Мааму, всъщност мъжките статии за справяне с живота са също толкова тъпи, колкото и женските.
И съответните най-меки реакции на посочените методи:
1. "Добре, как за десет години не ми научи мерките? Две деца са излези през тоя таз, няма как да е като на седмокласничка. Нищо не можеш да запомниш! И вчера не си платил водата!"
2. "Благодаря ти, Мечооооо. И си сигурен, че нямаш нищо против в понеделник сряда и петък ти да взимаш децата, да правиш вечеря и да простираш прането? Мале, колко си добричък!!!"
3. "Ама, зайче, да се изгубя съвсем ли искаш? Но за да не ти е гадно ще излизам да вечерям на кръчма с Мими и ще ти мия марулките. И много ще те подкрепям и ще гледам да не си хапваш тайничко."
4. "Добре, бе, може ли да си такъв егоист, на себе си слагаш тройно повече? И със заплатата така правиш, прпивате я с Мишо в оная пробита кръчма, а после ми се влачиш тук да замезиш!"
5. "Мило, не можем да идем в Петър Първи и да нося рокля от 98-ма, ти луд ли си? Утре отиваме да си купя нова!"
6. "А, снимките ми от бала! Много тъпа прическа носех тогава, сега ми е много по-добре, нали?
7. "Абе, извратеняко, как искаш да ти правя кисело зеле по бански, бе?"
I don't wanna die
But I ain't keen on living either