За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
Таис, това са все неща за левел 70. Не вършат работа за 80. Тази дама е избрала доста лош момент да играе хънтър. Последния пач омеша много нещата и нерфовете отнесоха MM и BM към доста бурни води. Най-лесния спек в момента е SV. Но ще ви дам някой съвети.
Не знам как е облечен героя, но не е задължително да е хит cap-нат. Аз лично предпочитам да комбинирам хит рейтинг с таланта Focused Aim. Така е нужно хит от порядъка на 160-180 за да си капнат. Друго важно нещо са итемите. Как е гиърнат хънтъра, правилно ли е енчантнат и правилно ли е gem-нат.
Няма да бъда много подробен, ще се опитам да обясня простичко. Препоръчвам SV специалността с dual wield мечове за 1 ръка енчантнати с agility.
За примерене гиър и таланти ще ви дам колегата Хънтър от моята гилдия http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ands&n=Grc .
Ротацията му не е сложна: поддържа се Serpent sting винаги, останалото е Steady Shot>Explosive shot и при proc на Lock n Loaded можеш да стреляш 3хExplosive shot без cooldown, но понеже отдавна не съм играл SV не мога да кажа дали не трябва да е Explosive>Arcane>Explosive. И така да обобщим ротацията започва с Serpent Sting и винаги трябва да е up след което се блъска Explosive shot и Steady shot докато изтече cooldown на Explosive. Proc LocknLoad и там вече блъскане яко, или 3хExplosive или Explosive>Arcane>Explosive.
Това в момента е най-лесното и приятно, което хънтъра предлага.
Другото е по моята част. http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... s&n=Nheela
Тук ротацията е доста по сложна. Отваря се с Serpent sting>Chimera shot>Arcane shot>Aimed shot>Steady shot>Steady shot>Arcane shot>Chimera shot>Aimed shot>Steady shot>Steady shot>Arcane и така. Важното е винаги да поддържаш Serpent sting up с Chimera shot. Chimera shot рефрешва Serpent sting и прави допълнителен dmg. Никога не изпускайте Serpenta да ви падне и да се налага да reapply. През останалото време имате да вкарвате Arcane shot и Aimed shot когато можете. Между cooldowns вкарвайте 1-2 Steady shot.
BM не препоръчвам изобщо да се играе в момента и не смятам да навлизам в подробности.
Надявам се да съм помогнал. Постарах се по-простичко да ги напиша нещата.
Едит: Не обръщайте внимание на инфото на стафа ми. Грешно е.
Не знам как е облечен героя, но не е задължително да е хит cap-нат. Аз лично предпочитам да комбинирам хит рейтинг с таланта Focused Aim. Така е нужно хит от порядъка на 160-180 за да си капнат. Друго важно нещо са итемите. Как е гиърнат хънтъра, правилно ли е енчантнат и правилно ли е gem-нат.
Няма да бъда много подробен, ще се опитам да обясня простичко. Препоръчвам SV специалността с dual wield мечове за 1 ръка енчантнати с agility.
За примерене гиър и таланти ще ви дам колегата Хънтър от моята гилдия http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ands&n=Grc .
Ротацията му не е сложна: поддържа се Serpent sting винаги, останалото е Steady Shot>Explosive shot и при proc на Lock n Loaded можеш да стреляш 3хExplosive shot без cooldown, но понеже отдавна не съм играл SV не мога да кажа дали не трябва да е Explosive>Arcane>Explosive. И така да обобщим ротацията започва с Serpent Sting и винаги трябва да е up след което се блъска Explosive shot и Steady shot докато изтече cooldown на Explosive. Proc LocknLoad и там вече блъскане яко, или 3хExplosive или Explosive>Arcane>Explosive.
Това в момента е най-лесното и приятно, което хънтъра предлага.
Другото е по моята част. http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... s&n=Nheela
Тук ротацията е доста по сложна. Отваря се с Serpent sting>Chimera shot>Arcane shot>Aimed shot>Steady shot>Steady shot>Arcane shot>Chimera shot>Aimed shot>Steady shot>Steady shot>Arcane и така. Важното е винаги да поддържаш Serpent sting up с Chimera shot. Chimera shot рефрешва Serpent sting и прави допълнителен dmg. Никога не изпускайте Serpenta да ви падне и да се налага да reapply. През останалото време имате да вкарвате Arcane shot и Aimed shot когато можете. Между cooldowns вкарвайте 1-2 Steady shot.
BM не препоръчвам изобщо да се играе в момента и не смятам да навлизам в подробности.
Надявам се да съм помогнал. Постарах се по-простичко да ги напиша нещата.
Едит: Не обръщайте внимание на инфото на стафа ми. Грешно е.
АААААААААААААААААХАХАХАХАХАХХАХАА!!!
Бооооже, ама наистина са извратени тези от Близард!!!
обаче нямам търпение да го навлека това... безподобното!!!!!!!
ще си дам всичкото ДКП за пълен сет!! и ще ма`ам гащи като космическа ханъма в ламарини!! задължително ще нахлупя и шлема и ще го оставя да се вижда!!
ей, това просто така ме развесели, че нямам търпение да идва новия инстанс + Т8!!
* * * * *
* * * * *
милооооооооо, дай и ние да си покажем одеждите де!! я, чакай да издиря линка си в Армъри
!!и да предупредя да не ми поглеждате синия пръстен, щото засега нямам друг с +хит, а хита ми трябва!!
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... dar&n=Tais
* * * * *
Тишеее, още 5 левъла на лока и ще трябва да ме водиш из Хел-файър инстанциите!! ама преди това БРД си ми обещал
* * * * *
Шамиииииииииииииии, хайде слънчице, довечера ли ще те видим на линия?
днес минаваш през Пулсар и влизаш правия път вече, нали? стига спане и мързел!!! 10 левъла те чакат, а после и хероици!!! 

