Да си драсна аз замисления преди това пост. Направо и за мейнтенанса ще пиша:)
Първо минусите, защото наистина са зверски убиващи кефа на моменти:
- ЛагЪТ. ЛАГ. Лагчето. бЛАГия ЛАГЕЦ, проклетия скапан delay и въобще как може постоянно да играя с 300 ms майка му стара. На нормал може и да е все тая, но на хел при правилния чемпиън пак и правилния момент да ти лагне и може да счупите не една и две клавиатури.
- Луут - еми сори, но не стига че от стори босовете нищо няма да падне никога (копеленцата даже в прав текст са си написали доста пъти, че луутът ще е само от чемпиън паковете на високите трудности) ами и на всичкото отгоре за този еднонамилионен (да, ДУМА Е) случай в който ти падне реър/уникат шансът да става за нещо е поднулев. В смисъл пробитият им рандъм генератор можеше да изключва определени комбинации по дяволите - колко пъти съм намирал двуръчни мечове с intelligence и уизърд шапки с яко dexterity само аз си знам. И като прибавим към това, че на високите нива сменяш жълто със СИНЬО оръжие заради dps-a направо не ми се говори.
- Повтаряемост - 3 трудности една и съща история на мен лично ми дойде прекалено много, да бяха добавили поне един скапан допълнителен синематик (не дай си боже дънджън или цял АКТ) за другите трудности, а не само още от същото, ама с повече демидж и повече кръв. Сори, но е 2012, номерът от 2000 на мен не ми минава (или поне не за повече от 65 часа)
- Трудност - играта е доволно challenging, преди да имам предмети дори с уизарда ми на нормал се гърчех здраво, но после си купих неща от аукциона и си премислих билда и стана. Защо обаче говорим за минус? Защото солта на трудността в Диабло 3 се крие само и единствено в elite паковете на хел и на инферно и в нищо друго.
- Extremely unrewarding - пряко свързано с луута. Еми да гърчиш един чемпиън пак 5+ минути, за да ти пусне два сини определено грам не е мотивиращо, сори. Особено като го направиш много пъти подред. И нефалем валорът хубаво стаква, но можеше да не е 15%, а примерно 25% и проклетият стат magic find можеше да е с малко по-изяснен характер (за последното някое ако ми даде обяснителен линк ще съм благодарен).
- Нетестван продукт - ще ме извиняват, но в рамките на една седмица аз такова количество експлойти не съм очаквал, нямаше да се съглася с РРС, но вчера на рандъм си погледнах инкгеймърса преди да легна и какво да видим - бързия левелинг експлойт с рънване на нормал Азмодан, 20ти лвл за един час...Фантазия просто...
- Съпорт - non-existant на европейските сървъри.
Ще драсна за плюсовете после, че нещо сега съм насъбрал жлъч