Harry Potter 4 (немаркирани спойлери за нечелите книгата)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Nov 23, 2005 10:10 pm

Ха, последното верно е мн яко :)

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Thu Nov 24, 2005 10:43 pm

Ама защо пък да са разочаровани феновете? От книга 6 или филма? Не съм гледала още филма, но книга 6 ми хареса... Изгълтах я на един дъх... по-скоро на няколко. И дори бих си я препрочела.
Хм, аман от критици!
:wink:
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Nov 24, 2005 11:00 pm

А в момента режисьорът и Вики Крум са налазили Слави и се държат тъпо...
And you can't dance with a devil on your back...

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Thu Nov 24, 2005 11:08 pm

По-тъпо от Слави? Не вярвам...
Отивам да се уверя с очите си :D

Syberian
Misting

Post by Syberian » Thu Nov 24, 2005 11:16 pm

Ама това е просто отвратително! Image Тоз не мога да го гледам просто.
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Thu Nov 24, 2005 11:37 pm

Мдам.
Сетих се защо не го гледам това шоу...
Отдавна не ми е било толкова унизително.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Nov 24, 2005 11:49 pm

Опишете по-подробно за какво иде реч, моля? Че аз не го гледах (и не знам дали ако имах възможност щях).
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 24, 2005 11:50 pm

Уф, сега като нямам телевизор тук... кажете какво толкова стана, все пак...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Syberian
Misting

Post by Syberian » Fri Nov 25, 2005 12:08 am

Ами действително, лигавиха се най-вече. Разказваха как -случайно- са го намерили оня съответния младеж, дето прилича на Виктор Крум колкото аз на трамвай, как го гонили за кастингите, той как въобще не смятал за важно да ходи и даскалото му било по-важно (кооолко похвално, какво примерно момче само!)... след това пропуснах малко, понеже си изпуснах вилицата... в следващия момент говореха нещо за ракия, нещо за красоти, после караха момчето да танцува валс с някаква изрусена... милия, нищо не можа да направи - през цялото време тя водеше, пък той се препъваше. После говориха за продължение на Титаник с участието на Слави и за хонорари от сто милиона долара, но за тази част не гарантирам, понеже вече миех чинии. Image Абе, смотана работа. Получих колики едва ли не.
Който не е гледал може само да бъде доволен от това :D
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 25, 2005 1:07 am

Мдам, Слави не може, ако не попита дали има място и за него навсякъде... :?
I don't wanna die

Aerith
E'lir

Post by Aerith » Fri Nov 25, 2005 5:43 am

Аз бях на път да заспя, но добре, че майка ми ме събуди :lol:

Та иначе моите впечатления от "Шоуто" какви са:
Първо нз,обаче и аз не го бях гледала Слави от доооста време, но да си призная, вече въобще не ми е интересен, мда изчерпал се е ...но него нямам намерение сега да го дъвча, та за Нюъл, ами този човек просто се държеше отвратително, беше направил една отвратителна пренебрежителна стойка и едва ли не все едно е отишал да се прави на ....бе де да знам, обаче хич не ми допадна (мога да разбера защо Стан е бягал от него :roll: ), никакво впечатление не ми направи, единствено ми хареса, когато се заслуша в изпълнението на "Руфинка болна легнала", а Стан му подшушваше отвреме навреме. И ми хареса обяснението за мъглата и че поназнайва нещо за България, обаче иначе си е дръвник отвсякъде. Вики - ами той си ми хареса пък, добре си говореше на български, въобще не се притесняваше, и се държеше едно такова спокойно, а това за танца, ами какво да знае, че тя оназ беше професионалистка, а Вики е филмова звезда все пак :P :wink: . Също така не знам какво е станало на Хари Потър фен-срещата, ама имам познати дето са били там и ще поразпитам, обаче на Вики са му направили впечатление фенките, мда, а най-гадното от всичко беше, когато Слави попита Стан дали е учил там колектива на български и тъкмо когато той щеше да обясни Нюъл взе, че го прекъсна и той нищо не каза кой знае какво :( Ами това е в общи линии, не съжалявах, че го гледах, но просто и не беше нищо особено ...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 25, 2005 5:46 am

Вики? Такова... Вики? Вече няма да мога да гледам на това момче по същия начин... :shock:
I don't wanna die

Aerith
E'lir

Post by Aerith » Fri Nov 25, 2005 8:15 am

Ами за мен си е Вики, просто колкото ми да ми се искаше до го оплюя ... ми не мога, действа ми някак харизматично ... :oops:

А иначе сега се сетих и за един момент, в който Слави обясняваше за името Виктор Крум, и защо Дж.К. го е кръстила така - "Победителят Крум" ... та сетих се, че миналото лято спорех с братовчед ми, понеже той недоволстваше, че Роулинг хич не се е замисляла, когато е давала имената на българския отбор, тогава се сетих за Хан Крум и му казах, че най-вероятно Роулинг е чувала за него и си е мислела, че Хан е първото му име, а Крум фамилията и затова така го е кръстила, и вчера Слави като каза за Хан Крум, обясняваше на дълго и нашироко за властването му, от което Нюъл гледаше тъпо и си мислеше, че Слави се шегува. :?

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Fri Nov 25, 2005 9:29 am

Нищо му няма на детето, съвсем нормално и естествено се държа, та чак ми стана симпатично.

Слави разказа публично как ние, българите, сме точно като Виктор Крум - мрачни и груби, обаче сме мръхъм!
После заобяснява за канасубиги Крум Победителя, който изкоренявал лозята на тия, които пият, режел ръце и произвеждал чаши от черепи.
Накрая благодари на лигавия режисьор за това, че в ХП 4 българите не изглеждаме чак толкова гадни и противни, ами благодарение на режисьорското му благоволение изглеждаме нормални.
И накрая полюбопитства защо е решил да направи голяма премиера на филма си на такова загубено и забутано място като България.
Без коментар.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 25, 2005 9:29 am

Хехе, еми ако в следащата серия Цайса изцепи - Да ти е8** май**** Волдеморе, начи ги е научил ;))
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”