Бооооже, ама наистина са извратени тези от Близард!!!
обаче нямам търпение да го навлека това... безподобното!!!!!!!

ще си дам всичкото ДКП за пълен сет!! и ще ма`ам гащи като космическа ханъма в ламарини!! задължително ще нахлупя и шлема и ще го оставя да се вижда!!

* * * * *
Amikae, ама аз съм си признала без бой, че от хънтърство не разбирам и че нещата са за 70 лвлTais wrote:ама ще е на копи/пейст, щото нищо не разбирам от ловджийство, а и са отпреди 1 година...![]()

* * * * *
милооооооооо, дай и ние да си покажем одеждите де!! я, чакай да издиря линка си в Армъри

!!и да предупредя да не ми поглеждате синия пръстен, щото засега нямам друг с +хит, а хита ми трябва!!
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... dar&n=Tais
* * * * *
Тишеее, още 5 левъла на лока и ще трябва да ме водиш из Хел-файър инстанциите!! ама преди това БРД си ми обещал

* * * * *
Шамиииииииииииииии, хайде слънчице, довечера ли ще те видим на линия?

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Аз пък няма да й крия хубавото лице на Ланис! ПЪК!!! Иначе синият вариант на мейдж-Т8 малко и отдалече ми напомня на Т6 на попа.
То аз за какво да давам линк, като непрекъснато меня вида и екипировката си. В последно време я оставям с костюмчето от Лунния фестивал. Макар сега да е по-скоро с Валорския сет и диспиплин билда:)
То аз за какво да давам линк, като непрекъснато меня вида и екипировката си. В последно време я оставям с костюмчето от Лунния фестивал. Макар сега да е по-скоро с Валорския сет и диспиплин билда:)
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Ми да, ще те водя... на хероикTais wrote:Тишеее, още 5 левъла на лока и ще трябва да ме водиш из Хел-файър инстанциите!! ама преди това БРД си ми обещал![]()

А БРД ще го изринем отгоре-надолу, а после и отдолу-нагоре, това ми е любимия инстанс на мен

Между другото оня ден ми се беше паднало едно mental disabled party за Гундрак хероик - ДПС-уориър със щит

Изверги, аре мернете се с ордата в SH за бърз пробег на W Caverns уикенда
На Друида му е почти се тая кво облича на външен вид като е се в неква форма
Ма пак...

На Друида му е почти се тая кво облича на външен вид като е се в неква форма

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Следващия път аз и виолетовият лъч ще се радваме да сме там:)Svetlio wrote: Хеле, пък ако имаше някое рейндж-АоЕ щеше да е песен
Ники, днес няма да мога, но утре с удоволствие ще се дотреса за един пробег:) А ако кака Geaz реши да дойде, аз може и с паладинката да се присъединя.

а ти къде се навря сега баш орда да играеш, бре Кселосе!!! ами то не остава време за там - имам и лок да вдигам! а в онази пещера се губя!
да не говорим, че моята красива блъд-елфеста шадоу-прийстка на ШХ е толкова необлечена, милата, че сърцето ми се къса да я гледам така оголяла...
в момента предпочитам да си почивам, като играя с лока на Зенедар, а в останалото време съм или с Таис, или с Лийд...
Тишеее, ама какъв хероик на толкова малък лок, бре!! та аз едва ще съм полазила Аутлендс!!
а БРД-то хич не го долюбвам, обаче много хубави шоудърки пускаше една кака там... 
Едит: аааааааааааааааааааа, магарета такива!!! къде сега ще ме подмотвате из Баренс, бре?!
тъкмо я довлякох до Тундрата!!
да не говорим, че моята красива блъд-елфеста шадоу-прийстка на ШХ е толкова необлечена, милата, че сърцето ми се къса да я гледам така оголяла...
в момента предпочитам да си почивам, като играя с лока на Зенедар, а в останалото време съм или с Таис, или с Лийд...
Тишеее, ама какъв хероик на толкова малък лок, бре!! та аз едва ще съм полазила Аутлендс!!

