Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Wed Mar 12, 2008 10:56 am

DELgado wrote:Изгледах American Gangster и ми хареса въпреки мудното действие и почти трите си часа. Предполагам че на кино трудно бих го издържал целия. :wink: Страхотно изпълнение на Дензъл който за моя изненада направи целия филм и остави Кроу да се срамува в ъгъла от тъпата роля написана му от сценаристите. Въпреки че и последния имаше няколко култови реплики и накрая на филма разговорите между двамата да кефеха на макс. Жалко че толкова стриктно са се придържали към действителния случай защото финала ми беше малко слабичък. Можеше поне мъничко йешкън да бяха сложили в края. Като цяло съм доволен че го изгледах и даже бих го повторил някой път пак, когато съм в настроение за подобен филм. 8-)
ОМГ къде ви мудно действие бе алкохолик такъв!!

ХОДИ ГЛЕДАЙ СТАРИТЕ ФИЛМИ С ДЖЕКИ ЧАН!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Mar 12, 2008 12:03 pm

Валерката е монументален както винаги...

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Mar 12, 2008 12:58 pm

Skywalker wrote:ХОДИ ГЛЕДАЙ СТАРИТЕ ФИЛМИ С ДЖЕКИ ЧАН!!
Какво са ти направили старите филми с Джеки Чан?

Аз пък заедно със закуската изгълтах "Bounty Tracker" - много готин долнопробен филм с Лоренцо Ламас. Знаете, падам си по тъпите екшъни с много бой, а този е великолепен представител на този жанр. Даже не е от най-тъпите, всъщност, а и бойните сцени са много добре направени... 9/10 като малоумен STV екшън. Не повече от 4/10 като нормален филм, обаче не съм търсил нормален филм, когато съм взел този.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Mar 12, 2008 1:47 pm

Ефо моментите с Ръсел Кроу и най-вече съдебните драми с жена му и прочее ми бяха толкова излишни и провлачени че няма накъде.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Mar 12, 2008 4:39 pm

И на мен много ми хареса и Амрикан ГангстА и Дензъл. Все повече ми харесва този актьор. :wink: И Ръсел все толкова не ми харесва. :lol:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Wed Mar 12, 2008 10:17 pm

DELgado wrote:Ефо моментите с Ръсел Кроу и най-вече съдебните драми с жена му и прочее ми бяха толкова излишни и провлачени че няма накъде.
ЕЙЙЙЙЙ ЗАПИШИ ЕДНА БЪРЗА РЕЖИСУРА БЕ!!

Аз ще уреда!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Mar 12, 2008 10:37 pm

Skywalker wrote:
DELgado wrote:Ефо моментите с Ръсел Кроу и най-вече съдебните драми с жена му и прочее ми бяха толкова излишни и провлачени че няма накъде.
ЕЙЙЙЙЙ ЗАПИШИ ЕДНА БЪРЗА РЕЖИСУРА БЕ!!

Аз ще уреда!
Сценарий по-скоро, Ефко. :wink:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Mar 13, 2008 10:10 am

Просто казвам какво не ми хареса във филма баси. :shock:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 13, 2008 11:52 am

The Water Horse гледах снощи --> "Волният Уили номер 15"... :roll:. Симпатично филмче, ама предвидимо до последния детайл. "Волният Уили" даже беше по-хубаво на времето, тук вместо косатка имате Неси, хубави гледки и ... почти нищо друго. Не съм разочарована, просто останах горе-долу безразлична. :?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Mar 13, 2008 3:20 pm

Аз пък снощи изгледах "30 дневна нощ" или както там се превежда. Останах учуден че филма не е чак толкова тъп колкото ми беше описан. И все пак си е доволно тъпичък. :lol: Ако го гледаш обаче с едно око само и не задълбаваш в плачевния сюжет става. Баси можеха поне малко повече кръв и карантия да поразхвърлят. :evil: Така беше доста постно.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 14, 2008 5:10 pm

Пък аз гледах 'Jumper' и ... не знам какво може да му се коментира. Филмът не е нищо особено и нищо впечатляващо. Идеята ме кефи с подскачането насам-натам :), ама като сюжет беше просто... скучно :? и безинтересно (предвидимо), даже кратко.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR
Farmer

Post by RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR » Sat Mar 15, 2008 12:01 am

Elayne wrote:Пък аз гледах 'Jumper' и ... не знам какво може да му се коментира. Филмът не е нищо особено и нищо впечатляващо. Идеята ме кефи с подскачането насам-натам :), ама като сюжет беше просто... скучно :? и безинтересно (предвидимо), даже кратко.

Jumpur току що го свърших и аз смятам, че не беше нещо особенно, ама ставаше колкото да се занимаваш с нещо. Имаше няколко якички сцени, но като цяло е просто "посредствен". И за къв дявол ги гонехе тез паладини? Обяснението беше доста недообяснено и глупаво... :?

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Mar 15, 2008 2:58 pm

Изгледах Майкъл Клейтън. Страхотен филм. Изкефих му се на макс просто. А краят беше жесток.
А репликата " Аз съм Шива Бога на Смърта" колко е яка всъщност. :lol:

RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR
Farmer

Post by RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR » Sat Mar 15, 2008 4:28 pm

Vantage Point. Бе бива, замисълът и и изпълнението на няколкото различни точки не е зле. Не съм особенно впечатлен - май трябваше да изчакам още 1 час и да отида на Майкъл Клейтън. :neutral:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Mar 15, 2008 6:33 pm

Awake - доста тъпичък филм опитващ се да изкара само на чара на Джесика Алба и въпреки че е само 80 минути пак не успява. :shock: Основната идея във филма е за хората които дори и по време на пълна упойка не заспиват и една криминална история развиваща се около операционата маса. Абе с две думи доста е зле. Стойте надалеч. Аз се излъгах да го гледам защото си мислех че ще има някакви хорър елементи. :evil: