Първо да споделя как, връщайки се от лекции, тамън решавам да споделя нещо тук и гледам - в темата ме чакат нещата, които учих в началото на първия семестър (и които ме спънаха по пътя на стоте процента на единия изпит заради прочитане на "сюрекция" наместо "инекция"). Няма измъкване от тази математика

!
Второ, да кажа от какво по идея щях да се оплаквам тук. 'Начи, тез тъпи великобританци:
- едно, че имат най-тъпите радиа на този свят
- второ, че имат дори по-тъпи телевизии
- трето, че имат ултра-тъпи реклами
- четвърто, че трябваше да ги чакам тези реклами ТРИДЕСЕТ И ПЕТ МИНУТИ, когато щях да гледам Джеймс Бонд
- пето, че трябваше да чакам още 10 минути докато почне филма
- шесто, че има седмо
...
И седмо, че постоянно ме спамят, че и направо си ме рекетират. Ок, 'начи, отивам тук, казват ми, че ако гледам телевизия по сто различни начина, без да съм си платил рекет...ъъъ, тв лайсънзинг, ще ме варят в казан, като ще показват как ще рейпват всички роднини и познати, и още 100 рендъм гайз без оглед на пола и за да ми е по-гадно съм щял да им плащам 1000 паунда. Викам си "Уау, ама к'во, видях ви тъпите канали, не ща да ви гледам". Е да, ама те скоро ми пращат писмо: "Ехо, пич, наеш ли колко е скапано да гледаш телевизия без да си ни платил 139,50 паунда?" и пак ми изброяват всички наказания... После се получава друго писмо: "Ей, пич, ти май си забравил да си платиш тв ланата...ъъъ лайсънзинга, плати 139,50 паунда, че иначе ше има легни-стани". ОК, викам си, не ви ща! И пак пишат, гадовете!
И тамън ги забравих (минаха три месеца, като че ли) и днес пак - четири страници писмо, което започва със следните мили думи: "According to our database, your address is unlicensed [...] and it is now under investigation by our Enforcement Division."