Търся...
Moderator: Moridin
Мота ми се старата пооправена Nvidia Gforce 8600 GT ама май дори тя е "твърде нова"...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ми ако до две седмици сколасам да сменя компа, мога ти дам целия с все монитор, мишка и клавиатура за наистина малко пари. Но да видим дали ще успея.Moridin wrote:Търся видеокарта от зората на времето, поне AGP, ако не и PCI (не експрес). Оригиналната май е S3Virge, та смятайте. На забравения от бога комп, който бях сложил на дядо ми да си пише книгите, му гръмна видеото и няма отде да намеря такава част вече. Някой да има залежала???![]()
Алтернативно, ако някой дава цял старичък компютър за не много пари..

Не съм работил с тези, но все пак:
http://www.kvantservice.com/Komponenti/used/index.html
Има и други такива фирми.
А пък след Нова година може да се поровя сред разни остатъци в работата и да изскочи нещо.
http://www.kvantservice.com/Komponenti/used/index.html
Има и други такива фирми.
А пък след Нова година може да се поровя сред разни остатъци в работата и да изскочи нещо.
Аз стари неща от realvison си зимах, магазина им са е на Сливница след Христо ботев - в халетата, след спирката на рейсовете посока Люлин.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- ninja_senso
- Scholar
Приятно изкарване на празниците ;)
Като гледам колко бързо се отзовахте, ако мога да пусна и аз една молба
Supports two 184-pin DDR DIMM maximum size up to 2GB
Support DIMMs of DDR200/DDR266/DDR333
Търся следното чудо, което също е доста старичко. Не бих отказал и един сериозен HDD само, че АТА 100
Погледнах сайта препоръчан от bsb, там няма такъв хард, но имаше няколко ддр-ки
П.С> Приятно изкарване на празниците и най-вече ви пожелавам здраве

Supports two 184-pin DDR DIMM maximum size up to 2GB
Support DIMMs of DDR200/DDR266/DDR333
Търся следното чудо, което също е доста старичко. Не бих отказал и един сериозен HDD само, че АТА 100

Погледнах сайта препоръчан от bsb, там няма такъв хард, но имаше няколко ддр-ки
П.С> Приятно изкарване на празниците и най-вече ви пожелавам здраве

- The Dragon
- Elder God
Абе амазон да нямат някой в БГ който да оправя митниците? Просбвах да и поръчам един Kindle и те искаха да ми задържат около 20% депозит за Import Fees. Това е явно някакво ново. Някой да е пазарувал оттам наскоро и да има впечатления?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Еми шефа си поръча декември квадракоптерче и ги беше додал тия тия такси, но няма голяма файда от това - пак си кисне в митницата.
Той даже си беше поръчал експресна доставка с куриер дето трябва да е и трябваше да им вади еуриблабла номер от нотариус да му го вземат...
Той даже си беше поръчал експресна доставка с куриер дето трябва да е и трябваше да им вади еуриблабла номер от нотариус да му го вземат...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- The Dragon
- Elder God
Защото според това описание е ужасно грозно?
Иначе преди години съм виждал подобно нещо, представляваше силно увеличена настолна лампа. Т.е. височина към 1,50, обаче се сгъва някъде към средата на стойката. Май беше някаква италианска измислица. "Измислица", защото сравнително лесно се беше счупил шарнирът, иначе изглеждаше донякъде удобно.
Иначе преди години съм виждал подобно нещо, представляваше силно увеличена настолна лампа. Т.е. височина към 1,50, обаче се сгъва някъде към средата на стойката. Май беше някаква италианска измислица. "Измислица", защото сравнително лесно се беше счупил шарнирът, иначе изглеждаше донякъде удобно.
- Moridin
- Global Moderator
Майка ми има такова нещо, което търсиш, Даниеле, само че с две лампи - едната е фиксирана и сочи нагоре, другата е флексибъл на подвижен врат. Работят независимо една от друга. Купихме го от един магазин ръфли до Симеон - всъщност точно срещу спирката на Военна болница на тролея по Прага. Отдясно ако вървиш от Александровска към Билата в Хиподрума. Доста голям магазин за светещи тела има и на Пиротска, ако ти е по-наблизо, макар че до тоя, за който говоря, си за 15 мин по Константин Величков и Гешов.
This is it. Ground zero.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Всъщност знам доста добре какво има предвид Драгън - преди почти десет години си бях намерил подобно нещо, кръгла метална поставка за стабилност, над нея сравнително тънка вертикална щанга и на върха й - спот-лампа. Да, не беше твърде красиво, но беше много функционално наистина.
За съжаление не знам дали в момента може да се намерят такива, не съм гледал от доста време, макар че скоро може и да ми се наложи да си търся и аз нещо подобно.
За съжаление не знам дали в момента може да се намерят такива, не съм гледал от доста време, макар че скоро може и да ми се наложи да си търся и аз нещо подобно.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.