава малко нереалност на обстановката! Но са се осрали жестоко, с тея ефекти, с които даже не знаят да "боравят"! :P
Аз още след 5 -тата минута нямах търпение да свърши . Липсата на каквато и да е история , провали жестоко филмчето . Бтв , успях да изгледам почти половината филм . Единственото , което наистина ми хареса беше девойката по бански . Доста падна нивото на АВП за жалост ...
Image

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Feb 06, 2008 2:58 pm

Мда. А мой Хави чак после си каза, че го е заболяла главата от напрежение и взиране! :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Wed Feb 06, 2008 3:10 pm

Aве накрая 2те минути бой между Хищника и Хищноземното ставаха.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Stoly
Adept

Post by Stoly » Wed Feb 06, 2008 4:41 pm

Gunslinger wrote:Aве накрая 2те минути бой между Хищника и Хищноземното ставаха!
като се замислиш две минути от час и половина не е толкова много.Пък и едва ли са много хората стигнали до там ...
Image

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Feb 06, 2008 11:29 pm

В замундата пуснаха това

http://imdb.com/title/tt0065904/

Буахахаха!
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Feb 07, 2008 12:23 am

Pinocchio 964, lobotomised cyborg sex slave, is thrown out onto the street by his owners because of his inability to maintain an erection. He is befriended by a criminally insane, memory-wiped, homeless girl. Meanwhile, the corporate entity who manufactured and sold him plots to kill him because of his malfunction.
А в Арената са пуснали това :shock: :shock: :shock: :shock:. Японците са луди...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Thu Feb 07, 2008 1:43 am

Stoly wrote:
Gunslinger wrote:Aве накрая 2те минути бой между Хищника и Хищноземното ставаха!
като се замислиш две минути от час и половина не е толкова много.Пък и едва ли са много хората стигнали до там ...
За тва има комп вкъщи.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Feb 07, 2008 8:55 am

А аз гледах с не знам колко голямо закъснение Война на световете и ВСЪЩНОСТ ми хареса доста. Не си спомням кви бяха критиките срещу него, но ако изключим малкото русо лайнце филмът си е супер :)
And you can't dance with a devil on your back...

Stoly
Adept

Post by Stoly » Thu Feb 07, 2008 12:18 pm

Roland wrote:А аз гледах с не знам колко голямо закъснение Война на световете и ВСЪЩНОСТ ми хареса доста. Не си спомням кви бяха критиките срещу него, но ако изключим малкото русо лайнце филмът си е супер :)
аз заради неприятните отзиви от гледалите филма,още не съм си го дръпнал.
Image

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Feb 07, 2008 2:14 pm

Roland wrote:А аз гледах с не знам колко голямо закъснение Война на световете и ВСЪЩНОСТ ми хареса доста. Не си спомням кви бяха критиките срещу него, но ако изключим малкото русо лайнце филмът си е супер :)
Самият Том Круз по принцип си е достатъчна критика. :mrgreen: С няколко изключения. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Feb 07, 2008 2:18 pm

8,5/10 дори само заради (саунд) ефектите и Тим Робинс, но не е особено приятен филм. За чилър бива. А и Круз там точно си го спомням с добро.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.