DIABLO III

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon May 21, 2012 8:03 pm

RRSunknown wrote:Лошото е че и модове не може да има с шибания батълнет.

Никога няма да видим нова Dota и Eastern Sun.
Ето това е добър аргумент вече.

Но мисля че ще се появят сървъри. Имам сериозни подозрения че близард са сложили доста по голяма част от кода на играта в клиента отколкото признават.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue May 22, 2012 1:02 am

Айде пак падна BN EU. Евала.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Tue May 22, 2012 5:17 am

Малко истина:

http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... Online-DRM

Ако оставим останалите безумия покрай online only смехорията, наистина е мега дразнещо да ти лагва игра, докато я цъкаш сингъл.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 22, 2012 5:20 am

Мдам - имаме страхотен дисконект между диабло 3 играта (перфектна) и диабло 3 услугата (малко като куче на което са заковани 4 маркуча да се прави на октопод) която ти казва - bend over here it comes again.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue May 22, 2012 9:59 am

Техническата част е пълна скръб. Рекламираха мега динамичното екшън RPG и наистина е такова, но с около половин секунда лаг при бързо ползване на уменията нещата са пълна скръб. Буквално виждам закъснението, виждам, че героя ми очевидно бие не от там, където го показва на екрана, като ходя на ляво на дясно ме връща назад. Всяка вечер е така - 300+ пинг в час пик. От 12-1 часа нататък хората изчезват, пинга пада на 100 и играта става перфектна. Защо се опитаха да направят нещо, което не могат, не ми е много ясно.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 22, 2012 10:14 am

Amikae wrote: Защо се опитаха да направят нещо, което не могат, не ми е много ясно.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue May 22, 2012 12:29 pm

Почнаха да крадат акаунти - който няма допънителна защита като Authenticator просто играе на късмет всяка секунда.

Хакнати са акаунти дори на журналяги от Еврогеймър които са ревюирали играта.

Аз пък днеска гледах как човек аха да убие едни гадове и му влязоха 3-ма човека в играта -> всичко стана по силно и играта залагна -> героя му сгъна . Беше доста смешно - кафето ми излезе през носа от смях.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 22, 2012 12:33 pm

Затова quick join се изключва задължително.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 22, 2012 1:27 pm

Или просто нямаш идиоти във френдс листата и приятелите ти пишат преди да влязат за да не си в средата на мелето.

След като поуспокохме страстите от вчера ще се държа и аз като възрастен ще пусна един по-дълъг пост, като ще гледам дасъм що-годе обективен (макар че на предната страница бях наречен фенбой, което откровено ме досмеша, тази игра колко съм я хранил и колко предстои да я храня не е риба).

Вчера си качих най-после 60тия лвл с уизарда след убиването на Азмодан на Хел (бтв Драгъне казах ти, че ще с другарчетата ми ще качим преди теб, не ми спори за цикъл друг път:))) и някак си днес като се прибера от работа хич не ми се изгаря от желание да сядам да цъкам пак, досега на въпросния герой и още двама съм с общо 65 часа played така че претендирам за някакъв що-годе поглед върху нещата.

За съжаление ми изникна нещо на работа, та ще драсна после един пост синтезиран с плюсове и минуси за когото му се чете.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 22, 2012 3:39 pm

ЕБАТИ - ще има мейнтенанс на сървърите? Недоклатени лайнари.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 22, 2012 4:04 pm

Да си драсна аз замисления преди това пост. Направо и за мейнтенанса ще пиша:)

Първо минусите, защото наистина са зверски убиващи кефа на моменти:

