А за Досиетата Х ще кажа само че от доста време гледам в Амазона ей това - The X Files - The Complete Collector's Edition с умиление и все не ми остават 200 лева за да си го взема.
The Series Topic, Part II
Moderator: Moridin
Еми аз си ги следя 4400-те просто защото съм се привързал към героите и от време на време става супер яко.
А за Досиетата Х ще кажа само че от доста време гледам в Амазона ей това - The X Files - The Complete Collector's Edition с умиление и все не ми остават 200 лева за да си го взема.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Спокойно, скоро ще ти останат 
Иначе и аз съм му хвърлил поглед на това. Както и на Седморката на Блейк (благи детски спомени) и Професионалистите (CI-5) - още по-благи детски спомени от епохата на "Студио Х". За Вавилон 5 още се чудя, ама първо ще го тествам, че все пак 77 лири...
В кошницата сложих даже стария сериал на Батълстар Галактика от 1978 г. Няма да го сравнявам със сегашния, та се надявам да ми хареса сам по себе си. Както и V - мини-сериалче за пришълци гущери дегизирани като човеци, които искат водните запаси на Земята - гледал съм го преди доста години. Нещо съм на вълна "фантастика" след БСГ-то.
Иначе и аз съм му хвърлил поглед на това. Както и на Седморката на Блейк (благи детски спомени) и Професионалистите (CI-5) - още по-благи детски спомени от епохата на "Студио Х". За Вавилон 5 още се чудя, ама първо ще го тествам, че все пак 77 лири...
В кошницата сложих даже стария сериал на Батълстар Галактика от 1978 г. Няма да го сравнявам със сегашния, та се надявам да ми хареса сам по себе си. Както и V - мини-сериалче за пришълци гущери дегизирани като човеци, които искат водните запаси на Земята - гледал съм го преди доста години. Нещо съм на вълна "фантастика" след БСГ-то.
Last edited by passer-by on Tue Jan 29, 2008 12:59 pm, edited 1 time in total.
Ицо, на 4400 първите сезон и половина, дори два са добри, но после темпото, с което пада според мен е :/ голямо и не си струва. Аз се разочаровах от последния сезон и финала, а да не говорим, че и сериалът го приключиха и не свърши до никъде
.
Такъв е случаят и с Карнавала, но там не си обяснявам, защо след като има толкова добри отзиви не го продължат или поне не му заснемат мини серия, за да завършат жестоката история. Това ми е един от най-любимите сериали като сюжет и ми се иска да видя как ще свърши >.<...
Такъв е случаят и с Карнавала, но там не си обяснявам, защо след като има толкова добри отзиви не го продължат или поне не му заснемат мини серия, за да завършат жестоката история. Това ми е един от най-любимите сериали като сюжет и ми се иска да видя как ще свърши >.<...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е да, то и на мен ми се реве като видях как грозно спряха Dark Angel след два сезона :<
А Джесика Алба в него е
Трябваше му само още един сезон, който е бил планиран доколкото знам. Сериал по идея на Джеймс Камерън със страхотен рейтинг и го спират щото им трябвали пари за Файърфлай. Да бяха изчакали само година, ама не, спират успешния сериал и се захващат с нов дето и него го спряха още след 14 епизода.
А Джесика Алба в него е
Трябваше му само още един сезон, който е бил планиран доколкото знам. Сериал по идея на Джеймс Камерън със страхотен рейтинг и го спират щото им трябвали пари за Файърфлай. Да бяха изчакали само година, ама не, спират успешния сериал и се захващат с нов дето и него го спряха още след 14 епизода.
Похвално решение. Вместо да се опитват да доят кравата докато може и да разочароват феновете.
Батълстара определено ще бъде един от по-яките сериали ако изпълнят това което обещават. Пък после могат да спретнат още някой пълнометражен филм ако толкова държат. Хич няма да им се разсърдя. 
Last edited by DELgado on Tue Jan 29, 2008 1:11 pm, edited 1 time in total.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Благодаря ти, ама няма как да си ги презапиша. Пък и Колето ще ми даде и шестте по някое време. Аз и без това имам вече доста неща за гледане.zhivik wrote:Ицо, ако искаш да гледаш 24, имам сезони 1-4 на оригинални DVD-та, така че ако искаш, мога да ти ги дам да си ги презапишеш - все пак друго си е да ги гледаш с по-добро качество. Даже има френски субтитри
Иначе благодаря на всички щедри люде, които ме засипват с предложения за дискове с разни сериали