За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Jan 30, 2009 3:27 pm

Аз попаднах на 3 магета веднъж - в AV. Доста ефектно.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jan 30, 2009 3:31 pm

Amikae, ти го играеш хънтър и си имаш FD дето ти е хем инстант, хем само на 30 сек. КД (ако си спомням добре) и ти чисти изцяло агрото, така че ти си лесен... :D

"изпускането на агро" или "дърпането на агро", според мен, не е проблем на танка... от него се иска просто да върши това, за което е в рейда - да трупа агро колкото може повече... останалото е проблем на дпс-то... демек ще да се стигне до дърпане на агро не, когато танка не си е свършил работата, а защото дпс-то съвсем нубската го е ударило на нюк и е отсвирило да се съобразява с такива "не-важни" неща...

това ми напомня за времената, когато прохождах в ПвЕ-то и с тогавашната ми гилдия правехме само МС и ЗГ... едно приятелче - маге - Сиси, първия Фийлд Маршал-маге на Зенедар, бе решил да изостави ПвП-то и да се включи в гилд-рейдовете им за БВЛ (към онзи момент това бе черешката на тортата)... и тъй като той си ме обучаваше принципно, го попитах как се справя сега... та ми бе споделил, че му е трудно още, защото "вече му се налага да се учи как да си контролира агрото"... чак по-късно разбрах точно какво е имал предвид, защото наистина си е майсторство да правиш максималния възможен дмж без да дърпаш агрото... и ако дпс-тата не се съобразяват (както вече са и добре облечени) и вземат, че го ударят на нюк от момента на пулване на боса, няма танк, дето да го удържи...

Едит: СПАМЕРИ! докато насмогна да постна (, че съм зарита с работа :( ) и вие вече на съвсем друга вълна :D

бтв, аз това с 2 компютъра и 2 акаунта го ползвам, за да може чрез Глориан (от акаунта на мъжа ми) да си енчантна айтъми на Таис или Лийд, дето са на моя акаунт!!

а последно го ползвах по много безумен начин (за ужас на мъж ми!) - сина ми (на 6г. и половина) седна на баща си на компютъра с един от -лоу-левъл-алтовете му 14 лвл роге и плътно ме следваше (аз - с магето си) в Дедмайнс, като послушно луутваше избитите мобове и викаше силно майка си, когато го застигне патрула!! :lol: :lol: колкото и странно да е - не умря ни веднъж!!
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jan 30, 2009 5:42 pm

Кога успехте изпишете толкоз бре :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Jan 30, 2009 6:40 pm

RRSunknown wrote:
Lannis wrote:И кутийки с хапчета между двата монитора? :roll:
Аз и с по едно от изброението не се оправям винаги достатъчно добре:)
що бе много е благо :)
по принцип единия следва другия с аутофолоу а като почне боя само хийлваш основния с лявата ръка отвреме на време :)
На времето имаше един мултибокс отбор 5 елементал шамана. Само гледаш как пича натиска 1 копче и и 5те почват да кастват онзи ток на веднъж. Доста страшничко беше.

Таис, ама аз освен, че FD мога и да Misdirect-вам и го правя просто за всеки случай, дори и в хероик, нищо че ми се сърдят танковете. :) "Немали нужда" :?

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Feb 02, 2009 10:02 am

уважавам аз МД на хънтърите... все ми се струва, че и танковете би трябвало да му се радват, щото ако помня добре, той генерира допълнително агро за танка...

иначе уикенда изкарах тооооооолкоав мързеливо в кротко левълване на лок-а си... но така лесно са го направили това левълване, че 58 левъл ударих още преди да съм стъпила в Силитус и Плеглендите... обаче се оказа, че съм с 258 на майнинг, та докато я вдигах изтараших де що има мини из Ун`Горо, Уинтърспринг и Силитус, а за последните 4 точки до 300 - и Бърнинг степс... в момента, в който чукнах 300 на майнинг, потеглих към Аутлендс, като бодра 59-тка... е, понаправих само няколко куеста, колкото да взема първата роба, каска и стафа, и да стана 60 лвл.. после хукнах да си взема новите спелове и да си купя бърз кон, че не си е работа със старата лок-ска кранта из новите земи :) обаче така бързо накликах на спеловете, дето ми даваха на 60 лвл, че не обърнах внимание дали не ми дадоха бърз локски кон :roll: някой да има идея дали е нужно да се прави дългата куест-верига пак или трябва трейнър да ми го даде и на кой левъл да стане това? защото имам някакъв бегъл спомен, че чак на 71 лвл ми го дават наготово...