Едит: аааааааааааааааааааа, магарета такива!!! къде сега ще ме подмотвате из Баренс, бре?!

"магарета" си ми харесва повече!! и да знаете, че много ще се опъвам на това... поради ред причини...
както вече казах, никак не ми се играе със сенчетата попеса... поне към момената... а и доколкото имам спомен, пещерата бе голяма и объркваща и ще отиде маса време за айтъми, дето ще ги смените твърде бързо... а и голям кяр от тях няма на толкова нисък левъл - мобовете и без това падат щом ви видят...
на орда територия нямам желание за буустване, защото героинята ми е със слаба екипировка, което силно ме дразни (ще трябва да пие нон-стоп вода за мана), не прави аое за по-бързо разчистване, а и не е мобилна като Таис... съответно, за да се предвижа обратно до новите земи, ще трябва да си хабя НС или да препускам маса време...
на Зенедар ще ви водя където кажете, но на ШХ - не съм фен...
както вече казах, никак не ми се играе със сенчетата попеса... поне към момената... а и доколкото имам спомен, пещерата бе голяма и объркваща и ще отиде маса време за айтъми, дето ще ги смените твърде бързо... а и голям кяр от тях няма на толкова нисък левъл - мобовете и без това падат щом ви видят...
на орда територия нямам желание за буустване, защото героинята ми е със слаба екипировка, което силно ме дразни (ще трябва да пие нон-стоп вода за мана), не прави аое за по-бързо разчистване, а и не е мобилна като Таис... съответно, за да се предвижа обратно до новите земи, ще трябва да си хабя НС или да препускам маса време...
на Зенедар ще ви водя където кажете, но на ШХ - не съм фен...
Ами... ще трябва да разходя тогава Карея (тц,тц... дори не й помня новото име) до пещерата. Честно казано не си я спомням сега, но подозирам, че като вляза, ще си припомня къде и как се ходеше. По едно време точно с Карея влизах често там. Ще видите вие holy nova power!!!!
(всъщност точно в тая пещера Ланис си пробва за пръв път holy nova-та по едни цветенца под вещото ръководство на кака Дунда
и докато Исфериотчо дереше кожи на поразия)

Е аз си играя както ми падне, не мога ви насмогвам на кариерата ;р И догодина ше ги има тия неща. 
Е аз си отмарям много там са, баренса е идилично едно такова, пък и са мога да се шмугам невидим вече за бос асасинейшън
Мискинята продължава да ми праи проблеми с лога обаче
Май ше тряя си разкарам hs-а от даларан временно. Ма ако ме викнете ше дойда ако се праи парти на мига с. Не че неква полза от ферала голяма там. 

Е аз си отмарям много там са, баренса е идилично едно такова, пък и са мога да се шмугам невидим вече за бос асасинейшън

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
на мене орда-забегванията са ми когато изпадна в депресивни състояния и бягам да играя с блъд-елфките далече от всичко и всички... затова и не бях направила бг-канал... засега ще си го държа обаче, докато ви науча новите имена на героите, че да ви намирам, когато се наложи, а после ще излезна от него, защото ще ми обезсмисли терапията...
но, да, орда земите са по-приказни някак, по-извън времето... атмосферата е различна и ми поддържат една мрачна меланхоличност, каквато ми е много уютна в моментите, когато реша да се усамотя там...

но, да, орда земите са по-приказни някак, по-извън времето... атмосферата е различна и ми поддържат една мрачна меланхоличност, каквато ми е много уютна в моментите, когато реша да се усамотя там...
Ех, Дундето...Lannis wrote:Ами... ще трябва да разходя тогава Карея (тц,тц... дори не й помня новото име) до пещерата. Честно казано не си я спомням сега, но подозирам, че като вляза, ще си припомня къде и как се ходеше. По едно време точно с Карея влизах често там. Ще видите вие holy nova power!!!!![]()
![]()
(всъщност точно в тая пещера Ланис си пробва за пръв път holy nova-та по едни цветенца под вещото ръководство на кака Дунда
![]()
![]()
и докато Исфериотчо дереше кожи на поразия)

Ми нови земи са си, има кво да се разгледа и да е интересно, мискинята са е на фаза 1 2 4 3 1 2 3 4 кликане и нерви ако съм в парти и пак объркам нещо
хаха 19ка ли държиш тишо

хаха 19ка ли държиш тишо

Last edited by Xellos on Thu Jan 29, 2009 5:28 pm, edited 1 time in total.