Първата серия как започва просто....
Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Става. Доста приятен е всъщност. Но май ще си остане само 1 сезон.Delegat wrote:По AXN от неделя пускат The Dresden files. Някой гледал ли го е сериала и да каже дали става?
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Изгледах двата сезона на Рим и не съм на себе си. Ебахти каста, ебахти атмосферата, ебахти йебането, ебахти якото кеф!
А Марк Антоний официално ми влиза в списъка на най-любимите любимци евъъър. Влюбена съм, чак ми се вие от възторг - неприлично готин е просто. Цезар също беше убиствен. От жените - Атия фор тех уин, нема такава яка кучка...
Искам още деба! Искам още!
Въпреки че като се замисля, Октавиан прилича на психопат убиец и без Марк Антоний трудно ще го издържа...
А Марк Антоний официално ми влиза в списъка на най-любимите любимци евъъър. Влюбена съм, чак ми се вие от възторг - неприлично готин е просто. Цезар също беше убиствен. От жените - Атия фор тех уин, нема такава яка кучка...
Искам още деба! Искам още!
Въпреки че като се замисля, Октавиан прилича на психопат убиец и без Марк Антоний трудно ще го издържа...
А, Рим е супер
, макар че втория сезон не съм го гледала (само 1 епизод) още.
Бтв, току що изгледах последния епизод на сезон 3 и първия на сезон 4 на Стар Трека и съм ей така -
. Голям кеф, голямо чудо
.
Бтв, току що изгледах последния епизод на сезон 3 и първия на сезон 4 на Стар Трека и съм ей така -
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Малкълм > Всички останали сериали
Малкълм сезон 3 > Всички останали сезони
(Серията, в която Френсис и компания бяха заключени в оная барака в Аляска == Серията, в която Рийс караше шофьорски курсове и отвлече някво момиче) > Всички останали серии
Френсис > Всички останали чарактъри

Малкълм сезон 3 > Всички останали сезони
(Серията, в която Френсис и компания бяха заключени в оная барака в Аляска == Серията, в която Рийс караше шофьорски курсове и отвлече някво момиче) > Всички останали серии
Френсис > Всички останали чарактъри
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Малко инфо за The Dresden Files и Rome - The Dresden Files няма да продължи отвъд един сезон, за съжаление, и то точно когато беше почнал да става наистина приличен. Първите два епизода бяха доста посредствени, но след това почна да се подобрява значително, и беше адски тъпо, че го спряха, но причината почна да става клише - не че няма аудитория, просто не е търсената такава, от което по-ниски рекламни приходи и т.н.
Колкото до "Рим", там просто няма как да има продължение, защото трябва да се намери напълно нов актьорски състав, което не е толкова лесно, ако целта е качеството да се запази. Двата сезона си бяха много логично свързани, тъй като историята на Октавиан е много тясно свързана с тази на Гай Юлий Цезар. Освен това, ако тръгнат да правят нещо друго, ще се трябва да се сравняват с доста други филми за Нерон, Калигула или Клавдий (примерно сериалът на BBC "Аз, Клавдий", по едноименната книга). Така че не ми се струва, че скоро ще има нещо ново по този раздел.
Колкото до "Рим", там просто няма как да има продължение, защото трябва да се намери напълно нов актьорски състав, което не е толкова лесно, ако целта е качеството да се запази. Двата сезона си бяха много логично свързани, тъй като историята на Октавиан е много тясно свързана с тази на Гай Юлий Цезар. Освен това, ако тръгнат да правят нещо друго, ще се трябва да се сравняват с доста други филми за Нерон, Калигула или Клавдий (примерно сериалът на BBC "Аз, Клавдий", по едноименната книга). Така че не ми се струва, че скоро ще има нещо ново по този раздел.
This signature is not yet rated