Същото. Това ревю е единственото негативно в нета на което съм попадал, така че съм склонен да го отдам на лоша бройка.Lord wrote:Имаш предвид това, нали?
Amazon Kindle
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- Moridin
- Global Moderator
Ем... аз съм си постнал линк към това, което съм гледал, тъй че е ясно какво съм имал предвид 
Иначе не вярвам Пейпъруайт да е с по-лош екран от 70-доларовия Киндъл. Просто няма как да е така. Макар че хардуерните бутони си струват обмислянето, но не колкото лампата. Загубата на паметта и аудиото са абсолютно ирелевантни и вървят заедно. Като нямаш мп3ки, за какво ти е толкова памет, и без това индексирането му издишаше дори на моите 100ина и по-малко книжки. Аудиото пер се е абс излишно на това устройство.

Иначе не вярвам Пейпъруайт да е с по-лош екран от 70-доларовия Киндъл. Просто няма как да е така. Макар че хардуерните бутони си струват обмислянето, но не колкото лампата. Загубата на паметта и аудиото са абсолютно ирелевантни и вървят заедно. Като нямаш мп3ки, за какво ти е толкова памет, и без това индексирането му издишаше дори на моите 100ина и по-малко книжки. Аудиото пер се е абс излишно на това устройство.
This is it. Ground zero.
Нещо не ми харесва на къде отива тенденцията с тея нови 'пейпъруайт ' видове. Някак си макар да е ипейпър и светлината да е отзад, пак си е катп ЛСД едва ли не и те облъчва... Тук ги има в един магазин всички модели така че ще направя тест и ще пиша пак.
Но е тъпо че Амазон махнаха от линията си нормалния Киндъл, пък и ДиЕкс-а го махнаха... Като цяло от всичките рийдъри сега си мисля че АйПад мини е най-подходящ, стига човек да не е традиционист разбира се.
Но е тъпо че Амазон махнаха от линията си нормалния Киндъл, пък и ДиЕкс-а го махнаха... Като цяло от всичките рийдъри сега си мисля че АйПад мини е най-подходящ, стига човек да не е традиционист разбира се.

"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
Поисках и дадах пари на приятелка, която посещава Щатите да ми купи Kindle Paperwhite, но в момента бил изчерпан. Имам един ден да реша дали да го заменя с нещо. Препоръайте?
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Прееба ми се Киндълът и с помощта на хелп центъра им ще получа риплейсмънт от Щатите, та имам въпрос. Ето частта от писмото им относно риплейсмънта:
Също така искат да получат дефектния до 30 дни, считано от днес. Дадоха ми адрес и т.н. Как да подходя при изпращането? Предложиха ми и да "застраховам" пратката, което не знам точно какво значи.
Та всякаква помощ ще ми е добре дошла
Въпросът ми е, какво се иска от мен и ако се иска минаване през митници и т.н., какво въобще да правя? Конкретно по тоя параграф съм напълно неориентиран.Here's some information about how your order was placed to avoid any delays in customs:
I created the replacement order with charges using a gift certificate balance I applied to your account. No charge was placed on your credit card.
Here's your replacement order information:
Order Number: 103-4038088-1355465
Estimated Delivery Date: Wednesday, December 19, 2012 - Friday, December 21, 2012
Please don't modify the replacement order in Your Account, as that may delay the replacement shipment.
Също така искат да получат дефектния до 30 дни, считано от днес. Дадоха ми адрес и т.н. Как да подходя при изпращането? Предложиха ми и да "застраховам" пратката, което не знам точно какво значи.
Та всякаква помощ ще ми е добре дошла

- Moridin
- Global Moderator
Най-добре им питай пак и ги питай дали те ще покрият разходите по изпращането на дефектния. Ако да - отиваш в куриер (EMS ака БГ пощи международен клон са по-евтини от DHL, иначе май и FedEx имат вече офис в София) и пращаш за тяхна сметка на адрес който трябва да ги питаш (ако не си ги питал). Ако няма да покрият разходите, трябва да питаш в пощите какви са ти опциите за застраховка и препоръка, за да избереш нещо евтино.
Митницата е божа работа. Ако ти спрат там пратката, ще ти пратят известие и на място ще разбереш какво да правиш (кошмарно е). Ако си късметлия, ще ти дойде в пощенския клон.
Митницата е божа работа. Ако ти спрат там пратката, ще ти пратят известие и на място ще разбереш какво да правиш (кошмарно е). Ако си късметлия, ще ти дойде в пощенския клон.
This is it. Ground zero.
Еми давай си твоя адрес с твоя пощенски код, така вероятността да ти дойде направо в кварталната поща без митническите галимации е по-голяма.
Така като си написал 1000 най-вероятно ще цъфне баш на митницата и ще си изгубиш най-малко половин ден, а и айде ходи им обяснявай че е replacement като отидеш да си го взимаш.
Така като си написал 1000 най-вероятно ще цъфне баш на митницата и ще си изгубиш най-малко половин ден, а и айде ходи им обяснявай че е replacement като отидеш да си го взимаш.