Хаха. Добро е.
Spam Is In The Air
Moderator: Moridin
- BaYa
 - Forsaken

Съжалявам че противореча, но маршмелоус са си облачета. От тея дето можеш да запечеш над огън или жар и се разтичат като кашкавала.Elayne wrote:Локуми > Маршмелоус. И да, оказва се, че съм ги яла и наистина, не съм им никак фенка, не са ми вкусни
.
Халвица бтв испанска от бадеми... ммммммммммм. По-вкусна няма бтв (поне аз не съм опитвала), а аз сладки неща съм опитвала стотици.
Викам едно облизващо се смайли трябва.
Ленче, и това че само опита меката халва. Че не се сетих да донеса от твърдата!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Те по филмите доста често ги ядат така. Все се чудех какви са тия бели неща дето ги запичат на клечка над огъня.Roamer wrote:Хммм, това със запичането е интересна идея. В суров вид хич и изобщо не ми харесват, ама може би ще трябва да ги пробвам посгряти някой ден.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
						- Roamer
 - Ascendent
 - Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Ааааабе знаеш ли ги ти... то има хора, които и патладжани ядат...DELgado wrote:Едва ли ще ги ядат ако са гадни.
(това основно за да изпреваря половината съфорумци, дето почти са се набрали на клавиатурата да кажат същото, ама със "шкембе чорба" вместо "патладжани"... ще им дойде някой ден акълът в главите, ама има време...
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
						Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- The Dragon
 - Elder God

То принципно супата като ядене трябва да се забрани със закон. Ама специално шкембе чорбата влиза в графата Cruel and unusual punishment.DELgado wrote:Че кой не обича шкембе?Особено хубаво направено с мляко и повече мръвка.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
						Не разбирате вие.  
 Няма по-хубаво нещо при тежък махмурлук от едно хубаво шкембе (е тук послъгах малко понеже зелевата чорба е по-добра  
 ).
А и каква е разликата дали ядем шкембе/черва или примерно дебела пържола от бута или врата? Така че номера "аз ям месо ама шкембето е гнусно" не работи.

А и каква е разликата дали ядем шкембе/черва или примерно дебела пържола от бута или врата? Така че номера "аз ям месо ама шкембето е гнусно" не работи.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
						- BaYa
 - Forsaken

И аз не обичам шкембето.  И това, че тук го готвят на страхотна яхния, с нахут.  Поделяме така: нахута за мен, шкембето за Хави.   Изобщо, освен черен дроб, друг вид карантии не ям.  Но и месо не ям много.  Обичам рибки всякакви!   

Но пък патладжани ям, та ми пукат ушите. Изобщо, няма плод или зеленчук който да не ям. Макар и да има някои листовидни "зеленчуци" които недолюбвам.
Иии да - за махморлука, най-добре зелева чорба. И после биричка.

Но пък патладжани ям, та ми пукат ушите. Изобщо, няма плод или зеленчук който да не ям. Макар и да има някои листовидни "зеленчуци" които недолюбвам.
Иии да - за махморлука, най-добре зелева чорба. И после биричка.
Luxury is a matter of having options!!!
- The Dragon
 - Elder God

Holy shit!
http://www.cracked.com/article_15753_8- ... geeks.html
Не е истина кой е на първо място
 И на трето 

http://www.cracked.com/article_15753_8- ... geeks.html
Не е истина кой е на първо място
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.