За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Sep 27, 2009 1:28 pm

Бизнеса с глифовете потръгна. big time. Вече си купиш 4 танкарда - 2 за ДКто и две за шамана. Сега събирам титанстийл и орбове за броня. Брейсърите вече ги направих (245 лвл говорим).
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Sep 27, 2009 1:40 pm

Идея си нямам за какво говорите - тук вълна ще се удавиш с нея - има десет страници акцион с вълна, мейджуейв още 3 страници при средна цена от 3-4 голд за стак от 20, рудата е на тотална безценица. Най съпи са глифовете - на скапания минорен глиф го продават за 80 голд , а някои от по хубавите са над хилдяда.....
От три дена съм сложил един син меч да се продава за десет голд и не щат и нещат да го купуват. За куест предмети - от една седмица не мога да намеря frost oil за един куест вчера влизам - 50 frost oil за по 50 сребърника.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Sep 27, 2009 1:42 pm

Еми всеки сървър с икономиката си :(, ма принципа на дебнене в АХ си важи ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Sep 27, 2009 1:54 pm

Е като му дойде времето да ми потрябва злато (няма да е скоро защото цялата ми екипировка иде от хонор) ще почна да си губя времето скролирайки акциона. Засега само преглежам оръжията и броните (или тотални боклуци или на цени от 400-500 злато за 50 ниво меч). Нито консумативи ми трябват, нито нищо. За коня ще ми дадат назаем ако ми потрябват хихи :wink: , засега просто предпочитам да не злоупотребявам искайки злато която няма да какво да похарча така или иначе.
Иначе за какво да си купува разни скъпи боклуци като като ми трябват още 15 капачки и 10 000 хонор за това например:
http://www.wowhead.com/?item=18876

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Sep 27, 2009 2:23 pm

купуваш епични гемове с онър и ги продаваш ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Goshko
Misting

Post by Goshko » Mon Sep 28, 2009 10:43 am

Вчера най-накрая паднаха heroic 25man Beasts, че ми падна и коланче от тях. Следващите уж били по лесни, но ще ги видим довечера.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Sep 28, 2009 11:22 am

RRSunknown wrote:Е като му дойде времето да ми потрябва злато (няма да е скоро защото цялата ми екипировка иде от хонор) ще почна да си губя времето скролирайки акциона. Засега само преглежам оръжията и броните (или тотални боклуци или на цени от 400-500 злато за 50 ниво меч). Нито консумативи ми трябват, нито нищо. За коня ще ми дадат назаем ако ми потрябват хихи :wink: , засега просто предпочитам да не злоупотребявам искайки злато която няма да какво да похарча така или иначе.
Иначе за какво да си купува разни скъпи боклуци като като ми трябват още 15 капачки и 10 000 хонор за това например:
Мммм защото е баси недоклатеното оръжие??? :lol: Прави ТОК 5 до умопобъркване.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Sep 28, 2009 11:24 am

Браво на вас :).

Честно казано, не зная ние кога точно ще се справим с това - засега още на 10-ката се задъхваме с хероик на първата битка.

Но пък вчера моето войниче успя да мине целия Накс :D Естествено, шматках се като първия меле-будала наоколо, да не говорим гиърът колко ми беше зле - сини ламарини за 78 ниво, без хубави енчанти по тях. Всъщност изобщо не очаквах да ме вземат. Успях да взема три нови неща, които и с празни сокети и без енчант бяха по-добри от това, което имах:). Трябва да прегледам малко повече армс-ротацията - изобщо не си бях направила труда до този момент, защото не очаквах да ми трябва. Че то Борето има само 2-3 хероика, направени в последните два дни. Но сега вече е почти ветеран. А пък си имах и личен хийлър, който ме пазеше като зеницата на елфическите си очи :)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 28, 2009 11:29 am

Muad_Dib wrote:
RRSunknown wrote:Е като му дойде времето да ми потрябва злато (няма да е скоро защото цялата ми екипировка иде от хонор) ще почна да си губя времето скролирайки акциона. Засега само преглежам оръжията и броните (или тотални боклуци или на цени от 400-500 злато за 50 ниво меч). Нито консумативи ми трябват, нито нищо. За коня ще ми дадат назаем ако ми потрябват хихи :wink: , засега просто предпочитам да не злоупотребявам искайки злато която няма да какво да похарча така или иначе.
Мммм защото е баси недоклатеното оръжие??? :lol: Прави ТОК 5 до умопобъркване.
Препоръчай ми нещо друго с което да стартирам 60 левел при положение че в момента съм така:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Steelhead

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Sep 28, 2009 12:08 pm

Да не забравиш да сложиш 5 точки на таланта Divine Streght, които ще ти увеличат Streght с 15%. Задължителена и най-важна точка за меле играч.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 28, 2009 12:19 pm

Не съм го забравил но гоня Divine Storm която ще ми позволи още по безумни пулвания на групи и възможност за соло инстанси. Както се вижда целта ми е възможно най-лесно да бия мобове за куестване и да се справям самостоятелно.
А все пак какво оръжие ще ми препоръчаш щото този меч е слаб и най-важното - как да го взема.

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Sep 28, 2009 12:27 pm

Според мен меча който си линкнал и се взема с онър точки си е добър.Аз изкарах с него до 69лв и си правеше добър демидж. Като ти разгледах джеъра..мисля на първо време трябва да помислиш да смениш shoulders-те.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 28, 2009 12:43 pm

И аз тъй мисля ама не намирам шолдърки плейт а на изедниците от акциона едно голд злато да дам. Това което не се вижда на линка е че в инвентара ми има колекция от оръжия - паднаха ми се две сини много добри от моб (от които единия меч вчера го продадох за 40 злато), а от жалките инстанси където бях - Улдаман и Зул Фарак пак обрах оръжията. Между другото чудя се дали воин може с титан грип да ползва две алебарди :).

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Sep 28, 2009 1:38 pm

Ето ти едно линкче за плейт шолдърки
http://wow.allakhazam.com/db/itemlist.h ... &start=300

Избери си, дава и от коя инстанция,вендор или дроп са.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 28, 2009 1:47 pm

Аз съм избрал вече Гранд Маршал комплекта ама за все случай питах да не би да има някоя по лесна за намиране соло. На Алтерак така се къпя в хонор че максимум за седмица ще съм събрал предметите. И осевн това дава могъщ експириънс - бях на 51 ниво , оставаха ми поне 20 % до 52 ниво - минах един Алтерак за 15 минути и вдигнах ниво с победата.