За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Sep 28, 2009 2:25 pm

браво, Гоше :D
ние имахме гилд-сбирка да обсъдим приоритетите си и бе решено още да не започваме ТоС 25 на хероик, а само да разчистваме на нормал за една вечер (+ ВоА 25 и Ониксия 25 вече), да правим 2 гилд-рейда за ТоС 10 за емблеми и безплатен гиър на по-нямащите, а в останалите дни - хард модове на Улдуар 25... но като гледам какъв е интереса към рейдване в Улдуар, може и тази програма да не се задържи дълго... :roll: не че съм недоволна на този етап, защото в момента съм болна и физически ми е трудно да играя концентрирано в рейд и то - хард моудс, но като се почувствам по-добре си знам, че ще ми залипсва по-сериозното рейдване... само дето офицерите смятат, че няма да успеем да се справим с бийстовете в ТоС 25 хероик... :(
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Goshko
Misting

Post by Goshko » Mon Sep 28, 2009 3:18 pm

Бая зор си бяха зверовете. Тази седмица ги свалихме на 30тия опит, миналата не ходихме, но по-миналата имахме 40+ опита на тях. Снощи променихме тактиката обаче и паднаха за 2 часа. Дръпнахме 1 път и лорда и стигнахме 40%, но оставихме за днес че беше 12 часа.

Улдуар хард мод освен за дракона и за да видите Алгалон няма причина да се прави в момента, но и двете стават по-лесно на 10man :) И ние щяхме да правим Улдуар ама сега като има развитие по ToC - едва ли.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Sep 28, 2009 3:40 pm

RRS - na 58-mo ниво - това http://www.wowwiki.com/Rage_Reaver
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 28, 2009 3:54 pm

И от какъв зор 77.4 щета, +26 сила + 41 стамина +1% критикал шанс
да е по зле от
58.1 щета, +19 агилити, + 30 стамина

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Sep 28, 2009 4:01 pm

Станах бърже Brewmaster, ако следвате указанията в съседната тема (само да не ги объркате, че станаха много съседните теми :lol: ) си е лесна работа 8-) То гледам Близард вече стартирали Харвест фестивала, ей, не ме оставят да си почина тез хора, после ще пуснат и Хелоуина и отиде къде зимата :cry:

А Корен не се дава лесно да мре на соло. Тъпото е че мога да правя само по един опит на ден, но вчера го свалих до 10% :mrgreen: Реших да му отида на крака с танкинг гиър (досега все ходех с ПвП) и стана доста забавно - той ме бие, пък демидж не прави :twisted: Ама като падна на 10% взе да ми слага бъчви на главата, онези двете неговите метреси ме замерват с бира, та не знам коя по-напред да изпия... или бъчвосан или стъннат и ме приключиха за норматив, дори ЛоХ не успях да пусна :shock: Но нищо, ще се подготвя с FreeActionPotion, ще насменя някой друг тринкет и пак ще ходя да го дърпам джуджака за брадата. То още някой друг ден ще е там, дано го гътна :roll:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Sep 28, 2009 4:33 pm

Svetlio wrote:Ама като падна на 10% взе да ми слага бъчви на главата, онези двете неговите метреси ме замерват с бира, та не знам коя по-напред да изпия...
:lol: :lol: :lol:

Хем жени, хем пиене, как да се съсредоточи човек :D
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Sep 28, 2009 4:37 pm

ми щото това оръжие се взима след първия куест който направиш в HFP. Просто няма смисъл да си губиш времето.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 28, 2009 4:48 pm

Как тъй - да си губя времето :shock: Аз затова играя играта - за ПвП и батълграунди, със или без награда пак щях да ги играя а щом има и награди - бонус :) Пък и дали е първи или втори куест - далеч не е кой знае какво 20 точки разлика щета , без да отчитаме силата .

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Sep 28, 2009 4:52 pm

first lesson of TBC - HFP is total gear reset.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 28, 2009 4:58 pm

Друг път - точно с тоя меч ще изкарам поне половината Аутленд без да ми падне нещо еквивалентно. Тотал ресет е ако нямаш нищо.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Sep 28, 2009 5:04 pm

амии... аз искам 310% маунт... :( ей, така - да усещам свистене, докато летя, особено ако съм в парти с паладин с включена крусейдър-аура 8-) бързите летялки са ми слабост откак ги пуснаха :?

иначе и аз нямам търпение за ТоС 25 хероик, но народа в гилдията е настроен за по-леки рейдове, без много уайпс :cry: и съответно - прогреса ни е никакъв... дори нямам вече какво да взимам като айтъми... имам насъбрани към над 120 триумф-значки, дето прашасват... взех само някакъв нек от Близначките май бе в ТоС 25, не помня... имам безумно много ДКП, но пък и нищо като ъпгрейд не ми пада... за разнообразие мисля да пробвам аркейна тези дни да усетя разликата след пач 3.2.2... две от магетата ни го направиха с добри резултати... проблема е, че екипировката ми е събирана за файър и ще трябва да помисля какви промени могат лесно да бъдат направени, за да бъде пригодена към аркейн...

