Малко Меджик :)

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Post Reply
Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 27, 2004 1:16 pm

Хмм, има ли по-голяма скука от Land-destruction-a?
And you can't dance with a devil on your back...

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Apr 27, 2004 1:25 pm

да има - U/W Control срещу друг U/W Control. От това по-голяма скука няма. Дотолкова няма, че някои хора, играещи този дек, не си слагат сайдборд за срещу него, просто защото който спечели първата игра бие. За втора няма време (а понякога и за първата) :)

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Wed Apr 28, 2004 3:21 pm

Elate mi pove4e s PONZITE!!!
Btw,RG Ponza-ta bie adski mnogo, za razlika ot mono red-a.

StarMonkey
Commoner

Post by StarMonkey » Wed Apr 28, 2004 5:06 pm

Ами, Морта го е показал на регионалите, Ефо ... иначе - понза що съм останал с впечатление, че е R/G-то ... обаче - и аз съм намерил кога да го събирам - Birds - 20$, Baloth - 11$, Wooded Foothills - 11$ ... Май пак ще тряя се зимат карти назаем - което ме навява на мисълта - Ефо, ти нали няма да играеш на куалифайъра на 12.06 :lol:
~aSd power !

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Wed Apr 28, 2004 7:29 pm

Ne,az 6te doida,na 12.06 i 6te vi zgazia!!!
I na R/G-to vikat Ponza,i na mono-red-a,samo 4e,kakto kazax,mono red-a,sucksss!!!

StarMonkey
Commoner

Post by StarMonkey » Wed Apr 28, 2004 7:49 pm

Хаха ... не и ако Марто върне Ravager-ите :wink: Тогаа ще усетиш The Pure Raffinity Power с жалкото си Cemetery :twisted: :twisted: :twisted:
~aSd power !

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Apr 29, 2004 11:15 am

Cementery-то има реални шансове срещу афинити, особено след сайдборд, а и първата игра не е зле - има си artifact hate и life gain, a със повече животни в гробището може да ги върти до безкрай. Аз играх с елфи на регионалното и точно с тези двете нещица мачках афинити-то без големи проблеми. Всъщност се надявах да ми се паднат повечко афинити-та :) И да не ми се падат гоблини и слайд, но това вече е друг въпрос :)

StarMonkey
Commoner

Post by StarMonkey » Thu Apr 29, 2004 4:34 pm

Извинявай, ама той елфския дек има повече artifact hate в него отколкото елфи :lol: Иначе, за Цеметерито - абе играл съм само веднъж, като завърши 2:1 за него, поради една адски МАЛОУМНА грешка от моя страна 3тата игра (баси имам Vault of Whispers и Citadel ... играя пиратка с vault-а при условие, че имам Disciple на ръка !)
~aSd power !

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Thu Apr 29, 2004 5:28 pm

Po prinzip,mi e ne lo6,ma4a,s-u affinity,kato se o4akva da ne se nalee!!!
Zashtoto Mladen4o,na finala,mi se .... prez ruzete,svali si cialata ruka na masata,osven edin BLAST v ruka.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Apr 29, 2004 9:59 pm

Елфския дек има мейн 4-5 карти артифакт хейт, виж след сайдборд идват още 7-8 :) комбото на Viridian Shaman с Wirewood Symbiote обаче е ужасно :) Само симбиота да беше елф... Иди ги спирай тогава малките зелени човечета :)

Проблема на афинитито е, че много бързо може да ти смъкне 20 живот (понякога на 3 ход), обаче ако се наложи да прави повече - 24, 28, 32 и т.н, има големи проблеми. Така че ако Cementery-то удържи първите няколко хода изведнъж се оказва с безкраен лайф гейн, теглене на карти и артифакт хейт. Иди го гони. Афинитито тегли карти от клампите? Е, "Скалата" освен клампата си има и гробище, та тегли 1 карта повече... И то говорим само за първата игра, след която влизат 7-8 карти, на които се чете "Тоз артифакт мене много не харесва", които му дават всичкото време на света да доживеят заветния 5-6 ход, след който афинитито може спокойно да каже сбогом на играта.

От друга страна проклетото ****** афинити понякога просто печели :) Особено когато Младен го управлява, ако направят класация за топдекър на всички времена може да я оглави :) Винаги се чудя как успява всеки път да тегли каквото му трябва баси :)

няма спор, афинити е най-силния дек в стандарт, затова и всички имат толкова хейт срещу него.

StarMonkey
Commoner

Post by StarMonkey » Fri Apr 30, 2004 10:53 am

Споделям, че на понзата само афинити-то и се опира :lol:

Иначе, за афинити - наистина дека МАЖЕ ! Още повече ако е в ръцете на отявлен topdecker :cry: За съжаление, на мен ми идват най-хубавите ръце с/у най-слабите опоненти :cry:
~aSd power !

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat May 01, 2004 11:26 am

Аз пък споделям, че няма ултимативен дек. Няма дек, който да бие всичко наред. Агроафинити е най-близо до това определение, но затова и всичко живо го е хейтнало здраво. Понза-та е добър дек и има добра игра срещу почти всичко в стандарт, но от друга страна не блести в нито един от мачъп-ите си, с изключение на Tooth And Nail дековете.

StarMonkey
Commoner

Post by StarMonkey » Tue May 04, 2004 8:49 pm

някой ще има ли да ми услужи с 4x ravenous baloth и 4x birds of paradise за ФНМ-а ??? Сериозно ! :lol:
~aSd power !

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue May 04, 2004 9:04 pm

Моите са на химическо, сори :р
And you can't dance with a devil on your back...

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Wed May 05, 2004 12:03 am

Trudna rabota...