- Spoiler: show
The Series Topic, Part II
Moderator: Moridin
Просто не ми харесва накъде върви основната сюжетна линия и поне аз съм с впечатлението, че сценаристите не знаят накъде върви сериалът. Вторият сезон постави точка на една доста голяма история и отвори вратите на нещо съвсем ново и различно. Поне дотук не съм толкова впечатлена, колкото от историята в първите два сезона. За новите попълнения (особено от женски род) съм съгласна, кефят.
Last edited by Elayne on Fri Feb 15, 2008 3:21 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е с това последното ме амбицирахте да почна по-скоро втория сезон.Elayne wrote:Просто не ми харесва накъде върви основната сюжетна линия и поне аз съм с впечатлението, че сценаристите не знаят накъде върви сериалът. Вторият сезон постави точка на една доста голяма история и отвори вратите на нещо съвсем ново и различно. Поне дотук не съм толкова впечатлена, колкото от историята в първите два сезона. За новите попълнения (особено от женски род) съм съгласна, кефят.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- Gunslinger
- Warmage
Новия епизод на Supernatural беше много зарибен.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Аз догледах 4-тия сезон на Deep Space Nine и като третия беше много хубав. Последният епизод особено интересен, главната история се позаплита, уви, ако ще се развива в 3-4 епизода на сезон е доста тегавко :/. 

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Изгледах първия сезон на "Рим". Бахму мамата.
Рей Стивънсън и Кевин МакКид ги бях гледал само в третостепенни роли, съответно в "Крал Артур" и "Небесно царство" и тук направо ме оставиха зяпнал. Както и повечето други герои, и сценарият, чието най-малко достойнство е как хитро обвързва съдбата на двама легионери с тази на цял Рим.

Рей Стивънсън и Кевин МакКид ги бях гледал само в третостепенни роли, съответно в "Крал Артур" и "Небесно царство" и тук направо ме оставиха зяпнал. Както и повечето други герои, и сценарият, чието най-малко достойнство е как хитро обвързва съдбата на двама легионери с тази на цял Рим.
Last edited by Trip on Sun Feb 17, 2008 12:17 am, edited 1 time in total.