- ЛагЪТ. ЛАГ. Лагчето. бЛАГия ЛАГЕЦ, проклетия скапан delay и въобще как може постоянно да играя с 300 ms майка му стара. На нормал може и да е все тая, но на хел при правилния чемпиън пак и правилния момент да ти лагне и може да счупите не една и две клавиатури.
- Луут - еми сори, но не стига че от стори босовете нищо няма да падне никога (копеленцата даже в прав текст са си написали доста пъти, че луутът ще е само от чемпиън паковете на високите трудности) ами и на всичкото отгоре за този еднонамилионен (да, ДУМА Е) случай в който ти падне реър/уникат шансът да става за нещо е поднулев. В смисъл пробитият им рандъм генератор можеше да изключва определени комбинации по дяволите - колко пъти съм намирал двуръчни мечове с intelligence и уизърд шапки с яко dexterity само аз си знам. И като прибавим към това, че на високите нива сменяш жълто със СИНЬО оръжие заради dps-a направо не ми се говори.
- Повтаряемост - 3 трудности една и съща история на мен лично ми дойде прекалено много, да бяха добавили поне един скапан допълнителен синематик (не дай си боже дънджън или цял АКТ) за другите трудности, а не само още от същото, ама с повече демидж и повече кръв. Сори, но е 2012, номерът от 2000 на мен не ми минава (или поне не за повече от 65 часа)
- Трудност - играта е доволно challenging, преди да имам предмети дори с уизарда ми на нормал се гърчех здраво, но после си купих неща от аукциона и си премислих билда и стана. Защо обаче говорим за минус? Защото солта на трудността в Диабло 3 се крие само и единствено в elite паковете на хел и на инферно и в нищо друго.
- Extremely unrewarding - пряко свързано с луута. Еми да гърчиш един чемпиън пак 5+ минути, за да ти пусне два сини определено грам не е мотивиращо, сори. Особено като го направиш много пъти подред. И нефалем валорът хубаво стаква, но можеше да не е 15%, а примерно 25% и проклетият стат magic find можеше да е с малко по-изяснен характер (за последното някое ако ми даде обяснителен линк ще съм благодарен).
- Нетестван продукт - ще ме извиняват, но в рамките на една седмица аз такова количество експлойти не съм очаквал, нямаше да се съглася с РРС, но вчера на рандъм си погледнах инкгеймърса преди да легна и какво да видим - бързия левелинг експлойт с рънване на нормал Азмодан, 20ти лвл за един час...Фантазия просто...
- Съпорт - non-existant на европейските сървъри.

Ще драсна за плюсовете после, че нещо сега съм насъбрал жлъч :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue May 22, 2012 4:15 pm

Описал си ми мислите направо 8-)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 22, 2012 4:44 pm

Така - за НВ и луута. Идеята е да влизаш на боса(от тия дето са с черепче на картата или е демонска глава, бали го) с 5 стака НВ, да го погалиш малко и тогава мята още 3 жълти и нагоре. Така е по дизайн. Дали е бъгнато в момента никой не знае. Можеш да тестваш и на нормал/нм примерно да изринеш един акт и да видиш какво ще дропи повече боса като влезеш на 5.(киква на 60-ти лвл)

http://www.diablofans.com/topic/41361-r ... agic-find/

МФ обяснение. Общо взето с МФ изместваш от таблицата белите и сините итеми. А допълнителния луут на босовете от НВ не зависи от МФ-то.

Това за 4-те трудности си е класическо диабло( и аз се надявах на таен синематик и малко геймплей). Грешка е, че не са го пипнали.

Забрави да добавиш че всички готини ивенти са само в първи акт. ако от Близард вкарат едни 100-на разхвърляни по актовете по ранообразни играта ще спечели МНОГО.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 22, 2012 4:50 pm

За последното - не съм забравил, защото просто не е така. Мен лично втори акт ми е любим именно заради ивентите, например този в който се сещаш с потомъка на некрото от двойката (това ми е любимият клас от там) - е щях да се ИЗПРАЗНЯ то кеф като срещнах случайно.
А допълнителния луут на босовете от НВ не зависи от МФ-то.
Ех имаше си хас да не хвърлиш светлина по нещо, което дори не си виждал:). Nephalem Valor Е MAGIC FIND 15%, КОЙТО СТАКВА след всеки пак, не са различни неща, с валора просто имаш още и още меджик файнд.

И ще тествам още, но не тия дни, омръзна ми, ще цъкам днес торчлайт 2 бетата, че си получих инвайта, диаблото утре пак чак.

И мерси за линказ а мф-то, аз си го намерих класически след като постнах:)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 22, 2012 4:55 pm

The Nephalem Valor buff increases a player's Magic Find as well as increase the amount of loot drops from a boss.
Т.е. исках да кажа че не работи само на МФ ниво. Това е вадено по изказвания да diablo fans.

Мога ли да кажа че за Т2 си хммм късметлия. при мен още не е дошъл кода :(