The Series Topic, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 12:50 pm

Еми аз си ги следя 4400-те просто защото съм се привързал към героите и от време на време става супер яко.

А за Досиетата Х ще кажа само че от доста време гледам в Амазона ей това - The X Files - The Complete Collector's Edition с умиление и все не ми остават 200 лева за да си го взема. :cry:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Jan 29, 2008 12:53 pm

Спокойно, скоро ще ти останат :mrgreen:

Иначе и аз съм му хвърлил поглед на това. Както и на Седморката на Блейк (благи детски спомени) и Професионалистите (CI-5) - още по-благи детски спомени от епохата на "Студио Х". За Вавилон 5 още се чудя, ама първо ще го тествам, че все пак 77 лири...
В кошницата сложих даже стария сериал на Батълстар Галактика от 1978 г. Няма да го сравнявам със сегашния, та се надявам да ми хареса сам по себе си. Както и V - мини-сериалче за пришълци гущери дегизирани като човеци, които искат водните запаси на Земята - гледал съм го преди доста години. Нещо съм на вълна "фантастика" след БСГ-то.
Last edited by passer-by on Tue Jan 29, 2008 12:59 pm, edited 1 time in total.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jan 29, 2008 12:59 pm

Ицо, на 4400 първите сезон и половина, дори два са добри, но после темпото, с което пада според мен е :/ голямо и не си струва. Аз се разочаровах от последния сезон и финала, а да не говорим, че и сериалът го приключиха и не свърши до никъде :(.

Такъв е случаят и с Карнавала, но там не си обяснявам, защо след като има толкова добри отзиви не го продължат или поне не му заснемат мини серия, за да завършат жестоката история. Това ми е един от най-любимите сериали като сюжет и ми се иска да видя как ще свърши >.<...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 1:02 pm

За Карнавала доста четох напоследък и май няма изглед да го довършат, защото им излизал твърде скъпо. Баси тъпите стиснати копеленца са тия в НВО. :evil: Много ме разочароваха с това решение. В същото време отказват и да продадат правата. :cry:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Jan 29, 2008 1:03 pm

Е да, то и на мен ми се реве като видях как грозно спряха Dark Angel след два сезона :<
А Джесика Алба в него е :blush: :heart:
Трябваше му само още един сезон, който е бил планиран доколкото знам. Сериал по идея на Джеймс Камерън със страхотен рейтинг и го спират щото им трябвали пари за Файърфлай. Да бяха изчакали само година, ама не, спират успешния сериал и се захващат с нов дето и него го спряха още след 14 епизода.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jan 29, 2008 1:04 pm

Абе спират на поразия и хубави сериали наред с боклуците :(... тъпотия...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 1:06 pm

Дарк Ейнджъла също ми е доста болна тема. :( Ама там поне има някакви книжки, които мога да си поръчам и да видя как завършва сторито. Докато при Карнивал спира баш когато става интересно и дотам. :evil:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Jan 29, 2008 1:06 pm

Да, аз затова се радвам на решението на сценариста и на изпълнителния продуцент на Батълстар Галактика да направят още само един сезон и да приключат на високо ниво :yay: :thumbsup:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 1:08 pm

Похвално решение. Вместо да се опитват да доят кравата докато може и да разочароват феновете. :lol: Батълстара определено ще бъде един от по-яките сериали ако изпълнят това което обещават. Пък после могат да спретнат още някой пълнометражен филм ако толкова държат. Хич няма да им се разсърдя. :wink:
Last edited by DELgado on Tue Jan 29, 2008 1:11 pm, edited 1 time in total.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Jan 29, 2008 1:09 pm

DELgado wrote:Похвално решение. Вместо да се опитват да доят кравата докато може и да разочароват феновете. :lol:
... като Джей Джей Абрамс с Alias, а сега май и с Lost :evil:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jan 29, 2008 1:32 pm

J.J Abrams по последни данни последния сезон май се махна от Лост-а и сериалът стана доста здрав.

При Лост няма доене или поне не ЧАК в такава степен, както стана в последния сезон на 24.

Омг, Ице, спри се с този амазон, ПЛАШЕЩО Е! :lol:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 1:35 pm

Е той май не си ги е поръчал още. :wink: Аз също обам да си играя с кошницата си в Амазона и добре че нямам кредитна карта иначе сигурно нямаше да се удържа да не си поръчвам. :(

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jan 29, 2008 1:59 pm

Ицо, ако искаш да гледаш 24, имам сезони 1-4 на оригинални DVD-та, така че ако искаш, мога да ти ги дам да си ги презапишеш - все пак друго си е да ги гледаш с по-добро качество. Даже има френски субтитри 8-)
This signature is not yet rated

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Jan 29, 2008 2:01 pm

zhivik wrote:Ицо, ако искаш да гледаш 24, имам сезони 1-4 на оригинални DVD-та, така че ако искаш, мога да ти ги дам да си ги презапишеш - все пак друго си е да ги гледаш с по-добро качество. Даже има френски субтитри 8-)
Благодаря ти, ама няма как да си ги презапиша. Пък и Колето ще ми даде и шестте по някое време. Аз и без това имам вече доста неща за гледане.
Иначе благодаря на всички щедри люде, които ме засипват с предложения за дискове с разни сериали :D

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jan 29, 2008 2:02 pm

Да а аз сега чета точно за изпит по правен режим на интелектуалната собственост... :roll:

Иронията...