ТЕМА ЗА ТРЕЙЛЪРИ

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Xellos
Moderator

Re: ТЕМА ЗА ТРЕЙЛЪРИ

Post by Xellos » Fri Feb 16, 2018 8:50 pm

Нещо много отвъд и или ще е пълна идиотия или ще е гениално :shock: :mrgreen:
Само листата с озвучителите има повече звезди от американския флаг...

Isle of Dogs
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... t__kig8PVU
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

penzata
Forsaken

Post by penzata » Fri Feb 16, 2018 9:51 pm

Андерсън няма слаб филм до момента в 24-годишната си кариера като режисьор и сценарист.
Великолепно прецизен режисьор e. Така че не виждам как островът на псетата може да е нещо по-малко от гениално. :mrgreen: А и преди 9 години видяхме как се справя със стоп моушън анимацията (Fantastic Mr. Fox) - възхитително и грациозно.
The hardest battles are fought in the mind.

penzata
Forsaken

Post by penzata » Sun Feb 25, 2018 11:27 pm

The Outsider, якудза филм с Джаред Лето. Ако не нещо друго, поне от Netflix почнаха доста начесто да бълват оригинални филми; рано или късно може да се харесат и на критици, и на публика. :lol:

Трейлърът не е кой знае какво, но все пак това е Якудза :ninja: , а и Лето изглежда як 8-) , та ще видим; има няма 2 седмици до излизането му.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Feb 26, 2018 1:37 am

Изглежда ужасно, всъщност, но пък бих го гледал само защото сигурно бая народ вече бучи за апроприация на японската култура. Пък и играе Таданобу Асано, а той е пич.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

penzata
Forsaken

Post by penzata » Fri Mar 16, 2018 3:30 pm

Последният трейлър на Инфинити Вора продължава да изглежда адски невдъхновяващо. А и тия масови битки на ливада, навяват спомени за Дънджън Сийджа на Уве Бол. :hihi: "Люспестият" костюм на Спайдърмен е :shock: мега зле; разбирам защо е такъв, но пак нищо не става от него. Но пък поне си имат Волдеморт в трейлъра. :lol:

Продължавам да не разбирам как с толкова торби с пари зад такива продукции, още не могат да си оправят калпавото сиджиай. Капитана и Пантерата на летящата кола е вахти болката.

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Sat Mar 17, 2018 12:20 am

:shock:
Един и същи трейлър ли сме гледали?
На мен ми хареса безумно много. Показва истинска епика, истинско пълнокръвно събитие. Не мисля, че някога е имало подобен филм... И всеки кадър и всяка реплика ми изпълват душата с безмерна радост!

Някои случайни наблюдения:
– Интересно е, че Танос иска да унищожи "половината" свят. Защо половината? Два пъти го казват, не е случайност. Много обичам комиксовата история, в която Танос е влюбен в Смъртта и убива половината свят, за да ѝ привлече вниманието, а тя нито веднъж не му проговаря и си остава студена към него... Но едва ли ще я екранизират тук, при все "To challenge them is to court death" подхвърлянето в първия Авенджърс.
– Виждаме сцена, в която Танос взима малката Гамора от родната ѝ планета!!! Това е невероятно яко. Аз бях малко ядосан след първите Гардиъни, че Гамора не беше по-централна - реално тя взе всяко морално решение на отбора, тя направляваше сюжета, просто тя заслужаваше да е в центъра. И прекарах много време да лежа и да си мисля колко по-хубаво би било, ако филмът започваше с едно малко уплашено момиченце, чиято плането точно в този момент бива завладяна от Танос, вместо с ненужната сцена за майката на Питър Куил... И през годините ядът ми отмина, но все още таях слабо негодувание за пропуснатата възможност. И сега те най-после ми дадоха тази сцена! Прощавам им!
– Косата на Алената вещица е стана два нюанса по-морковено рижава в този филм. Интересно е, но не съм сигурен, че ми харесва колкото преди. On a totally unrelated note - май вече свикнах с русата Черна вдовица.
– Като цяло цветовете са по-ярки и дълбоки, в контраст с по-сивата и бледа стилистика на Русо от Winter Soldier и Civil War. Промяната ми харесва - филмите за Капитана може да са по-премерени, но Авенджърс лентите трябва да много цветни и ярки.
– Вижън и Уонда пристигат в Уаканда, тоест Вижън не е умрял в сцената по-рано, която се виждаше от първия трейлър.
– Дора миладжи са все така яки.
– Черната вдовица и Бъки се возят заедно в летящата машинка! Това е чудесно, любимата ми двойка!!! От друга страна, точно в тази сцена Наташа поглежда шокирано/чувствено нанякъде, предполагам, че точно в този момент се появява Хълк. Което.... не е любимата ми двойка.
– Сцената с Танос и Капитана е най-великото нещо в историята на киното. Първият път, като я гледах, съвсем реално настръхнах и почнах да треперя от вълнение. С допълнителните гледания ефектът понамаля, но не отмина напълно.
– Няма Небюла в този трейлър :(

Общо взето това са някои от най-първите ми впечатления. След филма ще съм развалина.
But goddamn,
you got me in love again

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sat Mar 17, 2018 10:26 am

Абе епика на кино са неща като Война и мир, Ран, Властелинът, айде да не се оливаме и използваме думата като става дума за грозно сиджи, което говори много лошо за Марвел, щото при тия пари да имаш калпави ефекти, означава, че пичовете не са имали времето или ресурсите да ги изпипат и чичковците са опитали да минат тънката - често за сметка на студиата за диджитъл драсканици. Може и да ни изненадат приятно... имат около месец още да полират, но на ниво реклама има твърде много пробойни.