като резултат в момента моята мома е облечена като циганка (спомняте си добре безумните съчетания в десените и цветовете на дрешките в началните Аутлендски земи) и върху ужасна бозаво-блондинеста, но бърза кобила... исках черна, ама онова НПЦ предлагаше само бяла, кафява и Паломино (или нещо такова като име) и аз избрах последното по метода на изключването, а и защото нищо като цвят не ми говореше с надеждата, че ще е прилично на външен вид... е, не е ... ще потърся из други конеферми, щото аз това не ща да го яздя! :evil:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Feb 02, 2009 10:14 am

Няма да намериш из други конеферми - това са си конете. Остава ти демонът, който е толкова грозен в сравнение с елегантното конче, дето го яздеше досега, че чак ти иде да го риташ по рогата, дето растат от вси страни. Но честно казано, не съм проверявала на кой левъл се дава сега без куест.

Иначе уикендът наистина се оказа време за левълване в играта. Беше ми домъчняло за моята Раса и изядох целият рестед бонус на разбойничката. От левъл 62 изкласи на 65. Още 3 левъла и заминава за северните земи. Забавното беше, че най-после почнах да използвам ambush редовно (ползвах го много в самото начало, когато почти само с него успявах да убия cloth-мобове, но после се пристрастих към cheap shot)... с premeditation... и малко envenom на финала, за да ми напомня за доброто старо време в битки с Council-a в ВТ, докато довършвам гадинката пред мен. :D

И вече имам титла, достойна за възрастта ми - elder :lol: . Само дето няма да я нося, защото не обичам титли.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 02, 2009 10:57 am

Ех, не падна жезъла (http://www.wowhead.com/?item=37883), ма се пак хубав за ферал бак и нек :) Доволен съм от Cyanigosa

Телеоптиката е голям пич кат за роге ;р :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Feb 02, 2009 11:20 am

Lannis wrote:Няма да намериш из други конеферми - това са си конете.
И вече имам титла, достойна за възрастта ми - elder :lol: . Само дето няма да я нося, защото не обичам титли.
Уж Elder пък такива незрели изказвания :P Има още едно място на което продават черното конче-вихрогонче. В Елвин то е лимитид едишън, в смисъл ако някой го е купил, за теб няма, но... :lol: Но ако отидеш до Менетил Харбър или както там се казваше, конярят продава безлимитно и безсрочно черни кончета :wink:
Откъде знам ли? Ми и аз съм Elder, а и имам 51 маунта на склад :P

А локския клас-кон трябва да се учи от тренер на 61-лвл, мързи ме да ровя из пач-инфо, че да го доказвам 8-)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Feb 02, 2009 11:25 am

Хахах:) Вярно, че всъщност в Менетил беше първото място, където видях да продават кончета :lol: :lol: :lol: А колко отдавна беше това.. ех, старост ...

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Feb 02, 2009 1:17 pm

лениво и при мен. В петък и събота не играх изобщо. В неделя правих малък левъл куестове в Силитус, Стискайте плаци - още 100-120 куеста до Лормастър 8-)

Вечерта бяхме на райд, ако изобщо може да се нарече райд. Плаг крилото, дракона и КТ - около 1 час, на първа, и то с 10-тина човека дето не бяха стъпвали там. И толкоз - колкото да довършим Накс. За днес оставихме ОС2Д или 3Д - както сметнат за добре офицерите. Щото нямаше сума ти сериозни играчи. Въобще след пача хората масово се скатават баси. Цял ден с някакви алтове и като дойде райд - "на гости на нашите отивам", баси! Да пускат нов кънтент. че ще измрем от скука.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon Feb 02, 2009 3:06 pm

Е това е "проклятието" на easy mode-a. Ореваха кажуалите, децата и нублетите, че и те искат да се окичат като коледни елхички с епици даром и те ви сега. Новия контент се превзема за 1 седмица и после месеци чакане за следващия нов контент, който ще бъде изринат за 2 седмици :) Ма така става като Близзард се опитват да построят комунизма - всичко за всеки, за всички по равно.