последните дни, може би поради болестта, предпочитам да се мотая из нисколевълни територии... шамана ми без да усетя стана 41 лвл, а само преди дни бе 32... много бързо се левълва, обаче трябва да измисля вариант да се отърва от слона като маунт :? е, няма по-неудобно добиче!! като се заклещи на вратата на АН и няма влизане! някакви идеи как най-бързо мога да го сменя с друг маунт и какъв?
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Sep 28, 2009 6:47 pm

Кон ;)

Ееее нема такъв як стрип до саааа mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.lfgcomic.com/page/291 :
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Goshko
Misting

Post by Goshko » Tue Sep 29, 2009 12:19 am

Лорда и шампионите в торбата. В пъти по лесни босове от първия. Ако минете първия няма как да не можете да минете втория. Третия вече е малко по различно защото не е точно PvE, а и доста са поумнели от normal-a насам, но с 5 опита и тях взехме. Останаха ни за утре Валкириите. Те изглеждат малко по-сложни.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Sep 29, 2009 8:46 am

Вчера пак рейда си е** мамата.

Отново Улдуар и пак безсмислени хард модове на Левиатана и ХТ. С непълен рейд и за 2 часа и половина рейд време. За поредна седмица се очертава(ше) да убием само първите няколко боса в У25 и останалите дори да не ги помиришем.

Изразих своето недоволство в бг канала и срещнах само неразбиране, апатия и подигравки. Дори малката Дима взе да се базика с мен!

Обсъдих недоволството си с една друидка, тя се оказа съпричастна и като дръпна една истерична реч по вента, колко безсмислено било да бъхтим цял рейд само на едни и същи хард модове и какъв бил смисъла след като отново няма да бием останалите и тн и тн. Абе яко беше превъртяла, чак се почувствах 0.1% гузен.

Бихме го Левиатана само с 3 кули, че 4 ни се опънаха, и тук дойде моя момент. Или аз поне така си мислех. От Игнис ми падна дългоочаквания танкерски тринкет. Роллнах, спечелих и дори ми го дадоха! Доста се зарадвах естествено....колко наивно от моя страна (естествено).

Още на следващия босс получавам уиспър от един офицер Блоб, който ме пита "Абе на тебе колко много ти трябва този тринкет и колко сериозно мислиш да танкваш?". На което аз му отговорих, че все още чакам своя шанс да танквам и понеже зацепих откъде духа вятъра добавих "Конт (дпс уориър, оффспек танк и офицер) ли ти хленчи заради тринкета?".

Бях уцелил в десятката (естествено) и Блоб ми каза, че е така, Конт просто се "чудил" дали намеренията ми да танквам са наистина сериозни. Както разбрах по-късно Конт е изразявал своето "учудване" не само към Блоб, ами и към гилд мастъра и всичко де що е офицер при нас. Та след като обясних, че наистина искам да съм офтанк уиспърите спряха и аз отново си повярвах, че цялата история вече е приключила. Колко наивно от моя страна (естествено).

Уайпнахме си като пичове на ХТ хардмод, Рейда свърши само с 3 убити боса и една прахосана рейд вечер. Гилд мастъра + въпросния Конт, едно заблудено роге, на Ланис поредния алт и аз отидохме да си правим дейли хероика. Гилд мастъра пита кой ще танква, аз си казва, че в 5мен инстанси предпочитам да съм танк, а не муункин. Конт пък отсича троснато, че той повече нямал намерение да танква където и да е и ми предоставя пълно поле за извява навсякъде от тук нататък.

И атаката дойде още на съмънинг камъка отвън. Гилд мастъра ми уиспърва "Абе знам, че звучи гадно, ама защо не дадеш тринкета на Конт в името на гилд и рейд бенефита". Веднага се сетих за Кръстника и култовото "Предложение на което не можеш да откажеш". Бях толкова бесен, че дори не се усетих да се възползвам от ситуацията поне да се спазаря и аз за някакъв луут приоритет спрямо други нахалници дето също искат оффспек танк айтъми.

Траде-вам на Конт тринкета с отвращение и той го отказва. Решил беше да го играе малко на гордост за 5 мин поне. Започва един разговор между него и ГМ-то на уиспъри. По някое време получавам уиспър от Конт "I don't want people to think that I am QQ-ing over items" после отново тишина, ония нещо си се разбират и накрая ГМ-ти ми пише "Дай му го, той ще го вземе сега". Трейдвам му тринкета, оня го отнася като водно колело шамандура в пълно мълчание и дори едно "благодаря" не ми написа. Не напразно понякога го пиша C*ntageous. По принцип е Contageous но има по-подходяща буква от "о" в името му.

Жалко, че не се възползвах от момента поне да си пазаря за луут приоритет и аз и за този тринкет за бъдещите ни рейдове. Днес изобщо няма да се появявам, в Сряда мисля да хвана ГМ-то и макар малко със закъснение да се разясни, ще има ли то правила за танк приоритет за всички или ще са само избирателни.
Не мое да мъмриш, брат!

Goshko
Misting

Post by Goshko » Tue Sep 29, 2009 9:03 am

Dzvero wrote:По някое време получавам уиспър от Конт "I don't want people to think that I am QQ-ing over items" после отново тишина
Защо не му написа "You're far, far too late for that, people already KNOW you're QQing over items."?