Аз имам чеството, че това са си отделна поредица анимации (за резидънт ивъл-а говоря). Които са под името Biohazard. Ама може и да съм се объркал.Muad_Dib wrote: А защо на въпросния трейлър пише 2000 баси? Иначе и мен ме заинтригува, но за пръв път чувам.
За WOlverine and the X-men - ами подозрително много прилича на X-Men Evolution от една страна и на direct-to-dvd филмите на Марвел като Авенджърс и Айрън Мен, от друга - като рисунък това. Определено бих го гледал на компа заради забавното озвучаване и въпреки за 583ти път предъвквания сюжетец.
Upcoming Movies, Part II
Moderator: Moridin
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Франк е режисьор, Уил Айзнер е измислил Спирит....Moridin wrote:твърде много син сити изглежда...
уил айснър, доу
Въобще тотално не виждам какво искаш да ми кажеш, Гоше....
Който го боли фара, че изглежда като Син Сити моля да напусне гилдията на яките забавни копелета, ако някога въобще е членувал.
- Moridin
- Global Moderator
Искам да кажа, че не ме кефи, че е мот-а-мо като Син Сити, шот е тъпо да се повтаря, а и нищо не може да бъде ВТОРО Син Сити така или иначе, шото Син Сити е ВЕДНЪЖ и е баси филма изобщо.
(тва важи и за Син Сити 2 и 3)
Но понеже Айзнър/снер го знам кат некъф известен пич, се надявам поне комиксът да е читав и да има приличен фън във филма.
(тва важи и за Син Сити 2 и 3)
Но понеже Айзнър/снер го знам кат некъф известен пич, се надявам поне комиксът да е читав и да има приличен фън във филма.
This is it. Ground zero.
Ми мен не ме боли, ма Син Сити кат цяло беше яко веднъж. Много ми евтинее Спирита засега, ма искам да видя нормален трейлър, това е още тийзър.
Жоре, Айзнър не го знаеш като никакъв, просто на негово име е голямата комикс-награда
Иначе Франк Милър е бахти и бездрания комикс-автор, ма дано да е як режисьор, двете не винаги са свързани
Само Джос Уидън се справя с всичко накуп 
Жоре, Айзнър не го знаеш като никакъв, просто на негово име е голямата комикс-награда
Иначе Франк Милър е бахти и бездрания комикс-автор, ма дано да е як режисьор, двете не винаги са свързани
And you can't dance with a devil on your back...
Франк Милър е бездарен в някаква паралелна вселена, където всички сме завършили информатика и най-вероятно алкохолът не е измислен дори на концептуално ниво. Ходи такни поредната историйка за това как дигат Феника за емнайсти път или как сайклопс си губи лещите
По темата: Наградата неслучайно е на Айзнер. Не само според уикипедията, а според не един и два foreword-и, които съм чел огромна част от популярните сценаристи днес го смятат за "първия" модерен сценарист на комикси. Май беше първият, който сериозно е започнал да налага сюжети без супер-герои или въобще без каквото и да е паранормално, въобще минаване към литература. Дъ Спирит доколкото си спомням е единственото му наподобяващо супергеройско произведение та силно се надявам заради това да е било особено забележително и чичо Франк да направи бахти филма. Най-известното му нещо е Contract with God. Това без да съм гледал Уикипедията.
ПОУНД.
По темата: Наградата неслучайно е на Айзнер. Не само според уикипедията, а според не един и два foreword-и, които съм чел огромна част от популярните сценаристи днес го смятат за "първия" модерен сценарист на комикси. Май беше първият, който сериозно е започнал да налага сюжети без супер-герои или въобще без каквото и да е паранормално, въобще минаване към литература. Дъ Спирит доколкото си спомням е единственото му наподобяващо супергеройско произведение та силно се надявам заради това да е било особено забележително и чичо Франк да направи бахти филма. Най-известното му нещо е Contract with God. Това без да съм гледал Уикипедията.
ПОУНД.
(ако искаш ги премести в комиксите последните 6-7)
Той понеже само 300 е написал
Човекът е измислил модерните концепции за Батман и Деърдевил, като е написал сигурно най-хубавите комикси за първия. И това е без дори да споменавам Син Сити, който за мен е абсолютно гениален комикс с уникална и неповторима атмосфера.
Той понеже само 300 е написал
Човекът е измислил модерните концепции за Батман и Деърдевил, като е написал сигурно най-хубавите комикси за първия. И това е без дори да споменавам Син Сити, който за мен е абсолютно гениален комикс с уникална и неповторима атмосфера.