Martix
Archmage

Post by Martix » Sat Mar 17, 2018 2:36 pm

Мхм, новия трейлър с нищо не оборва скучните визуалий на предишния. А, че bait-овете, че някой умира в трейлъра, са bait-ове, едва ли някой се е съмнявал. Дано поне one liner-ите са забавни. Танос звучи като клонинг на скалата от Рагнарок, така че може да достави минимално поне по този параграф.
There are no rules! I'm gonna get you!

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Mar 17, 2018 3:32 pm

Не знам, мен отдавна ме дразни фактът, че филми на по четиринайсет-петнайсет-шестнайсет години като "Аз, роботът" и "Специален доклад" изглеждат по-добре и са с по-хубави ефекти от практически всичките съвременни блокбастъри. Не знам на какво се дължи това, всъщност, обаче не би трябвало да е така. Това на "Infinity War" мяза на някакъв, де да знам, синематик от игра или... Скучна работа.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sat Mar 17, 2018 5:16 pm

Дължи се на алчност и неправилно разпределение на ресурси, плюс че на много хора явно не им пука... поне докато не излезе Аватар 2, там нещата ще се гледат под лупа. Хубавото е, че не всички са на това мнение и все пак имаме филми като Блейд Рънър и Кинг Конг, където старанието ясно личи, но от друга страна нямаме баш проекти, които да блъскат напред - както беше с властелина, матриците, карибски пирати, прикуълите на стар варс или личните проекти на Земекис, който много искаше да докара баш фотореализъм, ама освен че беше твърде рано идеите бяха твърде амбициозни.

Добавено, че модерният зрител явно му е ок положението в момента и крачките на прогрес са бавни, тъй като масово желание за безупречни ефекти просто липсва. Скоро излиза нов филм на спилбърг, който като визия бледнее и евтинее, сравнен със специален доклад и война на световете. Което вече е уау. И в общи линии най-добрите дигитални ефекти реално са във филми като вълкът от уол стрийт, the revenant, интерстелар и подобните, където се използват правилно и са само за обстановка и зачистване, а не да ти се крепи филмът на тях.

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Sat Mar 17, 2018 10:16 pm

Бреееей, явно пък аз съм от най-долните зрители, та не виждам чудовищната грозотия или лошите ефекти в марвелските филми.
Не съм гледал нито един филм на Марвел, който да ми се е сторил грозен или визуално неприятен. Не че са някакви твърде красиви или изящни - това само би ме отблъснало, защото ще ми изглежда нереалистично, ще ме вади от историята и ще ми напомня, че гледам нещо изкуствено. Оценявам, че не са самоцелно красиви. И винаги ми се е струвало, че работят перфектно и визията обслужва историята по много адекватен начин. В Уаканда имаше повече цветове и по-артистични костюми - което ми се стори адекватно, защото говорим за кралското семейство, в "Доктор Стрейндж" имаше по-разчупени визуални неща, което също беше адекватно, защото показваха магьосници, които пречупват реалността. Изобщо навсякъде, където има нещо по-различно, то все е за филми извън Земята като Гардиъните или Тор 3. Специално във филмите на Русо (Winter Soldier и Civil War) визията винаги ми е била пер-фект-на - много реалистични бойни сцени, с адски кадърен екшън. Началната сцена в Civil War - уличната схватка между Авенджърите и хората на Ръмлоу - ми е визуално от най-най-любимите неща в Марвел филм - обожавам всяка секунда там, а жълтото якенце на Наташа е толкова готино, че един месец играх мобилната игра, че да си купя тоя skin :D И като сме на супергеройски костюми - в Марвел ми харесват всичките костюми, защото покриват всичките ми критерии - хем са осезаемо вдъхновени от комиксите, хем си имат специфични нови елементи, за да се радвам, че това са филмови версии, а не просто прекопирани, хем изглеждат добре на екран, хем са функционални.

Единствено Тор 2 не ми допадна особено като визия, защото ми беше чисто и просто скучен във физуално отношение. Там имаше само няколко по-впечатляващи момента, като битката в Асгард и погребението на Фрига. Но битката на Земята беше мноого скучна. И все пак - скучна, не грозна или с потресаващо слаби ефекти.
But goddamn,
you got me in love again

penzata
Forsaken

Post by penzata » Mon Mar 19, 2018 11:56 am

Best F(r)iends, Сестеро и Уизо отново заедно. :panda: Искам го този филм. :mrgreen:

п.п. определено трябва да гледам и The Neighbors (2015 TV series), за който се твърди, че притежавал "много по-добро" прадакшън валю от това на The Room. :lol:

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Apr 24, 2018 4:11 pm

https://www.youtube.com/watch?v=u9Mv98Gr5pY
"Венъм" - поредният филм, който почти със сигурност ще скипна на кино.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Tue Apr 24, 2018 5:59 pm

Ту би хонест мяза да е долнопробна каша, с едно голямо изключение. Том Харди е баси харизмата просто и зарад него доста вероятно съм дей уан даже :mrgreen:

coldie
Forsaken

Post by coldie » Mon May 07, 2018 7:31 pm

трубадур wrote:
Tue Apr 24, 2018 5:59 pm
Ту би хонест мяза да е долнопробна каша, с едно голямо изключение. Том Харди е баси харизмата просто и зарад него доста вероятно съм дей уан даже :mrgreen:
Това https://www.imdb.com/title/tt2692904/?r ... lmg_act_15
май му е последният свестен филм, не че съм гледал всички след него де.