Дано поне им дойде акъла в главите и увеличат трудността и предизвикателството за Артъс в името на доброто старо време.
Не мое да мъмриш, брат!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Feb 02, 2009 3:37 pm

Аз пък гласувам с две ръце "за" :roll: Кат един кежуъл-нублет (щот за дете не мога се класирам :lol: ) мен играта си ми харесва в тоз момент най-много. Щото е точно това, което се предполага да е - игра. А не някакво лудо състезание дето трябва да се бъхташ по 8-10 часа на ден за да се задържиш в елита :?

Не съм минал Накс? Да, ама я виж колко ачийвмънти съм събрал 8-) А за 10-ман ПъГ-ове през ден, мен не ми е зора да стана лилав, искам само да видя тез пусти легендарни босове, веднъж-два пъти да мина през тях и толкоз. А с моята скорост на игра ще ги видя и после ще пуснат някой нов пач да ме зарадват с нещо ново.

Така е то, ний - кежуълите - сме легион! :lol: :lol:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Feb 02, 2009 3:49 pm

Щом ви е лесно - нека всеки свалил Сарт с 3 дрейка да вдигне ръка. както и изфармил всички хероик ачийвмтнтс.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Feb 02, 2009 5:02 pm

бе то това ясно - всичко за всеки.
ма не за това реват хората. Просто хард кор играчите (бтв аз не се числя към тях) си искат яките райдове. Дето да има прогрес, яко бъхтане, итемизация, реквизити, атюненментс, прочее. И повечето от тях не ги е еня за ачийвмънти.
Аз се кефя лично, но не мисля, че убер постижението трябва да е само едно - ОС3Д. Или имортал. А и те тия неща са много относителни. Имортал го имат вече някои, аз лично скоро няма да го помириша с гарантиран 600+ лаг на половината парти в инстанса :D Просто не става, щото като ни писне и айде 4 значки за 15 минути. И си кътам 100+ значки от 25, 300+ значки от хероици, за кво?
Елдерите хубаво, ма елдера в Нексус го взехме на нормал, 4 човека, без хилър - аз 80ка ретри, 80ка пали танк, 71 ДК и 72 роге. За около 20 минути, без един хийл да плесна. И умря един път ДК-то само и то щото докато го биеха 3ма, аз не го хийлнах и танка не го спаси , а го гъделичкахме, защото на биричка предната вечер каза че паладините смучели :D :D :D
А тези, които са се бъхтали години в играта, кво? Сега сам бия Ониксия. Молтен Кор не иска да си ревърд с Хидраксиан вече. $ човека могат да го фармят. А преди 40 седяха на входа по 2 месеца и само надничаха.
И много още има примери, ме викат в склада :D

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Feb 02, 2009 5:36 pm

аз не се оплаквам... и ми е гот, че в два дена можем да разчистим всички хероик рейд-инстанси, стига да не си определим 2+дни за уайп-фест на OS с 3 дрейка... :D и пари имам, щото си е нужно това, когато една уайп-вечер ми излиза между 150-200 голд поправки и това е без консумативи, като фласки, бъф-храна, реагенти... ама пари се правят бързо и имаме достатъчно фрий-рейд вечери, за да си ги набавим...
а така имам и достатъчно свободно време, за да поиграя с приятелите си или да си се подмотвам по алтове... както Тишо каза, играта стана по-игра от преди, защото гилд-рейд-задълженията са сведени до минимум... и е наистина разтоварващо...
пък предизвикателствата си ги намираме сами... ето, сега има идея да правим 5 човека Каразан за ачийвмънт :lol: въобще не съм сигурна дали има предвиден такъв ачийвмънт, но идеята шепа приятели да го разчистим, ме забавлява силно :D а и докато да дойде друг хероик инстанс, поне цялата гилдия ще сме се облякли до ушите в Накс 25 :)