лоооол, Ян, страшно филмче!! благодаря!
доста се посмяхме тука с мъж ми

и на таткото със заспалото на корема бебче
RRSunknown, не ме разбирай погрешно, аз НИКОГА не ганквам!! нападам само когато пред мене някой ганкне съюзнически играч - тогава естествено моментално се включвам и то просто защото не мога да стоя безучастна и да оставя някой да ми умре пред очите без да помогна, пък и така или иначе аз ще съм следващата жертва...
а АМ прекрасно зная, че не е добър спел за ПвП, ама това ползвам, щото в момента ми се налага да съм аркейн-мейдж, за да оползотворя сет-бонуса от 2 парчето Т5, и защото съм силно полезна на рейда за траша в Маунт Хайджал... проблема за опонента бе, че просто имам твърде много +дмж по себе си + фласка...
а за аддоните - ами полезни са ми.. специално Енеми каст бара го предлага и самата игра в опциите си (както Ксели отбеляза, че и той го вижда - явно е активирал опцията), но аз използвам аддона, защото просто ми дава повече полезни неща, като примерно времетраенето на използвания от партито/райда СС (полиморф, сап, баниш), а и отчита времето на респауна на траша към даден бос - удобно при прогрес-рейдовете, където се уайпва с часове и може в един момент току-що вдигналия се траш да ни помете докато се бъфкаме...