Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jun 10, 2007 10:26 am

Я направо една анкетка: "Любим Марвъл герой". :mrgreen: Че догодина по това време излиза и Айрън Мен с Р. Д. Джуниър.
Last edited by shayhiri on Sun Jun 10, 2007 10:28 am, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 10, 2007 10:27 am

1.Илюзионистът далеч не е Престиж ма е доста сносен филмец.
2.ХЪЛК СМАШ! Ми не знам ти колко си се интересувал от Хълк, но аз дръпнах целия последен за момента волюм да поразгледам (около 105 броя, включващи планет хълк и още доста неща, от 1999 досега са) и ми хареса много. Темата за раздвоението на личността може да е особено яко нещо при добър сценарий.
3.Като почне Уърлд Уор Хълк (който вече почна) и ХУКНЕШ да наливаш пари в Марвел йет АГЕЙН друга песна ша пееш.

Освен това Тим Рот>>>Симеон Цанев. Биг тайм. :lol:

п.с. Алекс писах за него малко в темата за комикси.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 10, 2007 10:33 am

От друга страна Симеон Цанев >>>>>>> Никола Белев, така че можеш да замълчиш смутено. Хълк Е тъп, независимо че естествено може да се получи супер качествена история сигурно дори с Green Lantern (а сигурно се и получава, ти мани...). Ивента ако кефи, ше го събирам, ма както не съм събирал стотици Марвелски поредици до сега, така мога да го игнорирам и него, ако ме дразни. Концепцията им да правят ивенти, в които само определени герои да са важни (Спайди, Айрън Мен и Капитан Америка в Сивил Уор, Х-мените и Д-р Стрейндж в House of M), ми е противна, щот означава, че ако не те кефи съответният герой, пасеш година и половина, докато мине ивентът...

А Илюзионистът беше скапан на твърде много нива, за да ме изкефи дори малко, да не говорим, че точно Ед Нортън се изложи супер много в него. Пълната безличност беше като игра.
And you can't dance with a devil on your back...

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun Jun 10, 2007 10:38 am

Кое точно прави абсурдните Капитан Америка, Айрън Мен и Спайдърмен по-добри като идея от Хълк? :?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 10, 2007 10:53 am

Омг за малко щях да замълча смутено! :lol: :lol: :lol:

Всичко е въпрос на вкус и толкоз. На мен големият зелен пич ми е 100 пъти по-интересен и от Айрън Мен, и от Капитан Америка, че и от голяма част от Екс-Мен, да не говорим, че сцените с него обективно могат да бъдат особено впечатляващи ако са направени добре заради изродската му сила. Въобще фактът, че целият Фантастик Фор + Тони Старк + Доктор Стреиндж не са могли да се оправят с него и оттам се е почнал Планет Хълк говори достатъчно :). Глупаво е да пишеш "хълк Е тъп". Ми това си е твойто мнение баси, не е някаква обективна истина.

Тук мисля, че не е темата да говорим за Илюзиониста, на мен си ми хареса много повече от средностатическите месечни бозици, просто Престиж беше по-добър и на негов фон бледнееше.

Накокошинения ми папагал >>> Симето БИГ ТАЙМ! :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jun 10, 2007 12:12 pm

Ма е зелен бееее :mrgreen: . Снимай го тоя шибан папагал най-сетне бе гад.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jun 11, 2007 11:50 pm

Опасявам се, че ФФ4 ще е голяма издънка. По-кратък е от час и половина. И, както изглежда, много по-детски от първия - а това вече е зле. Явно ще го гледам само веднъж, заради ефектите на сърфиста. Рол, подготви се, за да не се разочароваш. :(
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 11, 2007 11:56 pm

Нали си представяш как аз имам некви сериозни очаквания за точно тоя филм :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 12, 2007 12:01 am

А, добре. Ма ти все пак се беше изкефил умерено на единицата, а това отива на към по-зле, с изключение на сърфиста.

Аз хич не харесах първия (само 1 гледане), та сега ми е доста трудно да се подготвя, че тоя ще е по-зле - но по-добре така, отколкото нееб*телно или със завишени очаквания. :) :roll:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jun 12, 2007 2:21 am

Аз с кеф бих си го изгледал, поредния поп-корн флик за тая година. А си има и Джесика + НЕЩОТО! :lol:

По-скучен отбор от ФФ няма ениуей, няма начин да почне да ми пука дори малко като за Спайди или пък Айрън Мен даже.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jun 13, 2007 6:44 pm

Sicko излезна в специализираните магазини! Граби народе :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu Jun 14, 2007 10:50 am

Ето нещо обещаващо в екшън жанра, кой знае, може да е свеж полъх сред поредните продължения:
Spoiler: show
http://movies.yahoo.com/movie/180971278 ... .38226698-
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jun 14, 2007 11:09 am

Бива. :) Чудех се що не съм го чувал, а той излизал чак догодина.

http://imdb.com/title/tt0443274/

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Jun 14, 2007 1:37 pm

zhivik wrote:Ето нещо обещаващо в екшън жанра, кой знае, може да е свеж полъх сред поредните продължения:
http://movies.yahoo.com/movie/180971278 ... .38226698-
Aaaaaaaaу, ама това е Пласа Майор, в Мадрид!! Или поне са опитали да я пресъздадат (?). Иии, като гледам, яко ще я изгърмят!!! :twisted:
А и играе Eduardo Noriega
нещо не хваща добре линка та ей тоя - http://www.imdb.com/gallery/ss/0125659/ ... rdo%20(II)
, от Гръбнака на Дявола и Тесис!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jun 17, 2007 4:33 pm

http://movies.yahoo.com/movie/180978172 ... 1NrRFfVXcA

Тази есен. Зъл уестърн с Ръсел Кроу и Крисчън Бейл. :shock: И Кроу е лошият. 8-)