Doctor Who & Torchwood

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
трубадур
Elder God

Re: Doctor Who & Torchwood

Post by трубадур » Mon Jul 17, 2017 8:35 am

Като човек дето въобще не го еня за дофтора даже аз знам, че предложенията да е жена не са от вчера, даже има и един епизод ебавка, където е жена и се води за доста свеж и обичан. От друга страна кор за Мофат, който май вече не е и шоурънър, та идеята може да е дошла от друго място, но въпреки всичко кор за тоя.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Mon Jul 17, 2017 10:48 am

Вижте ни колко сме прогресивни, ще сложим млада бяла, руса жена? Гениално. Уитакър не е Гомез откъм харизма.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Mon Jul 17, 2017 10:52 am

Кво им е на белите млади руси жени? Доста са приятни за окото, ако са симетрични в лицето и теглото им е в прилични граници :lol:

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Jul 17, 2017 10:59 am

tigermaster wrote:
Sun Jul 16, 2017 8:23 pm
Новият Доктор е феминистка:
http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-40624288
Лол, явно са забравили, че основното, което им съсипа сериала, е идиотската сошъл-джъстис-уориърщина на Мофат, та продължават в същия дух.
Не гледам сериала, ама по мои наблюдения бая SJWс тотално мразят Мофат и има една камара статии от разни медии какъв отявлен сексист е... 8-)
Като искат женски таймлорд, да направят спиноф на сериала. Не е като да нямат възможности. Защо ще сменят пола на герой, който в над половинвековното си съществуване не си е сменял пола?
Точно за този герой не е ли нормално да може да си сменя пола, в смисъл това е част от способностите на timelords, доколкото знам?
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Litz
Ascendent

Post by Litz » Mon Jul 17, 2017 11:17 am

трубадур wrote:
Mon Jul 17, 2017 10:52 am
Кво им е на белите млади руси жени? Доста са приятни за окото, ако са симетрични в лицето и теглото им е в прилични граници :lol:
Нема проблем с тях, но ако се буташ да си супер прогресивен и дайвърс, те не ти печелят точки.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Mon Jul 17, 2017 11:28 am

Деа знам русите (съдейки по черните ѝ корени мацорляка май е изрусена), красиви, млади, слаби жени са рядкост irl. Доста по-малко малцинство са от произволна кафява дебелана. Сейв дъ бютифул блонд уимен един вид. :ninja:

Още ме изумява фактът, че хората се терзаят от кастинг решения в сериали и филми. Още по ме впечатлява, че има хора, дето се вълнуват от доктор ху, де. Това нещо е негледаемо.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Mon Jul 17, 2017 1:20 pm

Demandred wrote:
Mon Jul 17, 2017 10:59 am
tigermaster wrote:
Sun Jul 16, 2017 8:23 pm
Новият Доктор е феминистка:
http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-40624288
Лол, явно са забравили, че основното, което им съсипа сериала, е идиотската сошъл-джъстис-уориърщина на Мофат, та продължават в същия дух.
Не гледам сериала, ама по мои наблюдения бая SJWс тотално мразят Мофат и има една камара статии от разни медии какъв отявлен сексист е... 8-)
Като искат женски таймлорд, да направят спиноф на сериала. Не е като да нямат възможности. Защо ще сменят пола на герой, който в над половинвековното си съществуване не си е сменял пола?
Точно за този герой не е ли нормално да може да си сменя пола, в смисъл това е част от способностите на timelords, доколкото знам?
Да, на Смит Доктора нали си беше помислил че е жена заради косата :)
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Jul 17, 2017 1:30 pm

Demandred wrote:
Mon Jul 17, 2017 10:59 am
Ами, до преди Мофат да реши, че Мастъра може да е жена, май не беше толкова нормално - а, според мен поне, единственият начин да върнат сериала в релси е напълно да забравят всичко, което се случи, след като Дейвид Тенант спря да играе ролята.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Mon Jul 17, 2017 2:04 pm

Ето я новината, отразена и в списанието:
http://www.shadowdance.info/magazine/ne ... octor-who/

Както съм написал - от 2011-та насам си е тотално канон тайм лордовете да си сменят пола. Регенарациите винаги са на случаен принцип, може всичко да стане.

Аз съм много доволен.
А имаше слухове, че може да вземат Давос от Айрън Фист:
Spoiler: show
Image

Аз съм го обожавам, но много се молих да не стане, за да може той да си разгърне хубаво Давос в следващите сезони на Айрън фист:D Явно е спасен!

А Джоди е чудесна, има много хубаво излъчване. От години не съм бил така хайпнат! Не мислех, че ще ме спечелят отново, след като Ривър си замина окончателно по-миналата Коледа.
But goddamn,
you got me in love again

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed Jul 19, 2017 8:59 am

https://www.facebook.com/thefeedsbsvice ... K1REVtBfVc

Доста забавно видео за Doctor Who helpline :mrgreen:
shadow dance nikoga ne luje

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 23, 2018 6:48 pm

Jodie Whittaker ме радва като новия Доктор за начало, ако си пооправят сценария ще стане пак гледаемо. :yay:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Oct 24, 2018 3:18 pm

Първият епизод от новия сезон, всъщност, не е лош. Джоди Уитакър е симпатичен Доктор, имаше ефекти и приключения, и си личеше, че не е писано от Мофат, което е яко. А и, изненадващо, не ме тровеха с идеология - а не е да нямаха мегдан за това.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 24, 2018 7:21 pm

3 епизода по-късно нарастващо ме радва как върви, то след предишното нанадолнище и на малко се радвам де. :yay:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Litz
Ascendent

Post by Litz » Sat May 14, 2022 4:50 pm

Ерик от sex Education ще е новият Доктор, а Едгар Райт щял да режисира първият епизод. Баси. Колко много искат да възродят тоя сериал.

Martix
Archmage

Post by Martix » Sat May 14, 2022 7:27 pm

Тоя сериал още го влача, в началото на 12-ти сезон съм. Проблемът му е много далече от това кой актьор ще играе доктора. Най-подходящия актьор Капалди игра в най-тъпите сезони. Проблемът е, че трябваше да го спрат отдавна, (или го ползват за някво пране на пари, ддз).

А момчето изглежда като пик, специално избран да тригерва десни снежинки. Младичък ми се вижда за доктор, може би щеше да е по-добре да е компаниън, но може и да го пулне, има я тая енергичност и експресивност, която е нужна. Въобще не го харесвам в Sex Education, но то целия SE е упражнение по британски криндж, тъй че не мога да обвиня актьора.
There are no rules! I'm gonna get you!