Upcoming Movies, Part III

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 05, 2011 12:11 pm

Яко фейл ми изглежда новия Конан покрай пресния трейлър. То бива безличен гаден, ама този направо е ноу комент...

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu May 05, 2011 1:44 pm

На мен ми допадна доста, бтв. Може би понеже очаквах нещо много по-ужасно, де, но ми хареса.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu May 05, 2011 4:51 pm

Любимата режисьорка на Симеон прави филм за смъртта на Осама бин Ладен. :P

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=77074

Всъщност само актуализират сценария, де, самият филм бил планиран отпреди това.
Kathryn Bigelow's Next to Feature Bin Laden Kill
Source: Variety May 3, 2011

As reported late last year, director Kathryn Bigelow is set to re-team with The Hurt Locker writer Mark Boal for an international thriller about a team of Black Ops soldiers. Now, Variety reveals that the script itself has been about the hunt for Osama Bin Laden and is being updated to incorporate yesterday's events into the climax of the film.

The project, which was being prepped to move forward before news broke of the successful United States top secret operation, was previously planned as a smaller-scale effort designed to hit before Bigelow's upcoming massive ensemble, Triple Frontier. Though it's too soon to say how quickly the as-of-yet-untitled film's screenplay will be ready given the recent developments, it's likely to find a production start in the very near future.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun May 08, 2011 3:49 pm

Току-що гледах трейлъра на нещо, наречено "Colombiana". Рекламират го с това, че е от сценаристите на "Taken", а "Taken" е филм, който уважавам адски много.
Въпросният трейлър обаче изглежда просто смехотворно, и то в най-лошия възможен смисъл. Ще ми се да спрат да дават на Зоуи Салдана екшън-роли поне до момента, в който се научи да изглежда убедително в ръкопашен бой. В "The Losers" не ми хареса изобщо, сега подозирам, че ще е същото, а от това, което видях, и по същата причина - Салдана просто не изглежда все едно може да удари някого, без да си строши ръката в него. Прекалено е кльощава, а и не е само това. Не знам дали да гледам филма...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Sun May 08, 2011 9:45 pm

И аз видях трейлъра за Colombiana вчера. Съществуването на този филм мога да си го обясня само като последствие от големия успех на Мачете (успешен ли беше всъщност?), макар че поне от трейлъра изглежда все едно се взима на сериозно. Всеки случай на края на трейлъра половината салон се смееше.

Gondry
Scholar

Post by Gondry » Sat May 14, 2011 8:34 pm

Нечовешкият каст :shock:

http://www.imdb.com/title/tt0443272/

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Sun May 15, 2011 12:42 am

Мда, де да ги беше събрал за някой свестен филм...

Gondry
Scholar

Post by Gondry » Sun May 15, 2011 7:23 pm

Слушах добри неща за Team of Rivals. Ти чел ли си я?

Иначе попаднах отново на трейлъра на The Goon от миналата година ( http://www.youtube.com/watch?v=4P21Re_mB2Q ). Хвана ме дори повече яд от предишния път, че филмът не намира спонсор и не мърда. И Финчър не ще да е помогнал много-много. А изглежда фантастично- самият Powell си е писал сценарият, визуално е бомба (Blur Studio, duh); Ранго беше мега-успешен, следователно има ниша и за други, освен Пиксар и Дриймуъркс, какво пречи на този филм?

Martix
Archmage

Post by Martix » Sun May 15, 2011 7:29 pm

Iron Sky [2012]

Те се завръщат.

тийзърче
http://www.youtube.com/watch?v=kNDaOFQ6 ... grec_index

http://www.imdb.com/title/tt1034314/
There are no rules! I'm gonna get you!

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Wed May 18, 2011 4:28 pm

Наскоро ровичках в IMDB-то и ето какво ми изскочи:

Ice Age: Continental Drift [2012] - то едва ли има някой дето да не знае и да не го чака, ама съм си го боднала на челно място дежурно :D
The Dark Knight Rises [2012] - N-тия Батман. Доста ми е писнал, ама знам ли? :roll: Ще видим.
The Expendables 2 [2012] Ми то първия не беше кой знае какво, ма пък беше яко зрелищен тупаник, тъй че съм го турила в списъка за чакащи :)
The Hobbit: Part 1 [2012] - След екранизацията на Властелина очакванията ми са направо до небето, което хич не е добре... пу, дано да се оправдаят :?
National treasure 3 [2014] Много далече ми идва в бъдещето, ама предишните две не бяха зле :wink:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 18, 2011 4:35 pm

The Dark Knight Rises [2012] - N-тия Батман. Доста ми е писнал, ама знам ли? Rolling Eyes Ще видим.
Еми той предният Батман си беше голяма скука, като цяло и на мен ми пописна доста, хем и на препредпредпремиера го гледах на кино, хем после още 3 пъти - ама все не ми допадна много. Освен това вече шеста част кому беше нужно, че сега и седма, от началото на 90те ги правят все едни и същи хора и не успяват да напипат правилния ритъм.
National treasure 3 [2014] Много далече ми идва в бъдещето, ама предишните две не бяха зле Wink
Наистина е далеч, но съм убеден, че ще си заслужава чакането. Все пак първите два са такива образци за кадърен филммейкинг и качествена актьорска игра, че са може би най-хубавите приключенски филми от тези на Ерол Флин насам. Ако трябва да съм честен Никълъс Кейдж на моменти скрива топката на Харисън Форд и тази неговата поредица приключенската.
Ice Age: Continental Drift [2012] - то едва ли има някой дето да не знае и да не го чака, ама съм си го боднала на челно място дежурно Very Happy
Аз определено съм един от тези дето ЗНАЯТ И МНОГО ГО ЧАКАТ!

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Wed May 18, 2011 4:38 pm

Да, Форд като че ли се поизхаби вече :?
В смисъл, не играе с такъв хъс като преди. :roll:

Gondry
Scholar

Post by Gondry » Fri May 20, 2011 9:04 pm

Първа снимка на Харди като Бейн в TDKR:

http://tdkr.truu.comlu.com/official/bane01.jpg

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun May 22, 2011 3:09 pm

Muad_Dib wrote:Яко фейл ми изглежда новия Конан покрай пресния трейлър. То бива безличен гаден, ама този направо е ноу комент...
+1. Все едно са дали на дисни да го прави.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed May 25, 2011 12:26 pm

Muad_Dib wrote:
The Dark Knight Rises [2012] - N-тия Батман. Доста ми е писнал, ама знам ли? Rolling Eyes Ще видим.
Еми той предният Батман си беше голяма скука, като цяло и на мен ми пописна доста, хем и на препредпредпремиера го гледах на кино, хем после още 3 пъти - ама все не ми допадна много. Освен това вече шеста част кому беше нужно, че сега и седма, от началото на 90те ги правят все едни и същи хора и не успяват да напипат правилния ритъм.
National treasure 3 [2014] Много далече ми идва в бъдещето, ама предишните две не бяха зле Wink
Наистина е далеч, но съм убеден, че ще си заслужава чакането. Все пак първите два са такива образци за кадърен филммейкинг и качествена актьорска игра, че са може би най-хубавите приключенски филми от тези на Ерол Флин насам. Ако трябва да съм честен Никълъс Кейдж на моменти скрива топката на Харисън Форд и тази неговата поредица приключенската.
Ice Age: Continental Drift [2012] - то едва ли има някой дето да не знае и да не го чака, ама съм си го боднала на челно място дежурно Very Happy
Аз определено съм един от тези дето ЗНАЯТ И МНОГО ГО ЧАКАТ!
You, sir, are a baaad man :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
And you can't dance with a devil on your back...