Вчера пак рейда си е** мамата.
Отново Улдуар и пак безсмислени хард модове на Левиатана и ХТ. С непълен рейд и за 2 часа и половина рейд време. За поредна седмица се очертава(ше) да убием само първите няколко боса в У25 и останалите дори да не ги помиришем.
Изразих своето недоволство в бг канала и срещнах само неразбиране, апатия и подигравки. Дори малката Дима взе да се базика с мен!
Обсъдих недоволството си с една друидка, тя се оказа съпричастна и като дръпна една истерична реч по вента, колко безсмислено било да бъхтим цял рейд само на едни и същи хард модове и какъв бил смисъла след като отново няма да бием останалите и тн и тн. Абе яко беше превъртяла, чак се почувствах 0.1% гузен.
Бихме го Левиатана само с 3 кули, че 4 ни се опънаха, и тук дойде моя момент. Или аз поне така си мислех. От Игнис ми падна дългоочаквания танкерски тринкет. Роллнах, спечелих и дори ми го дадоха! Доста се зарадвах естествено....колко наивно от моя страна (естествено).
Още на следващия босс получавам уиспър от един офицер Блоб, който ме пита "Абе на тебе колко много ти трябва този тринкет и колко сериозно мислиш да танкваш?". На което аз му отговорих, че все още чакам своя шанс да танквам и понеже зацепих откъде духа вятъра добавих "Конт (дпс уориър, оффспек танк и офицер) ли ти хленчи заради тринкета?".
Бях уцелил в десятката (естествено) и Блоб ми каза, че е така, Конт просто се "чудил" дали намеренията ми да танквам са наистина сериозни. Както разбрах по-късно Конт е изразявал своето "учудване" не само към Блоб, ами и към гилд мастъра и всичко де що е офицер при нас. Та след като обясних, че наистина искам да съм офтанк уиспърите спряха и аз отново си повярвах, че цялата история вече е приключила. Колко наивно от моя страна (естествено).
Уайпнахме си като пичове на ХТ хардмод, Рейда свърши само с 3 убити боса и една прахосана рейд вечер. Гилд мастъра + въпросния Конт, едно заблудено роге, на Ланис поредния алт и аз отидохме да си правим дейли хероика. Гилд мастъра пита кой ще танква, аз си казва, че в 5мен инстанси предпочитам да съм танк, а не муункин. Конт пък отсича троснато, че той повече нямал намерение да танква където и да е и ми предоставя пълно поле за извява навсякъде от тук нататък.
И атаката дойде още на съмънинг камъка отвън. Гилд мастъра ми уиспърва "Абе знам, че звучи гадно, ама защо не дадеш тринкета на Конт в името на гилд и рейд бенефита". Веднага се сетих за Кръстника и култовото "Предложение на което не можеш да откажеш". Бях толкова бесен, че дори не се усетих да се възползвам от ситуацията поне да се спазаря и аз за някакъв луут приоритет спрямо други нахалници дето също искат оффспек танк айтъми.
Траде-вам на Конт тринкета с отвращение и той го отказва. Решил беше да го играе малко на гордост за 5 мин поне. Започва един разговор между него и ГМ-то на уиспъри. По някое време получавам уиспър от Конт "I don't want people to think that I am QQ-ing over items" после отново тишина, ония нещо си се разбират и накрая ГМ-ти ми пише "Дай му го, той ще го вземе сега". Трейдвам му тринкета, оня го отнася като водно колело шамандура в пълно мълчание и дори едно "благодаря" не ми написа. Не напразно понякога го пиша C*ntageous. По принцип е Contageous но има по-подходяща буква от "о" в името му.
Жалко, че не се възползвах от момента поне да си пазаря за луут приоритет и аз и за този тринкет за бъдещите ни рейдове. Днес изобщо няма да се появявам, в Сряда мисля да хвана ГМ-то и макар малко със закъснение да се разясни, ще има ли то правила за танк приоритет за всички или ще са само избирателни.
Не мое да мъмриш, брат!